CD

Sitede 0 üye ve 36 misafir var.

Forum >

12 EYLÜL'DE

12 Eylül’de, Patlak veren,askeri darbe. Amerikan emperyalizmi,Türkiye’de. Üç genç fidan,beyaz gömlekleriyle, Darağaçlarında asılmaya,layık görüldüler.

12 Eylül’de, Adeta,yasam durmuş vaziyette. Bazıların alnına damga vurulmuş,suclu diye. Üç genc fidan,beyaz gömlekleriyle, Dar agaclarında asılmaya,layık görüldüler.

12 Eylül’de, Alelacele yargılanıp mahkemelerce, Genç nesil çürüyüp gitti,hapislerde. Üç genc fidan,beyaz gmlekleriyle, Daragaclarında asılmaya,layık görüldüler.

12 Eylül’de, Kan gövdeyi götürmekte, Ortalığı benzetmek mümkündür,muharabeye. Üç genc fidan,beyaz gömlekleriyle, Daragaclarında asılmaya,layık görüldüler.

12 Eylül’de, Ne ararsan var,bizde. Kan,silah,tank,asker vallahi hepsi bizde.

[Kendi yazdıgım şiirimdir.]

Yorumlar

yüreğine sağlık

sağolasın kardeş…

ADM İN’E SİTEM

NOT :Admin son cümleyi, yazmamışsın.Zaten şiirimi tamamlayan son cümleydi…Birde şiirimi ben mısralar halinde yazmıştım,Admin maşallah sen çorba gibi yapmışsın!!!Ben bu şiirimi 3 hafta önce falan konu olarak Admin’e yollamıştım, maşallah nerdeyse biz ölünce şiiri Yayınlıcaktın…

o zamann hepsini saygıyla analım

12 eylülde asılan 3 fidan kimdi birader :D

12 eylülde bınlerce ınsan asıldı, vuruldu,ışkence gördü.12 eylülde 17 yaşında bır genç asıldı. ama arkadaşın bahsettığı 3 fıdan [denız gezmış, yusuf aslan,hüseyın ınan] 6 mayıs 1972 de asıldı

Arkadaslar;Ahmet KaYa’nın bilmediginiz ve çıkmayı bekleyen daha sarkıları var.Mesela bunlardan bazıalrı;İşçiler birleşin,Kürdün gelini,Nurhak,Bizede banazda,Davul dengi dengine ve yasaklı şiir albümü(koçero).Son 2 sarkı bende var.koçero 12 dk.lık bi sarkı.Baba bu sarkıda seldan bagcan’la düet yapıyo.

12 eylülde bınlerce ınsan asıldı, vuruldu,ışkence gördü.12 eylülde 17 yaşında bır genç asıldı. ama arkadaşın bahsettığı 3 fıdan [denız gezmış, yusuf aslan,hüseyın ınan] 6 mayıs 1972 de asıldı

birader bunları bende biliyorum…yalnız yazıyı yazan arkadaş denizlerin idamını 12 eylül de olmuş gibi anlatıyor…olayın komik yanı burası…

ya ahmetdaşlar ben dedim arkadaşa dinlemedi yazacam illa dedi. dedim denizler 72 de asıldı hata yapmışsın falan aldırmadı yani kardeşimle msn de sürekli görüşüyoruzda.

ayrıca sitemin boşyere be kardeş boş yere admini bi suçu yok yazıların birbirne girmesinde sistem böyle ayarlanmış.yani sen zannetmeki admin senin şiirini alıp düzyazıya çevirmiş asla.hem sen yazını yazınca bi önizleme yap bak bakayım göreceksin o zaman.ben mesala SİGARA MOLASI nı yazana kadar ne kadar uğraştım biliyo musun.hem o adminin sansür uyguladığı kısım sansürü hakketti biliyosun.yani o söz sana da bu siteyede yakışmazdı admin senin ilerde pişman olacağın şeyi sansürledi bence teşşekkür et. tamam gençsin heycanlısın delidolsun ama gerçekten o son kısım sansürlenmeliydi be gözüm sitemin boşyere ve haksız bence.

12 eylülde asılan üç fidan diildi ama üç fidanımızı saygıyla anıyoruz ve onların izinde yürüyoruz.tüm yoldaşlara selam….

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
3 gün önce
16
4 gün önce
6
4 gün önce