editlemek istedim..
Sevgili Gulten Kayanin yazdigi mail beni mutlu etti ve burdan eger onlari kirdiysam ozur dilerim, gitmiyorum biryere..
saygilarimla[/b]
Bak gözüm bir çok konuda haklisin ama;
BU SENIN SITEDEN AYRILMAN ANLAMINA GELMEZ !!!
En çok kizdigim sey bu. Istediginiz olmayinca çekip gidiyorsunuz. Ve bence KOLAY OLANI YAPIYORSUNUZ . Neden zoru basarmayi denemiyorsunuz ki? Yani tüm olumsuzluklara ragmen AHMET ABI I ÇIN SU SITEDE YAZILAR YAZAYIM DIYE NEDEN D ÜSÜNMÜYORSUNUZ?
Asik MAHSUNI ’YI HATIRLAMA KONUSUNDA T ÜM SÖYLEDIKLERINE KATILIYORUM .
Mp3’ler konusunda en iyi cevabi Admin verir ama yayinlamamalarinin bir sebebi olmali. Belki telif haklari, belki sitede kullanilan teknonun yeterli olmamasi vs. Sitede büyük bir degisiklik olacakmis sanirim. Belki o zaman dedikleriniz olabilir.
Kisacasi olumsuzluklar karsisinda yilmamani tavsiye ederim. Sitenin bölünmeye, azalmaya degil; BIRLESMEYE VE ÇOGALMAYA IHTIYACI VAR .
umarim bunu anlarsin ve vazgeçersin.
saygilar…
Bu siteyi uzaktan takip edenlerden biride bendim. Uzun zamandir takip ediyordum fakat birseyler yazmak içimden gelmiyordu. 3 gündür karar aldim artik bende yazacagimmm. Bu sitede yazilarini begeniyle okuduklarim arkadaslardan biriside sensin. Dün beni Aydinlar çok üzdü, daha sonra annona ve simdide sen. Bu kaliteli arkadaslarimiz, (kusura bakmayin ama Aydinlar, Annona, solcu, gerilla, nevroz atesi, adlari aklima gelmeyen daha birçok arkadaslarimiz, arkaslarimin yazilari hem gelcegimiz açisindan parlak, hemde saçma sapan fikir üretmiyor.)beni bu siteye alistirdi. Ben istanbul üniversitesi Iletisim fakültesi ögrencisiyim. Senden ricam, aydinlara ulasip ikna ettim, seninde bu siteden gitmemen. Asik Mahsuni serif unutulmadi dostum emin ol, Eger Üniversite geçligi onu hala aniyorsa bu site vs vs. anmasada olur, duyarliligin için çok tesekkür ederim.
sadece cevap vermek icin yaziyorum arkadaslar..
sadece bu basliga yazi yazacam…
Cevaplariniz icin sagolun yoldaslar…
Simdi dediklerim olmuyor diye degil,
yani bircok kez bazi seyleri adminede ilettim
yetkililerede, olur olacak dediler, ilerleme gormedim..MP3 teki telef haklarina gelince
eskilerini demiyorum, ornek DINLE SEVGILI ULKEM ve BIRAZDA SEN AGLA kasetlerindeki
haklar GAM muzige ayit!
Bu sarkilari neden yayinlamiyorlar, ben bunu bizzat maildede sordum ama hep eski kasetlerindeki haklari anlatarak bir aciklama aldim…ve ben yetinmedim bu aciklamadan..
Sorun zaten Mp3 degil, sadece icime attim
admin yapar diye bekledim , kimi zaman
admini korudum, destek ciktim, ama
admin ve gam muzik baska dertlerde
bunu gordum…
Eger birseyler yapilacaksa DUZGUN yapilsin
istiyorum, yapilmiyorsa HIC yapilmasin..
Ticari amaclari olan bir site istemiyorum,
ve bu sitede maalesef bunu hissediyorum..
Derinlere girmek istemiyorum..
ferhat Tunc, Tolga Sag, Arif Sag gibi isimler
, degerli isimler, web sitelerinde Mahzuni
Serifi anarken, bu site bunu yapmiyorsa
sahsen cok uzuldum, ve kliplere ambargo
yapan medya kuruluslari belkide
ambargosunu GAM MUZIGE yapiyor..
Sitede bir cok eksik var, iletisim KOPUKLUGU
var, GAM ve ZIYARETCILER arasinda,
bir soguk savas var, Ahmet Kaya sevgisi
burdaki uyeleri bu sitede tutuyor
yoksa GAM muzigin tavri ve hareketleri degil!
Ona bakilsaydi simdiden herkes giderdi,
ama ben harbi dayanamadim ve gitmek istiyorum, kendim icin iyi, ki bazi seyleri gordukce Ahmet kaya adina uzuluyorum..
Ki gam muzik=ahmet kaya olarak GORMUYORUM ! Burdan Gulten hanimada sitemlerimi iletiyorum, eger okuyorsa tabiki..
Hersey daha fazla kaset yada daha fazla
kitap satmak degildir, ahmet kayayi YASATMAK
kitaplarda yeni kasetlerde degildir,
onu yasatmak BIZLERDEN gecer,
bizler olmasak Ahmet Kaya zaten ölmüs demektir, ve su an biz oldugumuz surec icindede YASAYACAKTIR !!
yeni kaset ciksin cikmasin o yasayacaktir,
ama yeni birseyler yapacaz diye bazi degerleri
kaybetmemeye özen gosterelim diyorum, yaz yaz bitmez..
Saygilarimla
Demek siteden gidiyorsun, sahsen gitmemen temennim olur, ama eger her siteye girdiginde hayal kirikligi yasayacaksan Sana Hosçakal demekten baska birsey gelmiyor içimden. Sen fazlasiyla önyargilisin dostum, önce bana önyargiyla yaklastin, simdide admine. Bizler birbirimize isik olacagimiza, seninde yapabilecegin tek sey benim gibi öfkene yenilip çekip gitmen. Aslinda birsey itiraf etmek istiyorum. Bu site artik Ahmet Kaya sitesinden çikmis, farkli yollara dogru yol almakta. Admini anlamakta bende güçlük çekiyorum. Ama eminimki bu istediklerin admini biraz asiyor. Admin sitede olup bitenlere göz yumuyor, abuk sabuk, Itler, anani, bacini, diye açilan formalara bile katlanmamizi sagliyor. BOSVER GITME ISTERSEN . BAK BEN SENIN GIBI BENIM FORM SAYFAMDA DOST ÇA DAVRANMASAN BILE , BEN SANA DOST ÇA YOLDAS ÇA, KARDES ÇE TEKLIFTE BULUNUYORUM , ISTERSEN GITME . SEN GIDERSEN BEN GIDERSEM , BU SITEYE KIMLER DADANACAK BILIYORMUSUN , IYI DÜSÜN BENCE .
BU ARADA MAHSUNI SERIFI TABIKI ANDIK , SEN BILMESENDE .BU ARADA BENI SITEYE ZAR ZORDA OLSA GERI D ÖNDÜREN O MUHTESEM INSAN BIR ÇIFT YÜREGE ÇOK TESEKK ÜR EDERIM . BILGININ VE K ÜLTÜRÜN KARSISINDA SAYGIYLA SELAMLIYORUM SENI BIR ÇIFT YÜREK. TABIKI SIZLERIDE , GÖRÜSMEK ÜZERE.
Ben de
Sadece cevap vericem…
Görüslerimi söyleyecegim.
SIZ KENDI G ÖRÜSÜNÜZÜ SÖYLEMEKTE SERBESTSINIZ BEN DE KENDI G ÖRÜSÜMÜ SÖYLEMEKTE…
O konu basligina cevap yazmistim.
“Mahsuniyi anlamak algilamak bir forum konusu açmakla veya cevap vermekle ölçülmez diye.. Ben Mahsuni Serif anma gecesindeyken siz neredeydiniz ben de sizi orada göremedim? iste yaptiginiz buna benziyor” demistim…
GAM elbette açiklama yapacaktir. Ama ben bildigim açiklamayi yapacagim. Çünkü maalesef buna cevap verecek imkani da su anda bulamayabilirler..
GAM ’in FELLUCE ’den farksiz oldugu yazilmisti yukarda.. “Basim Belada” kitabiyla ilgili konu basliginda… FELLUCE NE KELIME ? Allah korusun can kaybi yok… Onu saymazsak FELLUCE HALT ETMIS … Çünkü orada günün ilk isiklarindan gün batimina kadar günlerce süren bir yikim yok… Ama GAM mallesef bu halde..
NEDEN ? Daha iyi hizmet verebilmek için… Görülmemis bir tadilat içerisinde.. Çekiç, balyoz seslerinin yaninda toz duman cabasi.. Bu ortamda mallesef site güncelleme isi oldukça aksiyor.. Elbette geçici bir durum bu.. BAska yollar var güncellemek için elbette zaten su anda da öyle yapiliyor..
YANI GARIP DEGIL MI ? Mahsuni’den bahsedenlerin samimiyetini sorgulamiyoruz da, nedenini sorup sorusturmadan yargisiz infaz yapiyoruz! Yaptiklarindan UTANMADAN , Ahmet Kaya konusunda günah çikartmaya çalisan genel yayin yönetmenlerine de inanin.. Samimi bulun onlari da…
BANA KIMSEYI ÖRNEK GÖSTERMEYIN… AGZIMI A ÇMAK ISTEMIYORUM BU KONULARDA .. BIRILERININ SITELERINDE kendi mp3 LERI VARMIS TA .. BIR KERE O INSANLARLA AHMET KAYA ’YI KIYASLAYANLARIN AHMET KAYA ’YI NE ÖLÇÜDE ANLADIGINDAN S ÜPHE DUYARIM .
ÖNCE EMEGE SAYGI ! BIRILERIN BASKA KAYNAKLARI OLABILIR . ÇALISMALARINI BASKA T ÜRLÜ FINANSE EDEBILIR . GAM’IN BASKA KAYNAGI YOK KARDESIM !
BIR TOPLUMUN DEGERI BENIM BAKIS A ÇIMA GÖRE O TOPLUMUN EMEGE OLAN SAYGISIYLA ÖLÇÜLÜR… EMEGE SAYGI ... EMEK KARSILIKSIZ OLMAZ !!!
NE ZAMANDAN BERI EMEGIN KARSILIGI TICARET OLDU ? GAM M ÜZIGIN BASINDA SEVGILI G ÜLTEN ABLA VAR . EMANETE BÖYLE MI SAHIP ÇIKILIR?
YAPILAN HER ÇALISMA IÇIN PARA HARCANIYOR .. MAALESEF .. KITAP TA BEDAVA ÇIMIYOR ALB ÜM DE KLIP TE … SIMDI KALKIP KIMSE YAA BIZ DE MADDI DESTEK VERIRIZ DEMESIN . MADDI DESTEK VERIRIM DIYENLER GIDIP BIR ZAHMET ALB ÜMÜ SATIN ALSINLAR .. MP3 INDIRMEYE GEREK KALMAZ !
heryerde bedva varmis.. internette dogru yanlis birsürü sey var.. bana ne heryerde varsa… heryerde olan dogrumudur ki? herkes adam kesse biz de mi keselim? Emege saygisi olmayanlar etrafta cirit atiyorsa biz de mi emege saygi duymayalim?
MEDYANIN AMBARGOSU BELKI DE GAM M ÜZIGE imis?
Tabi Ahmet Kaya’ya yapilan linç kampanyasi da aslinda Ahmet Kaya’bib sahsina degildi herhalde.. Bir müzik sirketi kurdu diyedir! BAskalarina muhtaç olmadan dinleyicilerine daha iyi albümler verebilmek istedigi içindir…
O bayragi su anda Gülten Kaya tasiyor. yaninda olmak zorunda degilsiniz.. Bari çamur atmayin. Hos karalamalar gerçekleri degistirmiyor!
ARKADASIMIZ :
“Ticari amaclari olan bir site istemiyorum,
ve bu sitede maalesef bunu hissediyorum..
Derinlere girmek istemiyorum..”
demis. girecegin kadar derine girmissin. Agzina geleni söylemissin. O baklayi da çikar bari.. NEymis TICARI KAYGILAR ? EMEGIN KARSILIGI OLMASI MI ? DIGER AHMET KAYA ÇALISMALARINA BU ÇALISMALARIN KAYNAK OLMASI MI ?
ARKADAS BIR ÇOK ÇALISMA YAPILDI DAHA TONLARCASI VAR .. BIRS ÜRÜ PROJE VAR .. SIZE KALSA B ÜTÜN ÇALISMALAR BIR AY I ÇINDE YAPILSIN .. TÜKETILSIN..
BIR SEY SORACAGIM :
AHMET KAYA S ÜRECI UMRUNUZDA MI ? UMRUNUZDAYSA BIR KEZ DAHA D ÜSÜNÜN!
AHMET KAYA ARAMIZDA YOK . VE SÜREKLI ÜRETMIYOR ARTIK . MAALESEF ÜRETEMIYOR!
GAM AHMET KAYA ’NIN TASIDIGI BAYRAGI TASIMAYA , AHMET KAYA S ÜRECINE OLUMLU KATKIDA BULUNMAYA ÇALISIYOR.. BIR ÇOK IS YAPTI YAPIYOR YAPACAK TA …
ELBETTE EKSIKLERI OLACAK .. ÇÜNKÜ GAM TICARI BIR FIRMA DEGIL … INSANLARIN ÖZVERIYLE BIRSEYLER YAPMAYA ÇALISTIKLARINI GÖRMÜYOR MUSUNUZ ?
VE kendi adima diyorum ki : “Elbette benim destegime ihtiyaci yok. Ama ben Gülten Abla’min yanindayim.”
Iste bu kadar!
Arif Çimenli
Yoldas bu site seninle anlamli,hem gideceksek beraber kafamiza sikip gideriz abi,sakin ha biryere gitme,bak bende gitmedim…ayrica kendine yüregine iyi bak..
unutma Arka Mahalle hala var:)belki sana yazdigim o siiri okursan ne demek istedigimi anlarsin..
saygi ve sevgiler..
DILANAR _
Ben yeniyim ama ilk gün bir arkadasimiz intihar gibi bir seyden bahsetti sonra herkesi sevindirdi döndü.Mutlaka sorunsuz bir yer yok ama sadece üzülmekten baska birsey gelmiyor benim elimden bak birisi de kafasina sikip gidecekmis bende katilayimmi yoksa amerikaya tatilemi gidelim ne desm bilmemki dostlar demem kabul görürse eger hani tatile gidecektik:))?Neyse ben saçmaliyorum bana bakmayin ama bir gidecekseniz tatile gidin derim kontenjanda yer varsa bizde geliriz.. Ahmet abi böylemi diyordu-hosçakalin dostlar zamani ve mekani olmayan…-aklima bukadari geldi zaten söyleyenide zor hatirladim..
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
3 gün önce |
||
16 |
4 gün önce |
||
6 |
4 gün önce |