merhaba arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah…
birşey sormak istiyorum; acaba sevgili AHMET KAYA abimizin bu resmi sitesine siz üye kardeşlerim ne zaman kayıt oldunuz? ayrıca ne zamandan beri siteyi takip ediyorsunuz öğrenebilirmiyim merak ettim arkadaşlar?
ben şahsen yaklaşık 2 senedir takip ediyorum, ve yaklaşık 1 senedir üyeyim. sizde yazarsanız sevinirim..
saygı ve sevgilerimle…
YANİ OCAK 2007’DE ÜYE OLDUM…ASİ_İSYANKAR…
bende 2 yıldır üyeyim ama eski nickim vardı yeni nick aldım fakat 2 yıldır takip ediyorum
benim 3 senedir üyeyim ama son 1 aydır takip ediyorum
coktandır uyeyım
başka yokmu arkadaşlar? lütfen herkse yazsın olurmu… lakin herkes AY ve YIL ismini yazsa daha iyi anlaşılır ve daha iyi olur…
ya bu sitedeki bazı arkadaslar gercekten yorum yazmaktan aciz asi_arkadasımız bizden sadece ne zaman üye olduğumuz yazmamızı istiyor sizden bir yorum ve acıklama beklemiyor yani iki dk ayırıp yazmak çok mu zor hayret ya gercekten hayret..
walla uzun zamandır giremiyorum o yüzden gecikmelide olsa bende söyleyim… ben yaklaşık 4 senedir üyeyim siteye… herhalde ölene kadar da üye olacagım bu gidişle… pek bi hareket olmasa…
nıye bu kadar merak ettın kı?
niyemi merak ettim? seni ve diğer arkadaşları daha iyi tanımak için bu başlığı yazdım. sen ne zaman üye oldun kardeş? yıl ve ay olarak? ve diğer arkadaşlar siz niye ne zaman üye olduğunuzu yazmıyorsunuz? sadece 2 satır. tabiki herkes yazıp yazmamakta özgürdür saygı duyarım.. iyi bir aile olduğumuza göre birbirimizi daha iyi tanımalıyız öyle değilmi?..
yaklaşık iki buçuk yıl önce üye oldum kardeş. tanıştık mı şimdi? tanıdık mı birbirimizi?
yani yanlış anlama ama ben siteye verdiğim önemden sadece açılması gerekli gördüğüm konuları açıyorum. yorum yapılması gerekli gördüğüm konulara yazıyorum.
Yanlıs hatırlamıyorsam eger; bi 4-5 seneyi gecmistir uye olusum. Ama önceleri bu kadar fazla takip edemiyordum.
senden tam bir eleştirmen çıkar parisvehazan kardeşim:) tabiki sadece bununla iyi tanışacağız diye bir kayde yok. devamı bir şekilde gelecektir.. ibrahimhg kardeşim sen çoktandır üyeimişsin sevindim. yazılarını beğeni ile takip ediyorum.. teşekkür ederim arkadaşlar…
BEN 9 YILDIR TAKİP EDİYORUM AMA 2 SENELİK ÜYEYİM
az önce üye oldum..
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
3 |
4 saat önce |
||
3 |
11 saat önce |
||
4 |
1 gün önce |