CD

Sitede 0 üye ve 44 misafir var.

Forum >

ESMER'İN ARALIK SAYISI...

ESMER DERGİSİ’NİN ARALIK SAYISINI ALALIM,YOLDASLAR!!!Çünkü esmer dergisi ahmet kaya’yı sayfalarında ve kapagında her zaman yer veriyo.Kısacası Ahmet Kaya’ya oldugundan cok deger veriyorlar.Ben şahsen aldım.İçinde ahmet kaya nın parise giderken ucagın içindeki son bakışı ve birkaç resim daha var.Birde yeni şiir kasetiyle ilgili bilgiler,Melisin babasıyla ilgili düşünceleri,malazgirt dogumlu ahmet kaya gibi sürgünde yasamaya-sürgünde ölmeye mecbur bırakılan ORHAN KOTAN ile ahmet kaya buluşmasının arka perdesi v.s var..Herkese şahsen bu dergiyi tavsiye ederim.Haa birde unutmadan;Melisin,babasının sakallı yanaklarından öptügü koca bir resim daha var!!!...:):)

Yorumlar

efe ben aldım dergıyı ve cok guzel bır sayı olmus tavsıyen ıcın tesekkur kardes posterınıde aldım cafe ye astım 2007 takvımını aynı dergıden 2 rtane aldım bırını evde arsıvıme kaldırdım dıgerınıde cafeye koydum baksınlar dıye ( : sevgıler ibrahim….

ölümüne kankayız saddam iyi oldu bu dergi için yazdıklarımız.. reklamını yaptık dergidekilere söylüyorum okusalar tabi bakın para benim için hiç önemli değil, önemli olan miktarıdır her zaman o kadar reklam boşa gitmesin..şaka şaka para önemli…dersem inanmayın…pirsultan_abdal_21

o dergiyi almayı çok istedim ama yaşadığım yerde bulamadım..çok üzgünüm..

evet esmer dergisi ve ahmet kaya sevenlerini kutlarım ..gerçekten çok güzel hazırlanmış aralık sayısı ve bize düşen görevlerde bu tür halka mal olmuş insanları insan yerine koyan dergileri desteklemektir…

militan ruhlu

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
3 gün önce
16
4 gün önce
6
4 gün önce