CD

Sitede 0 üye ve 12 misafir var.

Forum >

16 KASIM'DA Ahmet Kaya'yı ANDINIZ MI?

Öncelikle mrb yldaslarım,mrb gam müzik ve calışanları,mrb gülten kaya ve mrb AHMET KAYA . Yoldaslar;bildiginiz gibi 16 Kasım çok üzücü ve önemli bi gündür,Biz ahmet kaya fanları için. Siz yoldaslarıma bi sorum olacak;Bu özel ve üzücü günde,ahmet kaya’yı anmak için ne-neler yaptınız. Ben mesela ne değilde;neler yaptım.Neler mi yaptım!!!!Neler yapmadım ki*Örneğin; 16 kasım günü sınıfa teyp-hocadan aldım zar,zor- ve ceketimin iç cebinde ahmet kaya kasetiyle geldim. Bide defter-kitaplarım arasında siyah bi ahmet kaya resimli tişörtüyle geldim.Sınıfa girer girmez actım, ahmet kaya sarkılarını-2,3 çapulcu tepki versede-kim takar onları,Hele bu işin içinde Ahmet Kaya varsa. Sonra başkaldırırcasına astım ahmet kaya tişörtünü pencereye-2,3 çapulcu tepki verse de-Kim takar onları.. Kızların hepsi şaşırdı.Bu çocuk manyak mı dercesine,bana bakıyolardı.Ama okuldan atılma,kavga,disiplin cezası,hapis v.s tüm oluşcak sorunları göze alaraktan yaptım.Hatta inanmıcaksınız ama;sınıfta dil anlatım dersiydi. Zilin çalmasına son 5 dk kala açtım ahmet kayadan bahtiyarı.Hocada tam yarım metre karşşımda,yoldaslar. Ama kim takar hocayı.Bizim sınıftakiler herkes şaşırdı;DErste bahtiyarı açınca… Tabii ahmet kaya yı sevmek kolay degildir…Bunlar 1. günden…2. Günde>>>Arkadasın biri getirdi sınıfa ,dizüstüyü bol bol ahmet kaya sarkıları dinledik..NE MUTLU BANA !!!!

ANHMET _KAYA’DAN SELAMLAR …

Yorumlar

kimse birşey yapamadı biraz cabalayalım arkadaşlar ya

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
3
5 saat önce
3
11 saat önce
4
1 gün önce