yoldaslar ahmet kaya kaseti bu ay içinde cıkıcakmış.kasetin ismi ise muhtemelen ’’Gözlerim Bin Yaşında’‘olıcak.Yeni kaset tüm ahmet kaya sevenlerine-sevmeyenlerine(dosta düşmana)hayırlı ve ugurlu olsun..: NOT :arkadaslar kaset çıkıyo,bunun için sakın korsana yönelmeyin::gözünüzü seviyim..KORSANA HAYIR !!!
AHMET _KAYA’DAN SELAMLAR …
haklisin KORSANA HAYIR bende bütün Amet Kaya cdleri orginal var ve bize de bu yakisir madem ahmet kaya yi seviyoruz onun albümleri ni satin almamiz lazim diye düsünüyorum
Kaseti ve cdsini herkezin almasını istiyoruz… korsana hayır!!!
lütfen sevgimizi gösterelim..bu kasette en cok satan kaset olsun..
tşkler
Yoldaslarım, kasedi ve cd yi,Sakın KORSAN almayın.Bide yoldaslar,kaset çıkar çıkmaz ilk günden müzik marketlerine ugrayın ki satışlarda patlama olsun,ve tüm türkiye buna şaşırırsın.::
BU çok önemli birşey arkadaşlar ikişer ikişer alalım başkalarınada hediye etmek için…Bu fırsat bir daha geçmeyebilir elimize o bizim babamız ve onun için herşeyi yapalım…BU ARADA SU TV YE VE FERZANDE KAYAYA TE ŞEKKÜRLER DÜN AKŞAM ÇOK GÜZEL BİR BELGESEL VERD İLER BÜTÜN AYRINTILARIYLA …KUCAK DOLUSU SEVG İLER….
Korsana hayır !! kasetteki şarkılar hiç kuşkusuz hep zirvede olacak,içindeki şarkılar herkes tarafından ezberlenecek…HATIRAN ÖNÜNDE SAYGIYLA E ĞİLİYORUZ KOCA Y ÜREKLİ ADAM ..SENİ UNUTMIYACA ĞIZ GÖZÜM …
O zaman herkes adam gibi gitsin müzik dükkanına ORJ İNAL Kaset/Cd sini alsın…Herkes alacağına söz versin..
ben cede ahmet abinin sürekli kasetlerinin devamı için bu şartgerekirse herkesinkini korsan ahmet abinin kini orjinal alalım gerçi başka dinledigimiz kişide yokta bir ahmetkaya bir yusuf hayaloglu
yoldaş korsan almak isteyen alsın ama ahmet abi gibi sanatçıların albümlerini almayın yada şöle dielim KORSAN ALAN ABD L İ OLSUN:) YOLDA ŞLAR HEP İMİZE HAYIRLI U ĞURLU OLSUN SEN İ ÇOK ÖZLEDİK BE G ÖZÜM:’( AMA ŞUNU İYİCE KEND İME ÖĞRETTİMKİ AHMET AB İ BİRGÜN ÇIKIP BEN BURDAYIM D İCEK ADIM G İBİ EMİNİM BUNA ibrahim.koprulu@hotmail.com @msn.com KONYADAN T ÜM YOLDA ŞLARA SELAM
kendi külünden doğup gelecektir.hemde bir anka kushu gibi gelecektir .korsan almayın arkadashlar ahmet kayaya olan sevgimizi böyle gösterelim ki en çok satanlar listesinde ilk sırayı alsın saygılarımla…(düsürt yoldashlara)
o gelmezse de biz gidecez kardeş öyle yada böyle heharükarda bu ayrılıklar bitecek bir gün
Herkes Orjinal kaset yada Cdsini alsın.Tüm ahmetkaya.com üyelerine diyorum.Herkes alsın.Ahmet Babayı 2 günde harcamaya çalışanlara inat alın-Aldırtın..
tabi kardeşim adminde nöbetçi değil ki sitenin başın da beklesin.ama ozanahmetkaya biz böyle yaparsak adminin uyardığı gibi cevaplarda onay kuyruğuna girer bu da güzel olmaz.çünkü bu sitenin en son halinde uygulanan cevapların onay kuyruğuna girmeden anında yayınlanması çok iyi oluyo.lütfen bu uygulamayı kaldırtmak zorunda bırakma admincimizi :) bi de şunu düşün biz bu sitede seviyesiz yazılar yazarsak sitenin seviyesi düşer.bu site ahmetkayanın sitesi burda hepimiz bu sanatçıya yakışır konuşmalıyız ve bu siteye yabancı olanlar burda dolaşırken site üyelerinin yazılarında kalite görmesi seviyesizlik görmesinden çok çok daha iyi olur.yaradılanı severiz yaradandan ötürü-bu sitede nitelikli olmamız gerek AHMET KAYADAN ötürü
Değerli kardeşim,ben içimden geçeni söyledim.Bugün bir Ahmet Baba parçalarında Küfür edebiliyorsa bu onun edepsizliğinden değil açık sözlülüğünü gösterir.Anlatabildimmi kardeş?
SİKTİR ÇEKİLMİŞİM YAN İ ….(Harambana-Acılara Tutunmak)
biz gücümüzü hep gösterdik albümlerimize karshı ilgiyi ve bu sefer de göstereceğiz vay be dedirteceğiz insanlara. bu arada arkadashlar bence de seviyemizi bozmayalım ozahahmetkaya doğru diyosun bu ahmet kayamızın açık sözlülüğülün gösterir fakat burda bana göre argo kelimeler yazmayalım bu bizim seviyemizi gösterir (yanlısh anlashılmasın demek istediğim biri kötü bi kelime söylerse kulak duyar sadece ama yazınca hem kulak duyuyo hem gözlerin okuyo)birbirimize karshı saygılarımla. (tüm dürüst yoldashlarıma)
aslında biz o küfür ettiğin insanların nasıl insanlar olduklarını çok iyi biliyoruz(gerçi hala shüperliyim insanlar mı diye? )
size bişey siylicem ama küfretmeyin.. ben 1,2 yıl öncesine kadar hep korsan alıyordum. çünkü biz garibanız paramız hiçbir zaman istediğimiz bişeye yetmedi.. ama kalsın benim davam ve 1, 2 kasetini para biriktirip orjinalini aldım zaten korsan hiç iyi değil.. ne albüm resim leri var içinde ne bişey ne de para sanatçılara gidiyor… pirsultan_abdal_21
Ahmet Kayanın GüzelKardeşleri Korsan Kaset ve korsan CD almayalım diye,bir iki satır yazmak için niyetlendiğimde sözleş miş gibi hepiniz benim duygularımı yazmışsınız. Hepinize sonsuz sevgilerimi saygılarımı sunuyorum Hep böyle birlik ve beraberlik içinde olalım. Çıkacak olan kasetleri ve CD leri ikişer üçer alarak insanlara Ahmet Kaya’ya olan sevgimizi gösterelim.. Sevgi ve Dostlukla kalın. Vosvos
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
3 gün önce |
||
16 |
4 gün önce |
||
6 |
4 gün önce |