merhaba yoldaslar… bu yazıyı okuyan ve siteyi sürekli ziyaret eden kisilerin SADECE 1 kere bu topice Nickini yazmasını bekliyoruz.. Sitede kaç kişiyiz ??? 1- KANKARTAL
parisvehazan: beni biliyosun zaten kardeş bu siteye üye olduğumdan beri burda bilidklerimi,bildiklerimle yüzleştiriyorum; doğruyla yanlışı ayırabilmek için
slm yoldaşlar bende buradayım herzaman…parisvehazan kardeşim aramızdaki kırgınlığın bitmesini istiyorum sonuçta yoldaşız ve ahmöet abinin sitesinde küs kalmamızın anlamı yok selamlar…
selma kankartal7 kardeşim amatci’den sevgilerle
Gözlerim bin yaşında diyorsun bize oysa tam 6 yıldır o yakışıklı gülümseyen gözlerin biz yaşında… BİZ BİNLERCEYİZ…
bende anhmet_kaya...selam olsun yoldaslara
ben bu siteyi sürekli ziyaret ediyorrum etmeye de devam etcem
bu topice 1 kere yazın lütfen arkadaşlar…
Saygılarımla Kayakesh(tüm Dürüst Yoldashlara Kucak dolusu Sevgilerimle…) Zaten Burdaydım,Burdayım,Burda Olacağım…
saygılar kardeşlerim serdar…
bende burdayım ahmedo-57@
Ben de 2 senedir buradayım…elimden geldiğince ziyaret ediyorum siteyi…aranızda olmaktan müthiş bahtiyarım…kendinize iyi bakın güzel insanlar…mahir 35
ben hiç gitmedimki
bende burdayım :) che_guevara_71@hotmail.com KAVGAM _CİCEGİM
yenide olsa bende burdayım türküdostu12
ahmetçilerin olduğu her yere hiç düşünmeden geliriz.
aynen sana katılıyorum kardeş hezamn yanındayız mehmet kaymak esmer_
selam yoldaşlar ben melih her zaman burdayım…devrimci_melih@hotmail.com
merhaba dostlar benim adım mert hepinizi selamlarım
birer birer,biner biner ölrüz yana yana döne döne geliriz biz dostu’da düşmanıda biliriz…
burdayız…
bende burdayım yoldaşlar…..........
selam yoldaslar ben bunu yapmaktan gurur duyuyorum aklanac dünya
biz devrimin olduğu heryerde ve her zaman devrim yapmaya hazırız ahmet abi nerdeyse ve her nerde o konuşuluyosa ben ve benim gibi(sizler)dostlar hep aynı yerdeyiz kankartal burdan herkese slm
haydi yetişin gemiye… burdayız yoldaşlar.hepinize selamlar
Başlığı atan arkadaşım burda kaç kişi olduğumuzun ne önemi var’ki,asıl yeryüzünde ve bu coğrafyada kaç kişiyiz?AHMET KAYA yoldaşı olarak onun yüreğinin kaça bölündüğünü sen düşünebilirmisin?Bu senin hesabına;sadece görüşü ‘sol’ olduğu için içerde olanları nasıl ekleyeceğiz?Eminim onlarda imkanı olsa bizde burdayız!derlerdi..
Burdayım…Aydınlansın diye şu kirli yüzler “biz” durmadan sawaşacağız ===> acımasız olma
bende yeni geldim
Sevgili dostlar,bizim gidecek başka bir yerimiz olamaz,bizler ayrıcalıklı bir kitleyiz ve A.Kaya’cıyız…
vosvos
bizi bir cati altinda topla istegini anliyorum kartal ama imkansiz ahmet kaya hayranligi yada sevgisi adi konulmamis bir cocugu cagiriyorsun ahmet kayalar yuzlerce binlerce herkezin icinde bir baska bicimde ahmet var sarkilariyla durusuyla öfkesiyle isyaniyla onun icindir ki ahmetler binlercedir
slm dostlar.benı kales ıle vursalar bende burdayım.
KENDIMI KULUMDEN YARATTIM
mrb yoldaşlar bende de yeni geldim sıcak bir gülümseme sıcak bir merhaba gönderiuorum hepinize
burdaydım burdayım burda olacagımmmm hasan5230@hot..
militan_sibel .buradaydım burda olmaya devam edeceğim
selam bende burdayım ve bnde hep burda olmaya devam edicem
slm yoldaşlar bende yeni katıldım aranıza
MERHABA YARENLER FELAKET ARKADA ŞLARIM!!!BENDE BURDAYIM AMA ÇOK KONU ŞMUYORUM.ÇÜNKÜ NE DESEK SU Ç OLUYOR BU ÜLKEDE BİLİYORUM…
Bence sitede Cok azız :(
her zaman burdayız
Evet arkadaşlar .. Herkes mesajını buraya bıraksın… Son zamanlarda katılımlarda ve site trafiğinde azalma var.. Bir gruplaşma- birlik yok maalesef… Bu forumun yerine – vBulletin veya bir benzeri tarz forum olursa katılım artar bence… Selametlerle…
ben serdari yani ozan ..ben de burdayım herkeze yeniden selamlarım sosyalist_enternasyonelæhotmail.com
ben amedci bende yeniyim yaklaşık olarak 2 hafta oldu sanırım….
vakit buldukca izde buradayız dostlar
bendee her zaman bu sitedeyim .. tabii hakemlikten fırsat buldukça burdayım ama kalbim sizlerle beyneimde ahmet kayayla …
dostlarım özelden mesajlarınızı bekliyorum görüşlerinizi dinlemeye hazırım … ve ben supi …
olmadı yoldaslar bence cok azız
ewett siteye yeni dostlat eklememiz laazım..arkadaşlar sitemizi yalnız bırakmayalım tüm kaya severlere sesleniyorum
şikayet !! : Anasayfadaki haberlerde yazdıgımız yorumlar onay kuyruguna alınıyor ama bi türlü cıkmıyor !! Yazılarımız da bi kusur oldugunu da sanmıyorum.. Sitedeki aktif üye sayısının azalmasının elbet vardır bir nedeni; diyorum… Dostcakalın…
AGAM SENİ ÇOK ÖZLEDİK.ÖZLEMİN HER GEÇEN GÜN DAHADA ARTIYO.SENSİZLİK ZOR BE AHMET AGA.ZOOOR.HEPİMİZ AHMET’iz….....
siteyi sürekli ziyaret ediyorum yeni üye oldum bende burdayım ahmet baba ve onun gibi düşünenlere yürekten merhaba
AHMET KAYA CIYIZ SONUNA KADAR
son zamanlarda bazı nedenlerden ötürü biraz uzak kalsamda,yinede mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışıyorum..
yani aslında bende herzaman buradayım…sevgilerimle…
ben her zaman burdaydım !!!! Ahmet Kayacılar yalnız kalmaz…...... TEDİRGİN !!! cihan@ahmetkayafan.com
bende burdayım ahmet kaya sewenleri…....onu çok sewiyorum…
ahmet abinin bizleri selamladığ gibi```her zamanki devrimci selamıyla selamlıyorum sizi``AHMET KAYAnın adının geçtiği her yerde varım.olmaya da devam edeceğim.ayrıca bütün dtcf`li yurtseverler adına onların da bizimle olduğunu belirtmek isterim.bütün arkadaşlarım adına bir kez daha bizde varız.burdayız!...
ömrüm yetene kadar bende burdayım.diren87
buradayız dostça dawn1903
..... çok mu uzaktır dostlar bizim yolumuz burada yürüyene bin selam olsun
eyvallah kardeşler…
işte bizim hikayemiz burada biter aydınlıklar karanlığa yol olur gider…selam olsun yaşayan her canlıya!sevgilerimle…
herkese selam.her zaman yaşatalım bu haykırışı…
bende HARAKET’e katılıyorum onu ve şarkılarını bu ulkede yaşatalım piyasa top şarkılara kalmış oz benligimizi kaybetmeyelim benden herkese selam olsun ;)
yeni üye olan dostların buraya bir selam bile olsa bişeyler yazmasını bekliyoruz… sayımız sınırsız olsun…
bende burdayım
merhabalar tüm yoldaşlara, ben de burdayım artık, adım özgür, hepinize sevgi ve de saygılar….... ozguradam77@hotmail.com
selam dostlar
merhaba yoldaşlar. ben her zaman giremiyorum internete. ama fırsat buldukça buradayım.selam olsun halkıma
Dostça gözüm…
prometheus tum çiviyle çakılrken taşlara, ciğerimi kartallara yedirdim… ciğerimden kan damlaya damlaya burdayım.
selamlar arkadaslar
slm arkadaslar kimse yokmu
e ben de buradayım
bende varım sonuna sonsuza kadar…
slm lar yoldaşlar ben de /bizde varız suat-che…hsocakalın!
merhaba arkadaşlar;heyverondan sevgiler…
MaViUcuRuM Ben..!!
“hepinizi en içten devrimci duygularımla selamlıyorum. hoş geldiniz arkadaşlar” ;)
Turuncu Gemi
ahmet kayacıyım burdayım sevgiler
Yağmur yağsın isterdim bu sabah, merhaba soylu sevdam merhaba, merhaba sevgili vatan merhaba…
akın var günese akın gunesı zapt edecegız gunesın zaptı yakın benı de unutmayın krizantem_cicegi_13@hotmail.com
ben de buradayım arkadaşlar :)
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
3 |
39 dakika önce |
||
3 |
7 saat önce |
||
4 |
1 gün önce |