CD

Sitede 0 üye ve 19 misafir var.

Forum >

ABDULLAH GÜL ???

fazla polimege gerek yok sadece nabız ölçmek istiyorum…

siz abdullah gül’ü cumhurbaşkanı olarak destekliyormusunuz ???

destekliyorum veya desteklemiyorum yazmanız bile yeterli…

tskler

Yorumlar

kesinlikle desteklemiyorum o olursa 15 üniversite planı gerçekleşmiş olacak ve bu üniversiteler şeriata teslim olacak üniversite rektörlerinden sol görüşlüler alınacak ve istenilen adamlar konulacak bu çok baris türkiye tamammen emperyalizm ve kapitalizmin kucağına düşecek bu büyük bir tehlike

erhan kardeş,benimde en çok korktuğum hususlardan biri bu. Kankartal kardeşimde iyi konu açmuş sağolsun. Bütün devletin hakimiyeti Akp hükümetinin elinde doğru kullanmaları gerekiyor. İnsanları ayırmadan ve Türkiye’yi arap devletine çevirmeden,ATATÜRK’ünilkelerine bağlı kalınmalı. İnanca saygı,Düşünceye özgürlük…

tabiki istemiyorum. bence cumhurbaşkanı halk tarafından seçilmeli, yüzde on barajı yüzünden halkın büyük çoğunluğunun temsil edilemediği bi mecliste nasıl doğru bi insan seçilebilirki ya da halkın istediği bi insan.. bence cumhurbaşkanı akp den bağımsız demokratik bi insan olmalı

yazılarınız cok güzel ve mantıklı dostlar sagolun..aynı düşünüyoruz.. bakalım daha yorum ekleyen kişiler olacak mı???

asla olamaz böyle birşey OLMAMALI!!

Satılık Ülke…SAhiplerinden Satılık Kelepir Ülke(Akp Emlaktan)...

asla desteklemiyorum.ayrıca cumhurbaikanını da halk seçmemeli.yine meçlis seçmeli

bunun olacağına asla ihtimal vermedim iyi ki de olmadı, ülkemiz sahipsiz değil ltf duyarlı vatanseverler olarak sesimizi heryerde aynı biçimde duyuralım…...... ozguradam77@hotmail.com

Artık soru şu galiba…

Abdullah Gül Senin Cumhurbaşkanın mı ???

benim cumhurbaskanim degil

arkadaşın da dediği gibi benim cumhurbaşkanım değil.türkiye cumhuriyeti vatandaşı olduğum için benim de cumhurbaşkanım gibi gözükse de sadce kağıt üzerinde kalacak..

HAYIR,DEĞİL!!!kapitalist yobazlar,vatan tüccarları benim ne cumhurbaşkanım ne de başbakanım!!!

canlar abdullah gül sözde doğu gezisi yaparak halkın gözünü boyamaya çalışıyor bizlere gösteriş değil icraat gerekiyor her gelen gösteriş yaptı ardından hiçbir eser bırakmadan çekip gitti bizim artık karnımız bunlara tok aç olduğumuz hemde kana kana aç olduğumuz konularda doymaya ihtiyacımız var rektörler değişmemeli kürt sorunu demokratik bi şekilde çözülmeli ATATÜRKÇÜ laik düzenden taviz verilmemeli aksi durumda demokrat halk kenetlenmeli karşı durulmalı halkı bilinçlendirmeliyiz KURTULUŞA KADAR SAVAŞALIM hadi can yoldaşlar takip e devam GÜLÜN DİKENLERİNE DİKKAT….

böle adamların bu ülkeyi yönetmesinden utanç duyuyorum….

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
3
44 dakika önce
3
7 saat önce
4
1 gün önce