bugün Iraktir.. NATO bugün Afganistandir NATO bugün Kosovadir NATO bugün Bosnadir .. ayrica..
NATO bugün petroldür
NATO bugün kindir
NATO bugün nefrettir..
NATO bugün KAN dir
ve NATO
Yarin
TÜRKIYE olacaktir ..
Türkiye 27-29 haziran tarihlerinde isgal edilecek olan ülke degildir .. Türkiye , barikatlarla çevrili NATO vadisi degildir .. Türkiye , o katillerin konaklayacaklari 5 yildizli oteller degildir ..
Asil Türkiye , emekçilerin , düsünürlerin , aydinlarin ülkesidir . Öyle de kalacaktir..
Emperyalist NAT Oya , katil NATO ya cumartesi gününden itibaren güçlü ve kitlesel eylemlerle “DEFOL !” diye haykirilmalidir .. Onlardan korkmadigimiz gösterilmelidir .. Büyük Ortadogu Projesine katilimimiz böylece engellenmelidir ..
ISTANBUL NATO ’YA KAPILARINI KAPAYACAKTIR !!![/b]
bu yazi alintidir…>
Tepkini bu sekilde dile getirmen hosuma gitti.
Sevgilerle…
emin ol senin gii düsünen çok insan var ama bastakiler yani iktidar sahipleride böyle düsünmeli biz sadece yüreklerimzdekini haykirabiliriz ama umarim dedigin gibi olur
Haklisin dostum.Ama suda bir gercekki,biz ne kadar bu katillere karsi yürüyüste yapsak,defolda desek onlar hep bildigini okuyor.Zoruma giden bu.Onlara karsi gelen insanlari anlamak ve dinlemek istemiyorlar.Tek yaptiklari sey karsi gelenleri coplamak yada gözyasartici bomba atmak.Belkide daha beteri vs.
Ama suda bir gercekki,eninde sonunda bizi dinleyecekler.SS kuralina göre.Belki bu seferde biz onlari beter ederiz! Bilmemki bize yaptiklarini bizde onlarami yapsak?Dogru olurmu dersiniz
saygilar
sen merak etme dostum nato bu topraga ayak basamz bızım gıbı yıgıtler varken,bassada bırsey yapamaz.saygılar
dostum ewt sana hak veriyoruz yüregine sahip ama keski daha kitlesel davranabilsek tepkimizi göstermede de istanbulu nato ya zindan edebilsk!
halklarin katili nato ya geçit vermeyecegiz
istanbul nato ya kapilari kapiyorr
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
3 gün önce |
||
16 |
4 gün önce |
||
6 |
4 gün önce |