yaa arkadaslar bişeyi farkettinizmi site uyuyor ? kimse yok artık ? bu sitede bişeyler eksik ama ne ? bence bu durgunlugun sebebini tartışalım önce !!! bi giren bir daha girmiyor galiba neden AMA… artık kimse aktif degil yazı yazmıyor konu acmıyor… neyse belki bu yazımı okuyan olur belki…
evet kardeşim çok haklısın şuraya bak senin üzerinde ki yazıya 34 cevap var sana daha yazan yok ilk benim boşver kardeş kaçan kaçsın onu bizler seviyoruz tam seviyoruz yasakli36@hotmail.com
haklısınız arkadaşlar ya böyle değildi bu site daha bi aktifti çok sakinleşmiş sıradanlık yakışmıyo bu siteye bence bişeyler yapmalı??niye yazmıyolar anlamıyorum
yoldaslar evet uyuyoruz ve uyuyosunuz benım msn paylasım topıcı 80 cevapa gelmıstı ama admın saolsun sılmıs hepsını iki gün önce denızarslan dıe bırı ahmet abiye ve gülten ablaya agır elestrıler yapmıstı bende savundum tabı ama benden baska bikac kisi haric yazı yazan olmadı ve admının o adama cvb vercegı yere yazıları sılmesı cok gucume gıttı o kadar emek edip o pisligin agzının payını verıyordum ama kendisi saolsun sildi!!bu sitede bu admin olduktan sonra daha çok üye kaybı olcak ben girmicem bida fan sitesine üye oldum artık oraya takılıorum ahmet babayı unutmadıık unutamayız ve yasatacagız hepinize sevgi ve saygılar yoldaslarım ama artık siteye haftada bır ya gırerım ya gırmem bu admın oldukca cunku yaptıgı ıs is diil konyadan selamlar…
evet blac fe ar kardesıme katılıyorum benın pc bozuktu 1 haftadır gıremıyom sıteye olanları arkaslardan duydum cok zoruma gıttı.ahmet kayayı elestıren bırıne bı cvp verılmıs admın sılıyor.arkadaslar soruyorlar daha aktıf uye azalıyormus.azalmazmı bu durumda bu sıte nıye var nıye bu ınsanlar burya toplanmıs.anladıgım kadarıyla bosuna bı seylerı yasatmaya calısıyoz.kımse yok ıstemıyorsan cek gıt kapat cenenı demesın burda admın hepımızın yerıne bı hareket yaptı o sıte sorumlusuysa bızde uyeyız bır acıklama yapsınyoksa dostmu dusmanmı oldugu anlasılmıyacak.turantevfik@hotmail.com saygılar.
haklısın kankartal kardeşim…!sitenin bi güncelleme sorunu var. hep aynı seyler hiç bi aktivite yok…. sitede 4- 5 foto bi o kadar da video var…bunları coğaltmalılar…
dawn1903 kardeşim sonuna kadar haklısın… 4-5 gündür sitenin anasayfasında aynı haber… Forumda biraz hareketlenme var gibi ama ; Ahmet Kaya Fan’larına günde 2-3 konu açmak yakışmaz.. Fakat ; 3.üncü kez söylüyorum; bu tarz forumlarda bilgimizi-duygularımızı paylaşmak – aktif olmak zor.. Bizim de aktif olabileceğimiz,moderatör olabileceğimiz,kolayca konu açabileceğimiz bir FORUM kurulsun..(vBulletin,phpBB vs.)Bakın o zaman neler değişiyor..En azından biraz görsellik olur. Orda avatarlar,tek tek konular havası farklı oluyor.
sana aynen katılıorum dostum site yeni bir degisiklige girmeli ve dedıgın gıbı mod. gibi aktflikler verilmeli sitenin havası degissin ama bizim admin esneyip uyuklamaktan baska bise bilmio!madem yapmıcaksın bırakta baskaları yapsın bu isi sayın admin hic darılma kırılma ama bu bole kardes ya sıteyı duzene sok yada daha önem veren bı arkadasımıza devret bence bole olmalı yoksa bu sıte bole gelmıs bole gıder…
black fear haklısın diyorum !!! ayrıca romantixx arkadaşımızın dedigi vBulletin phpBB gibi forumlara cevrilmeli bencede… insallah dikkate alınır… bir anket bile yok sitede ??!!!
“Site uyumuyor” fakat yapılması gereken bazı şeyler var.Ama neden yapılmıyor,onuda anlamış değilim.Aslında sitemize üyelerin kullanacağı,gerektiği zaman admin’inde kullanabileceği bir “anket bölümü” açılırsa cok seviniriz.Birde sitede “online” olan yoldaslarımızın üyelik ismini de görmek bizi memnun eder.Ben bu dileklerimi admin’e yolladım fakat cvp gelmedi,ne yazık ki…Yani kısacası üye yoldaslarımızın siteye katılmama sebepleri çok acık ve net;Üye olan arkadaslarımız sadece “Platform bölümü”nde gezinmek istemiyor veya AhmetKaya’nın birkaç resmini indirdikten sonra bir daha siteye uğramamak istemiyor.Bunun için siteye yapılması gereken bazı değişiklikler ve düzenlemeler var…
kısacası bana göre artık sitemiz kullanılmıyor sitenin adı sadece ahmet kaya benim eleshtirim gülten kaya ve admin efendiye bu eleshtirimin nedeni de çok belli aslında bi tartıshma konusu vardı ferhat tunç adına insanlar hep eleshtirdi terhat tunç abimizi hep kötü eleshtirildi tamam sorun yok ama neden iyi eleshtiriler admin tarafından onaylanmadı bunun tek sebebi gülten kaya hanımdır saygılarımla…(tek amacım para kazanmak)
geç oldu ama sonun da anladınız site açılalı ahmet kayanın iki resmi veya en fazla iki vidyosu kondu başka siteler olsun ahmet kayanın en az 10 tane vidyosu var ama burda hiç bişey yok niye buğüne kadar en basiti bi belgeselin olması bu sitenin hakkı benim yazdığım forumlarda hep bu konuları ele aldım ama hiç bitanesini admin koymadı bişeylerin değiştiğini hissetiyorum tek amacları burda bizi birbirimize düşürmek ahmet kaya sevenlerini yok etmek bana göre
ooo ferseet amaç kısmına bi daha bak istersen…gücü yetmez!!! evet arkadaslar sitede cok büyük bir sorun oldugu kesin …
ya üye değil site üyeleri uyuyor kusuruma bakmasınlar ama gerçektir bu.bir yazı yolladım yayınlanmadı yazılar yayınlanmıyor nasıl aktif olabilirizki yazılarımız yayınlanmıyor bu bir eleştiridir.
YOLDA ŞIMIZ HAKLI … ASLA VE ASLA S İTEYİ YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ .VE SÜREKLİ TARTI ŞMALI,CANLANDIRMALIYIZ…... TANIDI ĞIMIZ HERKESE ,TARAFLI TARAFSIZ HERKESE AHMET KAYA ’MIZIN WEB S İTESİNİ ÖNERMELİYİZ…. SAYGI VE SEVG İLERİMLE….. ASİ_İSYANKAR…... ÇÜNKÜ İSYAN BAYRA ĞIDIR BU ÖLÜME SAPLANAN SANCI … AHHHHHHHHHHHHHH BEEEEEEEEEEEEEE !!!!............ ERİTİYOR…....
mrb arkadaşlar bende size katılıyorum bu sitede admin olduğu sürece hiç bişey yapamayız.adminin emeğe ve hiçbirimize saygısı yok bence.bizim yazdıklarımızı yayınlamıyo ahmet abi ye hakaret edenlerinkini yayınlıyo.bu ne yaman çelişki dir böyle anlamdım valla. bende bu durumu protesto ediyorum ve admin emeğe gereken değeri vermeyi öğrenene kadar fan a takılıyorum herkese slm:)
uYandıracagız :):)
Ben bugün üye oldum.Forumu çok sönük buldum.Ben daha farklı bi forum bekliyordum.Hem görsel hem teknik anlamda hayal kırıklığına uğradım.Umarım Ahmet Kaya’nın resmi sitesi güncellenir ben daha iyi bi site beklerdim şahsen.
NEDEN YAKINIYORSUNUZKİ TABİ KATILIMCI SAYISI AZ OLUR HANGİNİZ BİLGİSAYARIN BAŞINA GEÇTİĞİNDE İLK OLARAK SİTEYE GİRİYORSUNUZ ÖNCELİK MSN NİN DEĞİL Mİ YA ENDİŞE EDİCEK DAHA ÖNEMLİ KONULAR VAR ARTIK COMFROG SİSTEMİNE GEÇİP CANLI TARTIŞMALAR OLMALI SİTE SUÇLAMAK YERİNE NE KADAR YETERLİLER ONU ÖĞRENİN BENCE ELİNDEN GELENİ YAPIYORLAR HEPİMİZİN ÖNÜNDE ONLAR BU YOLA BAŞ KOYDULAR UNTMAYIN BU KARANLIKTA BİRAZ IŞIK GÖEBİLİYORSAK ONLARIN PAYI ÇOK FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ VAR
BU ARADA SİTEYE DÜŞEN EN BÜYÜK GÖREVDE ÜYELERLE BİREBİR İLETİŞİM MADEM BİZ BİR AİLEYİZ BİRBİRİMİZDEN FİKİR ALMALI VE DAHA VERİMLİ OLMAYA ÇALIŞMALIYIZ… YADA HERKEZ MSN ADRESİNDEN GÖRÜŞMEK ZORUNDA KALIR VE BU SİTEYE UĞRAYAN OLMAZ BUDA ONCA EMEK ONCA YÜREĞİN BİTMESİ DEMEKTİR DİKKKAT… YIKMAK KOLAYDIR AMA İNŞAA ETMEK ÇOK ZOR İİ DÜŞÜNÜN
Mrb Gardaşlar Ve Sabır Kin Dalında Kızıl bir GONCADIR…. OLMAYAN UYUYAN falan yok sadece birazcık sabır şimdi bu da kim diyeniniz olacaktır yeni üye değilim sizden tek bir şey rica ediyorum bekleyin bu site ne durumdan ne duruma geldi biz sadece 35 üye idik şimdiki konuma bakılınca açıkca ortada ve mutlaka siteye girmeyen üyeler varsa bile ( BİR AÇIKLAMASI VARDIR ELBET) AMA maddi ama manevi sorunları Gururla bakalım dünyaya hepinizi en içten devrimci duygularımla selamlıyorum HOŞÇAKALIN İKİ GÖZÜM…..
slm.. ben siteye yeni katıldım.bencede pek bi katılım yok..böyle olacağını tahmin etmemiştim siteyi ilk ziyaret ettiğimde.
önceden de belirttigimiz gibi…
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
3 |
1 saat önce |
||
3 |
8 saat önce |
||
4 |
1 gün önce |