merhaba yoldaslar… “gözlerim bin yasında” kasetindeki siirlerin yazılı olarak sözleri olan varmı? veya bulabilecegimiz bi link-site varmı?? burayada eklenmiyor sebebini bilmiyorum =?= neyse şimdiden sagolun…..!!
Merhaba arkadaşlar ben çocukluğumdan beri ahmet kaya dinlerim bu gün 25 yaşındayım halada dinlemekdeyim ancak ahmet kayanın bu son gözlerim bin yaşında albümünü satın aldığımda büyük bir hayal kırıklığına uğradım sanırım ordaki ses bilgisayar ortamında oynanmış bu durum beni çok rahatsız etti yanlış düşünüyor olabilirmiyim !
çok güzel bi albüm olmuş ama biraz sorunlar var bencede ama hayal kırıklğna uğrycak bşy yok bence.eğer srn hissettysen öyle bşy OLSUN BEE!bunada şükredelim
bence hayır.. baştan sona cok güzel bi albüm… böyle bi kasete ihtiyacımız vardı.. haa içinde bir iki tanede sarkı olsaydı cok daha iyi olacaktı.. neyse bi dahaki 16 kasım’a insallah. şimdiden bekliyoruz.
Arkadaşlar bende aldım yeni cd sini gayet de güzel:) sanki bana öldükten sonra sesini geliştirmiş gibi geldi şiirlerini mütiş yapmış :) yıldızlar ve çiçekler ülkesine selam ederim…
teşekkürler Gülten Abla
ben almanyadan aldim cd yi ve tabii bende sarki beklaerdim ama siirler de süper bence süper olmus.insallah birdahaki 16 kasimda bir vcd yada bir dvd konser görüntülerle cikar onlari bekliyoruz
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
3 |
5 saat önce |
||
3 |
11 saat önce |
||
4 |
1 gün önce |