CD

Sitede 0 üye ve 69 misafir var.

Forum >

Gözlerim Bin Yaşında

Gözlerim Bin Yaşında albümüyle ilgili görüşlerinizi bu başlık altına yazabilirsiniz…

Yorumlar

ahmet kayanın.orhan kotan tarafından kullanıldığına inanıyorum…. zira ahmet kaya hep yanlış anlaşılmaktan yakınırdı ama bu çok farklı birşey. sanki zarının yırtılması gerekiyordu… ve o karamsız günlerinde,teklif gelmişti ona. hem daha iyi yorumlayacaktı..ve fakat, öbür tarafıda düşünmüyor değildi.. kürtçe klip çekeceğim sözlerine gelen tepkiler üzerine,belkide bir intikamdı…. ve bastı imzayı…nemi etti??? VALLAHİ İYİ ETTİ…. SAYGILAR….......................

Artık dağlarda acılı masalsın

İkibin yılından beri yaramsın

Ama istesen bile, yapamazsın

ÖLEMEZSİN, SİGARA MOLASI VERDİN.

Bu albüm hakkında açılmış diğer bölümü okumuştum.. 10 YTL Meselesi beni güldürmüştü. Ama Admin ona güzel bir cevap vermişti, yüreğine sağlık. Admin’in özellikle, birr, ikii, üçç, dörtt, beşş, altıı.. Yazması hoşuma gitmişti :)

Çat Diye Çatlasın Ulan! Derken insanın tüylerini diken diken ediyor Ahmet Ağabey.. Albümdeki sesi çok gür, gerçekten hala yaşıyor gibi düşünüyorum bazen?.

Bu sevda, sağ komaz beni, sağ komaz, beni öldürür…

Maalesef umdugumu bulamadim bu albumde fakat AHMET KAYA oldugu icin, yinede kendimizi teselli ettik…

daha kaliteli vede daha secici davranilir umarim bundan sonra 20 kusur siir yerine 5 siir olsun ama Ahmet kayaya yakisir siirler olsun yeter, onemli olan fazlaligi degil, parcalarin kalitesidir..

Basarilar..

saygilar

her şeye ragmen ii çünkü varlıgını unutturmmaak acısında… edirneden karsa kadar bu toraklar bizim ..anlayışız farkımızla.. devamı dilerimm.

herkesin dinlemesi gereken bi albüm devemamını sabırsızlıkla bekliyoruz bütün ahmet kaya dostlarının önünde saygıyla eyiliyorum

herkesin dinlemesi gereken bi albüm devemamını sabırsızlıkla bekliyoruz bütün ahmet kaya dostlarının önünde saygıyla eyiliyorum

Gözlerim Bin yaşında albümü güzel ama ses getirmedi pek fazla eski albümlerdeki gibi heycan vermedi diyebilirim açık sölemek gerekirse divana kalsın , birazda sen ağla o albümler süperdi harikaydı ama bu albümde bir durgunluk hissettim birde anlamadıgım nokta neden bir klip cekilmedi ?

ben cok beyendim, gercekten mükemmel, militan, özgürce ve kutsal siirler!!!! bir halkin özgürlük savasini anlatan siirler… cesur yüregine saglik Ahmet Kaya ve Orhan Kotan

“yigitsen uslandir beni…”

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
10
1 gün önce
2
27 Haziran 2008 08:52
5
27 Haziran 2008 08:33