CD

Sitede 0 üye ve 30 misafir var.

Forum >

Hoşçakalın Gözüm

Hoşçakalın Gözüm albümüyle ilgili görüşlerinizi bu başlık altına yazabilirsiniz…

Yorumlar

Sürgün makasına uğradı ömrü

Memleket hasretiyle yandı özü

Son kasette bize verdiği sözü

Tutmadı sigara molası verdi

sayın admin hoşçakalın gözüm cd sini aldım. üzerinde on yeni şarkı,bir klip yazıyor. ama ben klip falan göremedim.açıklarmısın.

Admin Notu: Klip sadece bilgisayar ortamında izlenebilir. VCD/DVD playerlarda izlenemez. Bilgine…

Ahmet Kaya MEMLEKET HASRETI le olmemelidi.

NEDİR BAŞIMDAKİ BU FELAKET 40 YILDIR SEFALETTE BU AHMET KEFENİMİ ALIN DİKİN Bİ ZAHMET GÖMÜN BENİ GÖMÜN BENİ BİR BAŞIMA….

arkadaşlar ahmet kaya’nın kürdüz ölene kadar şarkısını bulamıyanlar mesaj atsın bende konserden var isteyen kişilerle paylaşırım…

ben bütün şarkı ve albümlerini çok severek dinliyorum orjinal kaset ve cd olarak arşivim var ve gözüm gibi bakıyorum benim fikrim şudur sn admin ; eski şarkılarının yeni versiyonlarında müzik daha güçlü örn.şafak türküsü,gayri gider oldum v.b. gibi diğer şarkılarınıda yeniden düzenleme şansınız varsa süper olur….

Bence hoşçakalın gözüm albümü çok güzel tıpkı diğerleri gibi… Ama hoşçakalın gözüm şarkısı bir başka ve AHMET KAYAYI anlatan bir şarkı olduğuna inanıyorum…

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
2
3 gün önce
8
08 Kasım 2008 16:15
11
31 Ekim 2008 13:37