CD

Sitede 0 üye ve 7 misafir var.

Forum >

Chat SAYFASI

yaa arkadaslar halen bi chat sayfasi yok.. Olmasini istezmisiniz ? en azindan dertlesir parçalari yorumlar birlikte dostuklar kurariz yaniliyormuyum? Bununla ilgilenen arkadaslardan cvp bekliyorum..!!

Yorumlar

bu konuyla ilgili daha önce de yazmistin
ahmetdaslarimla direk yazisabilmek kulaga hos geliyor ama bunun çok olumsuz yanlari var

gelip bu sitede direk küfredebilirler mesala çok kötü olur o zaman

sonra ahmetdaslarim arasin da saçma sapan tartismalar….......

kankartal:nerden
tas86:marastan sen
kankartal:sivas. sen kaç yasindasin tas
tas86:19 ya sen
kankartal:ben de 17 :) :) :) :)
:) :) :) :)
platformda bile bom bos yazilar yazan ahmetdaslarim direk yazma olanagi saglanirsa kim bilir ne yazarlar
bos ver chat sayfasini böyle daha güzel zaten admin de bunun farkin da
hem sen ahmetdaslarinla konusmak istiyorsan msn birak sevdigim insanin sevenleriyle konusmak dertlesmek istiyorum de seninle ayni düsüncede olanlar sana ulassin
arex le ben mesala görüstüm konustum msn yoluyla ben msn biraktim siteye arex ulasti bana sonra benden ahmetdaslrimin msn sini istedi bende olani verdim onlarada ulasmak istiyor demek ki
bence sende bu yolu seç bu site de chat sayfasi güzel olmaz

Bana göre Chate gerek yok.
Her defasinda ayni sey biri cikiyor ve Chat odasi istiyor admin aciyor ve en sonunda kimse girmedigi icin kapatiliyor.
Tabi küfür edenleride deyinmek lazim onar zaten Chatde tat birakmiyorlar.

evet sayın abiler chat sayfası istiyoruz….

Chat sayfasi olabilir arkadaslar ama düzeyli olmak gerekir degil mi? SELAMLAR …

MAN adlı kardeşin dediği gibi, düzeyli bir şekilde konular konuşulursa, kardeşlik içinde dertler paylaşılırsa ve ülkemizin alehinde konuşmalar olmazsa neden olmasın. Ama en önemlisi güzel ahlaktır. İyimser bir gül açsın yanaklarınızda…

BAZI K İŞİLER CHAT İ SAPIKLIK VEYA BUNA BENZER B İŞEYLER SANIYOR … Kİ VARDIR ÖYLE İNSANLARDA.. NEYSE ZATEN BURADA YAZILANLAR PEK D İKKATE ALINMIYOR ANLAMADIM ???

aslanlarım ahmet kayanın velıahtı olmadı olamazda onun tek mırası kurt luk savunması olmalı

chat sayfası şaet bence fikirlerimizi paylaşabilmemiz için buna kartşı çıkan arkadaşları anlayamıyom

ahmet kaya benim gecmişim ahmet kaya benim gelecegim oldu….o benim kahramanım oldu cocukluugmdan beri….

bence olması caht sayfası yada radyosu olmalı yani bu sayfaya dahada rng katar ve daha iyi olu ben çocukluğumdan beri ahmet kaya yoldaşı seven ve tabiri imaknsız bir semek benim için ahmet kaya yaşama sentezidir ve olumlu göruyorum bir caht sayfası yada radyosu olmalı bu sitenin butun ahmet kaya sewrlere selam ve saygılar

YOLDA ŞLAR BAKIN CHAT DEG İL SOHBET D İYELİM LÜTFEN

BİZ YANK İLER GİBİ NE O CHAT OLMAZ .

AMA SOHBET OLUR .

YOLDA ŞLAR BURAYA GELEN İNSANLAR DÜZEYLİ OLMAZ İSELER ZATEN B İZ ONLARI YOK EDER İZ.

BAKIN D ÜŞÜNCENİZİ PLATFORMA YAZIYOSUNUZ YAYINLANMASI İÇİN NE KADAR UZUN ZAMAN BEKL İYORUZ DEG İL Mİ?

YOLDA ŞLAR KIZ BULMAK İÇİN GELEN İ ZATEN ADM İN İLGİLENECEKTİR.

OLMAZ İSE KALDIRILIR SOHBET

AMA TANI ŞMA GAYET İYİ OLUR

tabiki sohbet odası cok iyi olur da nasıl olacak

bence site mahfolur en güzeli dürüst yoldashlarla msn adresleriyle konushmaktır saygılarımla Kayakesh

selam saygılar yoldaşlar ben tekrar ve birdaha söyluyoruum açilen bu sitenin radyosu olmalı yani neden olmasın ahmet kaya sewerleri tanışsın dunyanın dört bir yanına dağılmış ahmet kaya severleri tanışmak neden olmasın yani biz ahmet kayacılar neden başaka radyolarda ahmet kaya eserlerini calmalar için nerdeyse yalvarıyoruz neden bizim radyomuz olmasın bu radyoyu sabırsızlıkla bekliyorum tekrardan diyorum umarım bu tazdıklarımı site yönetiçileri olan hewaller okur ve gereyini yaparlar selam saygılar hoşça kalın

Kesinlikle sohbet şart.Admin ler zaten bu görevle ilgilenirler.hiç korkunuz olmasın.Sohbet işi düşünülmeli bence.Ve radyo da iyi fikir.Yoldaşlara Selamlar

türkiyenin dort bi yanındaki devrimciler bir arada muhabbet etmesinden tanışmasında etkileşim içine girimeliyiz zaten birbirimizden kerpetenle koparıldık biz bu şekilde birleşip kenetlenmeliyiz ….sitede bence en buyuk eksiklik chat sayfası ve radyonun olmaması . sizi sonuna kadar destekliyorum

valla haklısın yoldaş çok iyi olurda hemen olmayacağı kesin zaman alabilir admin e kalmış…

bodyguardmusti@hotmail.com

genelinde dediği gibi chat i kendi kişisel emellerine kullanan çok kişi olacaktır..isteyenler msn adreslerinden görüşebilirler..sitenin tadı kaçmasın..

chat sayfasının kullanım koşuluna bağlı kız felan aramaksa niyet gerekmez ama düşünce paylaşmaysa olabilir aslında

ewet arkadaslar yaaa heralde herkes ıstıodur bunu.bızde bırlık olalım demı bı ama ahmet kayaya yakısır sohpetlerleeeeee…

arkadaslar aslında banada msnden ulasabılırsınız..tavaris_83@hotmail.com.gorusmek uzere yoldaslar

ben dediğim gibi isteyen insanlar msn adresleriyle görüshebilirler mesela biz öyle yapıyoruz çinkü site amacını ashar saygılarımla

bu topici ben açtım ama eski bir topic bu…

bence chat sayfasına gerek yok… ancak radyolu chat olursa olur.. eger olabilme imkanı varsa tabii..

Kankartal

arkadaşlar mrb ben yeni üye oldum baktımda herkes yani çoğu arkadaşımız chat diye tutturmuş bence onu boşverelim böyle bir yüce insanın sitesine küfür girerse açıkçası vicdan azabı çekmezmiyiz?bence arkadaşlar şimdilik gerek yok burdanda istesek hemen hemen herşeyi paylaşabiliriz.çünkü chat sayfası oldumu boş amaçtan insanlar girebilir..saygılar

Benimde fikrim chat olmamasi yanindandir..ama radyo fikrine tamamen katiliyorum..gercekden baska radyolarda arkadasinda dedigi gibi nerdeyse yalvariyoruz AHMET KAYA calin diye..saygilar…

merhaba arkadaslar bende ahmet kaya sitesinde bir chat sayfasi olmasini istiyorum.yuregi devrim heyecaniyla carpanlarin bulusup sohpet ettigi bir platform gorevi gorur.

slmlar bence de bi radyo açılmalı…bu kadar yavaş işleyen bi site bunu nasıl becerir bilemem tabi ki…!!!

slm yoldaslar furkann_90@kizil.org tum yoldasları bekleriz…

merhaba hepinize.. Evet olsa iyi olur chat sayfası…

msn nizi yazın sizin gibi düşünenler size ulaşssınlar yaw.

bı chat sayfası acılmalı.burdakıu ınsanlar bırbırlerını tanımalı.kufur her chat sayfasında var.bunlar bızı yıldırmamalı arkadaslar

hilal34 chat istiyorsan msn adresini bırak her gün 5 kişi eklemiş olacak seni bol bol sohbet edersin. ama bu sitede chat istemiyoruz. bu sitede okumak düşünmek ve yazmak istiyoruz. yenisin herhalde sitede bu konuyu tekrar gündeme getirdiğine göre.

nedendir bilmiyorum msn paylaşalım diye zaten yerimiz var sohbet isteyenler ekler msn de tanışır sohbet eder iş çhat e gelince sayfalarca yorum var ama Ahmet Kaya için bişeyler yapmaya gelince ne admin yazılarımızı yayınlar ne de ‘yoldaşlar’yorum yazmaya bişeyler yapmaya yanaşır apaçık korkaklıktır bu başka bişey değil…

bence onlem alınmalı kımı marksizimi anlatır kımı pkk yı over kımı kendını bılmeyen serefsızler ahmetkaya ya gelır bu sıtede kufur eder vs. bunların onune gecılmeyecegı gıbı sıteyıde kapattırırız o yuzden en hayırlısı msn gıbı duruyor bılmem sız ne dersınız yoldaslar

yaw hatta bizim buraya yazıp bu başlığı gündeme getirmemiz bile hata aslında ve bidaha buraya yazacak üeyeler lütfen bunu da düşünsün öyle yazsın. bu sondu benim. admin istersen bu başlığı da kaldır daha güzel oluır.offffffffffffff

ya son yorumları okudum… de msn konusuna katılmıyorum… illa biriyle konusmak icin msnimi eklemek gerekiyor…ayrıca msni chati aynı düsünmeyin.. herkes görüşünü chat (radyolu) bölümünde söyler o yönden iyi olur ama denildigi gibi iyi niyetli insanlar girdigi gibi kötü niyetli insanlarda girecektir.. ancak admin oldugu sürede engellebilir.. ayrıca GİRMEK İSTEMEYEN MSN DOSTLARI DA GİRMEZ… giren giren…

BENCE MSN WERİLMESİ DAHA UYGUN SONRA Bİ KAÇ KÖPEK ÇIKAR BİSELER DER BENİMDE KAFAM BOZULUR İSTEYEN MSN ADRESİNİ WERSİN ÖRNEĞİN zaza_ikbal@hotmail.com GİBİ:)

DOSTLAR BİLMEYENLER İÇİN SÖYLÜYORUM ZATEN ZAMANINDA BİR CHAT SAYFASI MEVCUTTU.AMA SON ZAMANLARDA TARTIŞMALAR SEVİYESİZ HAL ALMIŞTI .CHAT KANALI YOLDAN ÇIKMIŞTI..TABİ GÜZEL İNSANLAR ÇOKTU SOHBET ETTİĞİMİZ ANCAK KENDİNİ BİLMEZ BİR ÇOK KİŞİDE VARDI.GECE BAZEN KİMSENİN OLMADIĞI ZAMANLARDA BEN TEK BAŞINA CHAT KANALINDA DURURKEN BİR ÇOK AHMET KAYA KARŞITI .KÜRT KARŞITI Kİ BUNLAR ASIL BÖLÜCÜÜ YAPAN HAİNLERDİ. HEM AHMET KAYA ADINA HEM KÜRT VATANDAŞLAR ADINA BİR ÇOK KÜFÜRLER HAKARETLER SAVURUR DURURDU TABİKİ TEK BAŞIMA ELİMDEN BİRŞEY GELMEZDİ .AMA BAYA SİNİRLERİMİ BOZUYORLARDI GECELERİ GELİR GELİP..BU GİBİ OLAYLAR YÜZÜNDEN KAPANDI AÇILMASI BELKİ YENİDEN KARIŞIKLIĞA SEBEP OLUR.MSN ŞİMDİLİK İYİDİR DİYELİM

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
3
5 saat önce
3
11 saat önce
4
1 gün önce