CD

Sitede 0 üye ve 39 misafir var.

Forum >

"GÖZLERİM BİN YAŞINDA"

Yazılarınızın doğru ve düzgün arşivlenmesi açısından yeni alümle ilgili fikir/düşüncelerinizi bu başlık altına yorum olarak girin.

Ayrı bir başlıkta yazılan yazılar yayınlanmayacaktır...

Yorumlar

herkesın emegıne saglık basta ahmet abının ve burdan tum yoldaslara seslenıyorum lutfen korsan almayın arkadaslar bu album ıcın cok caba sarfedıldı herkes emegının karsılıgını almalı kı daha yenı albumlerlede karsımıza cıksınlar ve GAM produksyonada tesekkurler…bu albumun cıkmasına en cok dusmanların catır catır catlıcagına ınandıgım ıcın cok sevındım cekemıyorlar kımse ve kahroluyorlar olsunlar az bıle sanatcı boyle olur ıste!ulkemızde ne asker kacakları ne sahtekarlar ne kumarbazlar var ve el ustunde tutuluyor asıl sanatcı ahmet ve ahmetlerdır!bunu kımse ınkar edemez ve etsede bu boyledır degıstırılemez album cok basarılı olmus herkesın ellerıne saglık ahmet baba senınde yuregıne saglık devamını beklıyoruz selamlar…. black_fear

Yıldızlar Ve Çiçekler Ülkesi’nden Mektup -5

Merhaba Gözüm;

Yeni mektubun zamanı geldiğinde sığmıyorum hiçbir yere… Gelin arabası önü kesen çocukların-çocukluğumun taze kalan sevinci gibi bu… Her düğün çocukluk sevincimizdi, her ürün sevincim artık.

Şiirler, sahiplerinin yüzlerini tanımasak da bizlere sunulan gülüşlerdi. Yıldızları göremeyenlerin gözleri, güllere dokunamayanların elleriydi… Kırılan kanatların merhemi gibiydi şiirler.

Aslında, hangi kanadımızla çırpındıysak kırılan o olmuş, tutup kanadımızı şiir sürmüşüz o acıyan kırıklığa.

Şiiri iyileştirici bilmişiz.

Gümbür gümbür davullar da duyabilirsiniz şiirler okurken, bahar gibi bir arp sesi de… Belki daha asi sesler, cesur bas’lar veya çocuk adımlı piyanolar… Kendi müzikal cümlenizi kendiniz kurarsınız, hayatı ve tarihi anlatan şiirlerde… Kalbindeki gök gürültüsünü duya duya yazdığı bu şiirlerin, benim sesimle ve Gülten’in emeği ile sizlerle buluşturulduğunu, şimdi benim de bulunduğum ülkede huzurla görüyör, biliyorum…

Şehirleri kendi hallerine bırakıp dağların kaç hali var ve bu haller bize ne kadar yakın – uzak diye sohbete oturduk üçümüz dar zamanlarda.. Cehennem saydıkları dilimiz ortaktı… Dağlar melankolik, sessizdi ve biz aynı dağlara bakan iki çift gözdük! İçlerine sığdığımız, sığındığımız dağların da gözleri olduğuna inanırdık, yaşlarını bilmesek de… Bize bakan bu gözlere rağmen biz göze alamadık siyahi bir tarihi… Çozuklar korkusuzca dolaşsin, oynasın, dağların – yaylaların kucağında istedik, şefkatle..

Hiçbirimiz yatamazdık ütopyalara, ömürlere… Yaşlara ve aşklara da… Ama benim içime akıttığım şiirlerdendi bu dinleyecekleriniz. Çook yükseldiğinizde ya da uçurumdan düşer gibi hissetiğinizde, bir kaç damla göz yağmuru gibi aksın içinize diye, uzağınıza düşmeyeseniz şarkıların – şiirlerin diye el ele tutuştum bu şiirlerle ve Orhan Abi ile… Evlerinizin, atölyelerinizin, yurtlarınızın, kalplerinizin içine gelelim diye.

İyi mi yaptık, sizler bileceksiniz, tarih bilecek, gelecek bilecek. Bizim bildiğimiz, insanlığa yapılan tüm kötülükler karşısında bin bir iğne batar gibi hep acırdı gözlerimiz… Kirpiklerimiz örtüşmezdi ki görmezsek – yazmazsak – söylemezsek!

Şimdi göz gözeyiz şiirlerin tanıklığında: Biz, siz, hayat ve tarih!

“Gözlerim(iz) Bin Yaşında”, gözlerinizden öperiz….

Ahmet Kaya

ben d. bakırda hemen hemen her yere baktım kasetten haberleri bile yok

Bu albümün fiyatı neden bu kadar çok pahalı*10 YTL albüm fiyatı mı olurmuş yaww.Gözünüzü seviyim,yapmayın etmeyin.Sonra millete korsan almayın diyorsunuz…

NOT :Bu yorumu ben başka bir ahmetkayacı akadasım adına yazdım…Ama bence yinede arkdasım haklı.Hak veriyorum,kendisine…

Açıklama;

Bir albüm yapmak için GAM olarak tüm işletme giderlerimizle birlikte en az bir yıl ayakta durmak zorundayız, bu birr. Bu albümün stüdyo, tonmaister, tasarım, matbaa, fabrika, vergi ve telif hakkı gibi zorunlu ödemeleri var, bu ikii. Bu albüm çıktıktan sonra bizler en az bir yıl daha yaşamlarımızı sürdürmek ve işletme giderlerimizi karşılamak zorundayız ki sizlere yeni bir ürün sunabilelim, üçç. Bir albümün GAM ’dan çıkışı,dağıtımcıya gidişi(içinde tüm bu giderler dahil olmak üzere) 4.5 milyon. Dağıtımcı üzerine kendi payını, bölge deposu kendi payını, perakende satış noktası da kendi payını koyarak sizlere 10 milyona ulaştırıyor, döört. Bu ara mekanizmalar olmasa, o albümler Türkiye’nin ve Avrupa’nın her yanına nasıl aynı anda dağıtılabilir, hangi kamyonlarla, hangi personelle, hangi depolarda bekletilerek? Bu da bizim sorumuz…

Kaldı ki, hayatınız boyunca size ait olacak, sizden sonra çocuklarınıza bile kalacak olan bir sanat eserinden söz ediyoruz, bir hamburger menü ya da 2 paket içilip atılan sigaradan değil! Bir Ahmet Kaya dinleyicisinin, Ahmet Kaya’dan 6 yıl sonra 71 dakika boyunca yıllarca dinleyeceği yepyeni bir albümü için, bunun nasıl hazırlandığını, ne kadar vergi ve harcama yapıldığını hiç düşünmeden, korsanı meşru gösteren bu şikayetini diğer üye ve ziyaretçi dostlarımız değerlendirsin artık…

Dostça…

çok şükür çıktı yaaaa…haklısınız belki biraz pahalı ama ama ne zamandır bekliyoruz ahmet kaya için alacaz ahmet kaya hayranı olarak ben fiyatına bakmam onu alcam ve herksin almasını istiyorum

hakikaten kaset pahallı amaahmet kayaya değer başkası olsa ne alırdık ne sorardık..mustafa_bey_21@hotmail.com

İstanbulda albümü alan var mı ? Gaziosmanpaşa’da arıyorum bulamadım dün akşamdan bu yana.

ben bilgisyara atmam gerek kaseti ama herhalde orjinal cd biligsayra atılmıyor.bu yüzden bi tane orjinal alacam. bi köşeye koyacam.sonra korsan falan yükleyecem biligisayara.umarım yanlış bişey yapmış olmam. ama bugüne kadar hep korsan aldım çünkü param yoktu.alırdım bir mp3 koyardım vdc ye dinlerdim.şimdi toplam 22 kaset edecek kadar bir miktar parayı ahmetkaya adına sadaka vermeyi düşünüyorum bir ihtiyacı olana umarım amacıma ulaşır ım.ve aranızda da mutlaka vardır bu güne kadar korsan almış ahmetdaşlarım onlara da bu yolu tavsiye ederim.:)

bu mektupların ilk ddördünü nasıl buluruz.olanlar varsa burda başlık açıp yayınlayabilirlerse çok makbule geçer.

Ewet yoldaşlar işte bu , yani herkes yaşar ama gercekte yaşayamaz İşte ahmet kaya gerçekte yaşıyor gerçekte yaşamak budur yani ahmet abinin gerçekte yaşadığının gerçek kişiliyi bunu dosta düşmanda bilsin o ölmedi biz yaşadıkca oda yaşayacak bizle bilsinlerki sürgünlere yollamakla susturulamaz yeni album herkese hayırlı olsun lütfen korsan almayın yoldaşlar hoşça kalın ama dostça kalın

ya kardeşim siz manyakmısınız yaa yok fıyat fazla yok su fazla bu fazla ne dıyosunuz sız yaa adamlar o kadar calısıp bısyler paylasmaya calısıyolar ve 10 liradan fazlasını hakediyolar almaya niyetiniz yoksa almayın kardeşim anlınıza silah dayamıyoruz alın albümü diye yemin ederim ben daha yüksek bi fiyat bekliyordum bi 15 17 falan bekliyordum ama 10 a cıktı sankı GAM bu albumlerden kar yapıyor bence cok ayıp yoldaslar ucu besı aramayın gucunuz yetıyosa ıkıser tane alın bu emegın karsılıgını vermeye calısın kı yenısı gelsın eger bı albumu almaya gucun yoksa gel ben alayım sana albumu bu arada pc ye track olarak yukleyıp mp3e cevırebılırsınız bunun ıcın programlar var korsana basvurmayın ve cogaltımda yapmayın bazen arkadaslarım ıstıyor ahmet abının yenı albumu cıkacakmıs bız alamayız bıze cek falan dıyede bende onlara album olarak alıyorum hedıye edıyorum cunku almaya guclerı yok normal ben bısey demıyorumda ama korsana basvurmayın yoldaslar hatırlarsanız bı yazımda ne demıstım KORSAN ALAN A .B.D. LI OLSUN !!! sevgıler selamlar black_fear….

Açıklama;

Bir albüm yapmak için GAM olarak tüm işletme giderlerimizle birlikte en az bir yıl ayakta durmak zorundayız, bu birr. Bu albümün stüdyo, tonmaister, tasarım, matbaa, fabrika, vergi ve telif hakkı gibi zorunlu ödemeleri var, bu ikii. Bu albüm çıktıktan sonra bizler en az bir yıl daha yaşamlarımızı sürdürmek ve işletme giderlerimizi karşılamak zorundayız ki sizlere yeni bir ürün sunabilelim, üçç. Bir albümün GAM ’dan çıkışı,dağıtımcıya gidişi(içinde tüm bu giderler dahil olmak üzere) 4.5 milyon. Dağıtımcı üzerine kendi payını, bölge deposu kendi payını, perakende satış noktası da kendi payını koyarak sizlere 10 milyona ulaştırıyor, döört. Bu ara mekanizmalar olmasa, o albümler Türkiye’nin ve Avrupa’nın her yanına nasıl aynı anda dağıtılabilir, hangi kamyonlarla, hangi personelle, hangi depolarda bekletilerek? Bu da bizim sorumuz…

Kaldı ki, hayatınız boyunca size ait olacak, sizden sonra çocuklarınıza bile kalacak olan bir sanat eserinden söz ediyoruz, bir hamburger menü ya da 2 paket içilip atılan sigaradan değil! Bir Ahmet Kaya dinleyicisinin, Ahmet Kaya’dan 6 yıl sonra 71 dakika boyunca yıllarca dinleyeceği yepyeni bir albümü için, bunun nasıl hazırlandığını, ne kadar vergi ve harcama yapıldığını hiç düşünmeden, korsanı meşru gösteren bu şikayetini diğer üye ve ziyaretçi dostlarımız değerlendirsin artık…

Dostça…

çok haklısn admin çoooook.bence ahmetkaya korsan kaseti alıncak en son sanatçı ama kusura bakmayın çok aldım ben önceleri.

kaset süperrrrrrrrrrrrrrrrr ama siirler kısa biras… olsun emegi olan herkeze cok teşekkürler… sevenlerinden onu hiç bi zaman ayırmayın lütfen…. her sene böyle bi güzellik beliyoruz… Ahmet abime saygılar…

arkadaşlar sabırsızlıkla beklediğimiz,ve özlediğimiz albüm cıktı,nerdeyse sabahı zor edecem heyecandan mutluluktan uçacam ,teselli bulacam,yıldızlar ülkesinden gülümseyerek yolladığı mektubunu okuyacam şiirleriyle duygulanıp coşacam,bangır bangır calacam düşmanları catlatacam.ben nerdeyse sevinçten kanat takıp uçacam…veee allahaşkına yukarda yaptığınız yorumlara bakın ya manevi degeri benim için tartışlamaz olan bu albüm için maddi yorumlar beni üzüyor doğrusu…

inanamıyorum 10 milyonun hesabını yapan arkadaşlar var yaa. hem de ahmet kaya için. gam müzik keyfine göre fiyat belirlemiyor herhalde.

ben albümü aldım ve gerçekten hem şiirler güzel hem de kapak tasarımı.

teşekkürler gülten abla. teşekkürler gam çalışanları. sizleri seviyoruz

arkadaşlar süper bi cd aldım mutlaka dinleyin çok özlemiğim yaaaaaaa

bi dk 10 ytl pahalı diyenler 70 saatlik bi albüm bulun bana getirin ama ahmet kayanın sesinden daha üstün olsun o zaman size hak verecem ok

paranın hesabını yapmayın…. herkezin bi 10 ytlside 20 ytlside vardır demi…??? gülü seven dikenine katlanır… !!!!!!!!

bence ahmet kaya sewrleri bu albumun parasından şikayet etmeliler bir ayakabı boyacısıda bu albumu alacak durumunda yada sigara içiyorsa üç gün içmesin gene alır yani yoldaşlar kusura bakmayın ama bu tartışmalar yersiz buluyorum bende kabul ediyorum korsan allan ABD li olsun tekrar diyorum korsan almayın yoldaşlar hoşça kalın ama dostca kalın

Nihayet ahmet kayamızla tekrardan buluşma imkanımız oldu ve bu imkanı bizlere sağlayan başta gülten kaya olmak üzere ,albüm çalışmalarında emeği geçen herkese çok teşekkürler etmemiz gerekirken, bazı arkadaşların albüm fiyatına takılmalarını çok anlamsız buldum ve yakıştıramadım doğrusu. bahsi geçen albüm sıradan günlük tüketilebilecek tarza müzik yapan sanatçılarla karıştırılmamalı,oysa gerçek sevenlerinin bu ayrımı fark etmeleri gerekirdi.

Gülten abla,Gam’ın değerli emekçileri(sn.Ömer vey ve diğer emekçiler)teşekkür ederiz…

arkadaşlar albüm çok güzel inanırmısınız dınlerken gözlerimi tutamadım onun için 10 milyon az bile herkese selam (emre1989_5@hotmail.com)

‘ahmet kayanın yeni kaseti çıkmış’ dedi.sorduğumda ahmetkayanın yeni kasetini, ankaradaki tandoğan yeraltıçarşısındaki kasetçi.bu çarşıdaki esnafların hepsi kürt.ben hep bu bahsettiğim kasetçiden alışveriş ederdim çünkü hasbelkader girdiğim dükanındaki resimler türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük sanatçısının resimleriydi.bu adamla sürekli ahmetkaya muhabbeti yapardık.yok şöyle severim böyle severim derdi bana.ama bugün benden öğrendi ahmetkayanın kaseti çıktığını.sonra hemen yan taraftaki kasetçilere gitti ‘ahmetkayanın yeni kaseti çıkmış’ dedi.sonra sonra ne yaptı biliyor musunuz google girdi ‘ahmetkaya gözlerim bin yaşında mp3’ yazdı.diğer kasetçilere baktım hiçbirinin haberi yok.bazılarıda ‘son kaseti geldi mi’ deyince, divana kalsını önüme koydular.bulamadım.yukarda özellikle belirttim esnafların kürt olduğunu.yorum sizin.ben kahrettim.ayrıca başka bi kürt kardeşimde ahmet kayaya sövmüştü ben konusunu açınca.valla en doğrusunu yusuf hayaloğlu söylüyo:HİÇ BİRİRNİZ HİÇBİR DİLDE BEN İ ANLAMADINIZ.

arkadaslar ahmet kaya gıbı bır sanatcının bu ulkeye boyle bır albumu 10 ytl bıle gercekten az ama bazı arkadaslarımız bulamıor onlarıda anlayısla karsılıorum bızler ahmet kayanın boyle bır albumunu aldıgımız ıcın gercekten cok mutluyyuz ve bır o kadarda ben sahsen kendımı sanslı hıssedıyorum sızde alanlar kendınız sanslısınız alamayanları hor gormeyelım

ÖNEMLE DUYRULUR !!!

Dağıtımdan kaynaklanan aksaklıkları ve korsan kaset/CD satışlarla ilgili şikayetlerinizi mail yoluyla (gam@ahmetkaya.com) bizlere bildirin.

Şikayetlerinizde mutlaka, bulunduğunuz ili, ilçeyi, müzik marketin adını/adresini yazmayı unutmayın…

admin

kaset diyarbakıra yeni geldi borç harç almam lazım cd sini gerçekten hakkıymış 10 ytl ben bu işte çok emek harcandığını biliyordum ama bu kadarını değil.. bi de kaseti alırken posterini de isteyin.. hatıra olsun…pirsultan_abdal_21@hotmail.com

ya artık kapatalım şu 10 ytl muhabbetini.offffffff

kasette emegi gecen herkese tşk.kasetçiye uğradığımda.albümü yeni çıkan diğer sanatçıların albüm posterleri ve tanıtımları olduğu halde ahmet kayanın tanıtım albüm posterinin dışarıda panoda olmadığını gördüm. ilk sözüm hani nerde posteri neden reklamı yok ben hayranıyım biliyorum çıktığını albümün ya bilmeyenler lütfen albüm posterlini dışarıya panonuza asın diye söyledim.kendiside daha posterlerin elimize ulaşmadığını söylediler adminin dikkattine neden dağıtım yapılırken albüm posterlerle birklikte gelmiyor…

yoldaslar bazı arkadaslarımız bılmıyor ve track cd nın harıcınde netten ındırmeye calısıyorlar bu pıs sıtelere alet olup ziyaretcı sayısını yukseltcegınıze ındırın bı tane mp3 e cevırme programını sonra pc nızdede dınleyın korsana karsı mucadele edın her zaman ben hep mucadele halındeyım bazı arkadaslar yazıyo bana ama cogu sıtede ahmet abının mp3u var ama lınkı calısmıyor korsan sıtelerı admıne yada gam’a mutlaka bıldırın.bu arada admın kardesımıze online uyeler bolumu ıcın cok tesekkur ederım saygılar….

arkadaşa aynen katılıyorum korsana kayır herkese slamlar

yeni şiir kasetinin cdsini aldım çok güzeldi ahmet kaya albümlerinin içinde bunun yeri bambaşka bu arada fiyat konusundaki pahalı yorumlarını bırakın bu albümün fiyatı uygun.ahmet abinin yepyeni bir kaseti çıkmış siz fiyattan bahsediyorsunuz.iki paket sigara parası senelerce dinleyeceginiz bir kaset…

ADM İN’E(Albüm Fiyatı İle İlgili)CEVAP:

NOT :Bu CVB ’ı Sitede,Yoldasım Adına Ben Yayınlıyorum…

Sonuç olarak, yani tercümesini yapacak olursak; demeliyim ki, Şervan SÖNECEK’in asıl konumu asıl çift ağızlı bıçaktır; Kasedin pahallı olduğunu söyleyince haksızdır, gam müziği eleştirincede delinin, dengesizin daniskasıdır. Burada yorumda değil, algıda çelişki var…

Bu Kapitalistler, olayı öyle bir boyuta vardırdılar ki; sanki kitabını 1,25 ytl ye satan Yılmaz ODABA Şı bu kadar masraf ödemiyor, kitabı da mecburen o fiyata dağıtıyor. Türkiye’de Yayıncılık sektörü, bugüne kadar hep az efor, az gider, yüksek fiyat ve azami kar marjıyla dinleyene sundu kasetleri. Bunlar sadece Madalyonun size gösterdikleri ön yüzü. Peki ne kadar kazandıklarını niye söylemiyorlar, sizi şerefimle temin ederim ki, bunlar kuran-i kerim gibi bir kitap yazsalar, yinede inanmam. Dikkat ederseniz kendileri bile “ayakta durmalarını Ahmet KAYA ’ya borçlu olduklarını” söylüyorlar. Gülten KAYA Gam müziğe aşık herhalde, cd yi 5 ytl ye satan onlarca müzik şirketini ona tanıtabilirim. Yani onlara yazdığım yorumda da dediğim gibi; “Biz bu ülkede hikaye dinleyerek büyüdük”, ve eminim hiç bir ülkede bizim ülkedeki kadar hoş hikaye üretenler yoktur, La Fontaine i bile bu konuda açık farkla geride bıraktığımızı itiraf etmeliyim. Ben doğru bildiğim yoldan geri dönmeyeceğim. Ve bir gün Müzik Şirketi kurmak nasip olursa, 20 yıl sonra ben o albümü o fiyata satmam. Hele birde Bu ülkede insanımızın o albüme ayıracak para bulamadığını da, hepimiz çok iyi biliyoruz.. Tüm gönül dostlarımı Ahmet KAYANIN değerlerinin, sesinin ve sanatının sömürüsüne dayalı Gam müziğin kendi sahasındaki rant savaşının kötülüğünün bir kıyısında bu tercihimi anlamaya davet ediyorum…

Nedense bazı arkadaşlar fiyat konusunu abartıyor. Sanki Ahmet abi aramızda olsaydı bedava olacaktı albüm.

anmet_kaya arkadaşımız şu ayrıntıyı kaçırıyor diğer sanatçıların albüm fiyatlarını verirken. O sanatçılar sağ; konser ve ekstralardan o biçim para kazanıyorlar. Ahmet Kaya’nın böyle bir şansı var mı?

Bir diğer fark; artık hepimiz kaset satışlarındaki düşüşü biliyoruz. Bundan 10 yıl evvel 1 milyon, 5 yıl evvel 500 bin ve geçen yılda 50 bin satışlar oluyordu. Peki şimdi?

Rant savaşı diyor arkadaşımız. Admin’in dediği gibi sadece Ahmet abiye albüm yapıyor Gam müzik. Başka sanatçı veya Ahmet Kaya taklidi yaparak bir yerlere gelmeye çalışan sahtekarlara albüm yapıyorlar mı? Hiç gördünüz mü ‘işte yeni Ahmet Kaya’ diye başkalarına albüm yaptıklarını? Eğer öyle bir şey yaparsa Gam müzik bir gün işte o zaman benim gözümde rantçı olacaklar. Ama şuanda Ahmet abi için çalışıp ve albüm çıkarıyorlar. Sonra yine uğraşıp yine yeni bir Ahmet Kaya albümü için çalışıyorlar. Nesi rant bunun?

Lütfen bu konuyu gereksiz bir şekilde artık uzatmayın. Ne mutlu bize ki Ahmet abi öldükten 6 yıl sonra bile yepyeni albümleri çıkıyor.

kardeş kaset 10 ytl ya sadece 10 ytl.kuranı kerimden girmişsin La Fontaine’den çıkmışsın.ayrıca La Fontaine masal yazarıdır hikaye değil.ve masalla hikaye birbirinden farklı türlerdir.tıpkı kitapla müzik albümünün farklı ürünler olduğu gibi.ve kitapla albüm maliyeti arasında çok fark vardır. ayrıca sen vergi müdürü müsün.neyin hesabını soruyosun.piyasada cd lerin standart fiyatıdır 10 ytl. bu albüm piyasadaki bütün albümlerden değerli olmasına rağmen piyasadaki albümlerle aynı fiyata sunuluyo ne yazık ki.ben adminin yerinde olsam bana benim için ne kadar önyargılı olduğunu kuranı kerimle ilgili bir cümle kurarak kanıtlamak isteyen birine hiiiiiiiç cevap yazmaya tenezzül etmezdim.ve sayın GAM yetkilileri bir gün bize GAM ın parasızlık yüzünden kapanacağını ve artık ahmetkayanın açtığı sanat yolunda ilerlemek isteyen bir şirketin olmayacağını duyurmanızın yerine ürünlerinizi normal fiyatların üstünde piyasa sunmanızı tercih ederim bir ahmetkaya severi olarak.

emek karsiligini bulmak zorundadir öyle olmassa ne olur emekci ezilir ve yok olmaya mahkum olur ey kayacilar bizim amcimiz emekciyi ezdirmemek degilmi soruyorum size siz halen korsandan bahsediyorsunz 1 ay sonra dinle kasetini olmazmi ucuza alip hemen dinleyecegine

albümün tanıtımını çok iyi bir organizasyon halinde yapalım lütfen…daha tanıtım posterleri bile kasetçilerin eline ulaşmamış kaç kişiye gösterdim aldığım albümü kac sevenimle paylaştım aldığım albümleri…daha albümün cıktığını bilmeyenler var admin rica ediyorum tanıtım posterleri neden albümle birlikte gelmedi medya kuruluşalrı için girişimde bulunuldumu albümün tanıtımı için gereken ne varsa kendimce yapıyorum ama herkesi tanıtım için katkıda bulunmaya davet ediyorum…albüm fiyatıyla ilgili son noktayı koyalım lütfenn delal’in ve paris’in dediklerine aynen katılıyorum…bıraklım artık ticari düşünmeyi sacmasapan örnekler verip ince hesaplar peşine girmeyi yani arkadaşlar bu saatten sonra bu albümün tadına varmak ve yoldaşlarla bütün güzellikleri yaşamak paylaşmak…budur ya budur başka bişey degil

evet kardeş zaten benim görüştüğüm bütün insanların ahmetkayanın yenikasetinin çıktığından haberi var.

arkadaslar aramızda yan cizenler var benım cok samımı bi arkadasım aynı zamanda site üyelerinden ve aktif bi uye olan arkadasımız albumun korsanını ındırmıs sıteden bana soz verdı ıbrahım abı soz alcam albumu merak ettıgım ıcın ındırdım sımdı param yok alamadım dedı eger belırledıgım zaman ıcınde albumu almazsan sıtede rezıl ederım olum sei :) onun ıcın almaya bak sozunu tut bıdada korsan aldıgını duymayım.tum yoldaslara selam sevgiler….black_fear

Doğru söylüyosun kardeş korsan almayalım. Aldırtmayalım.

anhmet_kaya kardeşim sen kaseti alma tamam mı… madem 10 YTL yoksa.. zaten bu ülkede 10 YTLlen bile yoksa yaşamazsın o da ayrı… parasını esirgemeden alan dostlara tşkler…

mesele 10 ytl değil emsele enayi yerine konmaktır..

www.arkamahalle.net

10 YTL verip kaset veya cdyi almak enayilikmi ?? illaki emeklerin karşılıgı olacaktır.

ya 10 ytl ahmet amcaya feda olsun ben aldım ve muhteşem olmuş tam ideolojik tanımlamalarda var çok farklı bir şey olmuş emeği geçen herkese teşekkürler

çok güzel olmuş.zaten şiir severdim.birde ahmet amca okuyunca daha çok mutlu oldum.emeği geçen herkese teşekkürler.devamını diliyorum.üyelerden şunu rica ediyorum.yapmayalım bu fiyat tartışmalarına katılmayalım.lütfen.

emek emek emek emek emek

yemek değil emek

bir adam beste satın alıyor.. aylarca studyolarda uyuyor davulcuymuş kemancıymış sazcıymış vokalmış hepsine para veriyor.

ve albümü 10 ytl ye satıyor.

Ama gam albüm kapağına şiir sözlerini bile yazmaya üşenmiş.

nasıl olsa albümde Ahmet Kaya var alacaklar diyerekten basmişlar etiketi.

Arkadaslar Mesele 10 YTL değil,Albümü alırız orası sorun değil(zaten alıcam…)Albüm Fiyatının Neden Bu kadar Pahalı Oldugu soruyoruz?Neden?Gam veya ADM İN bize açıklama yapıp desin ki; Arkadaslar ahmet kaya bedenen yasamadıgı icin biz teknolojik imkanlardan v.s yararlanıyoruz.Bu nedenle dogal olarak albüm fiyatı bu kadar yüksek desin…Bence Bu albüm Fiyatının altında bişeyler yatıyo.özellikle GAM veya ADmİN agzındaki baklavayı çıkarırlarsa sevinirim…Gerçeği Ögrenmek İstiyoruz…

Dostca…

sence peki ? anhmet kaya bizde ögrenelim

ya arkadaslar sacmalamayın yaa ne kadar fesatsınız yaa kardesler basımı GAM sirketinin yapmadıgını bılıyosunuz nıye usensın canım hem 10 liranın altında olan cok album var gibi konusmayın allah askına yaa ahmet abimiz kendi okumuyor bu sarkıları kayıt ettigi sarkılar bunlar ve öldukten sonra cıkıyo piyasaya adamlar o kadar ugrasıp size biseler vermeye calısıyor sızın su yaptıgınıza bi bakın yaa bumu emegın karsılıgı!bence ekip bunu diil daha iyisini hakediyor bi 10 liranın lafını ediyosunuz ahmetciyiz diye geciniyosunuz yaa bu cevabımı gec yazmamın nedenı dun ankaradaydım sevgılım orda ziyarete gitmistim bana dedıkı canım ahmet abının albumu cıkmıs aldınmı sen dedi evet edim ben aldım ve gıttım ona ve bı arkadasına kendım ellerımle hediye aldım sanmayın ki ben cok zenginim tamam cafe isletiorum ama kendime gore odemelerım var benımde ve ogun aksam döncektım konya ya cebimde sadece 30 lira vardı 20sine ahmet abinin albumune harcadım maksat satsın die diil tabi onunda etkisi var ama amacım herkes dinlesinde siir nası okunurmus görsunler die ve AŞTİ(otogar)’ye gittigimde 10 liram vardı konya 17,5 lira idi 10 liram var dedım zarzor bındım geldım parası olmayanlar durumu ıyı olmayanlar almasın zorla olmaz ama bu kadar da elestri yapmayın be yoldaslar gercekten ayıp yoldaslar bunlar size yakısmıyor hepinize sevgiler yoldaslarım black_fear…

Ceza evi öz yuvamız… İdam ipi kravatımız.. Kelepçe kol saatimiz.. Konyalıyım can yakarım.. Alemde delikanlıyım.. Tek kurşunla harcarım.. Ama sevdigim insanı satmam….?

şimdi arkadaşlar neden bu cdnin fiyatına kafayı taktınız gam şirketinin iflas etmesini mi istiyorsunuz.gam şirketi para kazanırsa kötü mü olur…6 yıldır aralıksız ahmet abinin yayınlanmamış eserlerini sizlere sunan gam şirketinden ne istiyorsunuz anlayamadım…

Arkadaşlar albüm (Kaset)5 YTL en azından benim bulunduğum yerde öyle ve kasetin kabında yazıyor.Haa siz CD yi diyorsanız bilmem ancak piyasada onca gereksiz şarkıcının 5 para etmez albümleri 7.5 YTL iken bu sanat eseri albümün (Kasetin) 5 YTL olması büyük bi mütevaziliktir.Ben diğer albümlerde olduğu gibi hem kasetini hem Cd sini aldım ve hiçte içim yanmadı.HELAL OLSUN GAM PROD İKSİYONA. Dostça Efe Kerim Köprülü

efe yoldas yazının sonuna adın soyadın yazmısın senın soyadın köprülü mü benımde soyadım köprülü nerelisin yoldas sen? bu arada dediklerin aynen katılıyorum yoldas onun bunun gereksiz albumune laf yok ahmet abının bı 10 liralık albumune demedıklerını bırakmıyorlar bu kadarda olmaz!!!!!kardes msnden bı goruselım senınle ibrahim.koprulu@hotmail.com bı goruselım kardes..herkese sevgiler

Ceza evi öz yuvamız… İdam ipi kravatımız.. Kelepçe kol saatimiz.. Konyalıyım can yakarım.. Alemde delikanlıyım.. Tek kurşunla harcarım.. Ama sevdigim insanı satmam….?

Merhaba yoldaslar, yaklasık 1 haftadır sitede bi gözlemleme yaptım ve dikkatimi ceken sey site icinde bi bozukluk var kimi admine laf ediyor kimi GAM ‘ı bumuydu bizim bütünlügümüz?evet bu insanlara elestri yapılabilir ama o kadar emek verilip bizlere biseyler vermeye calısan bu insanlara mukafatımız bumu?haklı oldugunuz yerler mutlaka vardır ama sacma sapan gereksız tartısmalar oluyor.kimi 10 liranın albüm icin cok oldugunu dusunuyor kımı albumu tasarımını iyi bulmuyor ya kardesım albumun 5 lira oldugunu varsayalım geriye kalan 5 lira ile zenginmi olacaksın!bu kadarda cimrilik yapmayın!yılların sanatcısı ve yılların en ıyı sanatcılarından olan ahmet abımız sımdı yanımızda yok ama bu yoklugunu hıssettirmemeye calısan ınsanlara bu kadar da acımasız olmayın birde gelmis dernek kurulmasından bahsediyorsunuz sanki desteklicekmis gibi!simdi bi 10liranın lafını eden insan ilerde dernek icin yardımda bi 1 lirayı cok gormezmı!burası ahmet abinin yuvası ve amaclar degıstırılmeden kardesce dostca yoldasca tartısmamızı sohbetimizi dayanısmamızı yapsak ne olur ki?yoldaslar, gelin birbirimize daha sygılı daha sevecen daha iyimser olalım ve birbirimize destek olalım bi 10 liranın lafını edip veya onun bunun sikayetini yapacagımıza daha guzel konular tartısalım.tüm kardeslere sevgi ve saygılar.

Yüzde yüz katılıyorum sana black_fear biz bu yola herşeye rağmen ve herkese rağmen çıktık….Ahmet Kaya parayla ölçülemez eğer bunun tartışması varsa bi yerde, biryerlerde sorun var demektir…Ve parayı sorun edenler almasınlar albümü zaten onlar Ahmet Kayacı değil… Gamı sonuna kadar destekliyoruz takip edin hangi sanatçının albüm kapağı içeriği bu kadar kaliteli… Herşey anlayana ve değer verenedir…

yazmayın ya artık yazmayın.öyle bi raddeye getirldi ki konu,bundan sonra artık ben sadece albümü pahalı bulan yazıları değil onlara verilen cevabları bile saçma ve çok kafa bozucu bulmaya başladım.yeterrrr.adam albümün 10 ytl olmasının altında bi dolap döndüğünü söylüyo ya tabi arkadaş çok sezici ileri görüşlü ve mükkemmel analizci bir kişiliktir.bizi aydınlatıyo aslında burda.

Sevgili dostlar birkaç arkadaşımız yeni çıkana eserin fiyatından şikayet ediyor.Onlara bir yerde hak veriyorum,o’da ülkemizde yaşanan ve her kesimi etkileyen akonomik sıkıntılar.Yoksa yabancı cd’ler 30 YTL .(Britney spears)gibi ben 85 yılından beri Ahmet Kaya dinlerim,başka bir sanatcının ne kasedi ne cd’si evimde ve arabamda olmamıştır.Yabancı cd’yi çocuk lar alıyor fıyatlarını onlardan öğreniyorum. GAM .Müziğin emekcileri değerli kardeşlerimiz Ömer- Ovacık,Özcan Hayaloğlu,Emrah kardeşimiz ve onların yanıbaşında baş kumandan Gülten Kaya kardeşimiz ve adını sayamadığım bir çok güzel insanın bu eseri bizlere ulaştırabilmek için verdiği çabanın bir şahidi olarak sizlere inandığım bütün kutsal şeyler adına yeminle söylüyorum’ki Bu fiyata bu albüm çok ucuz..Ahmet Kayanın adı bile milyarlarca dolar eder.benden bu kadar sevgiyle.. vosvos

Albüm süper…ayrıca teaseri izledim az önce süper olmuş ancak bu kadar gerçekçi olabilirdi donup kaldım adeta izlerken bravo klibi yapanlara…

seni çok özledik ahmet abi…

ahmet abi seni ve sesiniçok çzlemiştik bu albüm süper

herkesın ellerıne emegıne saglıkk

kutsalsoft@hotmail.com

tek kelime ile mükemmel tüm şarkıları ve kliplerinde ayrı bir tat ve ayrı bir zevk var AHMET AB İ SENİ SEV İYORUZZ

Gercekten cok güzel bir album olmus.Emegi gecen herekese tesekkurler.Özelliklede Gülten ablamıza tessekkurler.Bundan sonra bizi neler bekliyor acaba bidaha ki album acaba nasıl olacak ne olacak? cok merak ediyorum. (bu arada ben bole siir okuyan birini daha gormedim. gozlerim doldu dinlerken. hepsi guzel ama gururla bakıyorum dunyayayı cok guzel yorumlamıs ahmet abim)

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
3 gün önce
16
4 gün önce
6
4 gün önce