CD

Sitede 0 üye ve 10 misafir var.

Forum >

HAYATI FİLM OLSUN...

Tüm yoldaslara selamlar… Evet herhalde herkesin kesinlikle onaylayacağı, büyük bir hırsla isteyeceği bir konuyu gündeme getirmek istiyorum. Artık Sevgili Ahmet Abimizin hayatının filme dönüşme zamanı gelmedi mi??? Sizce şu dönemde bu filmi çekebilecek, gerekli ekip oluşturup kayıtlara başlanamaz mi? Bir çok oyuncu böylesi bir filmde oynamak için sıraya girecektir..

Eminim ki Ahmet Kaya sevenleri de bu değerli filmi arsivlerine büyük bir iştahla ekleyeceklerdir. En başta ben…

Sizce bu bi hayal mi??? Evet şimdilik bir hayal ama neden gerçekleşmesin? Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan film oluşacaktır..

“Gerçekçi ol, İmkansızı iste” E.C.Guevara

Yorumlar

Vallahi olursa şahsen ben çok sevinirim, ama Aga kafama bir şey takıldı? Acaba sevgili Ahmet Abi için rol’üne kim yakışır? Şimdilik kafamda bir oyuncu yok…

Tesekkur Kankartal7, Gercekten bende sevinirim, aslında olabilecek bir film ama tabi ugras ve emek ister sanırım. Belkide boyle bir fikir vardır akıllarında… Yalnız, Asi; bende bulamadım acıkcası o role yakısabilecek bir oyuncu. birgun olması dilegimle..

Böyle bi proje harika olurdu…Ahmet abimizin kasetleri nasıl satış rekorları kırdıysa, hayatını anlatan filmide izlenme rekorları kırar gibi geliyor.Tabi Ahmet abimizin rolünde kim olmalı bu çok önemli. Bu rolü kim oynayabilir???

İlk önce Aklıma “Savaş Ay” Geldi ama eğer filmde şarkı söylenecekse bu olmaz heralde? bunu daha düşüneceğim elbette..

valla gerçekten rol için kim uygun olur benimde aklıma kimse gelmedi ? ancak Berhan Simsek (Deniz Gezmiş rolunu oynamıştı -Hoşçakal Yarın-) ismi nası olur ? Büyük bir oyuncu bence ama başka bir isim olmalı ama kim… ??? Önemli bi nokta burası..?

savaş ay mı??yapma asi savaş ay kim allah aşkına. abi yi oynayacak başka birisi mutlaka vardır

Ne yaptın asi, Savas ay kim yaw, fiziki olarak soledin sanırım sen, ama olmaz imkanı yok yakısmaz ahmet abimin rolune..

Ne bilim yaw :) Birden O aklıma geldi, ama neden? hem Ahmet Abi’nin yakın dostu sayılır hem oyunculuk deneyimi var. Ve ne yazıkki fiziki olarak söylemedim Heval İbrahim. Daha bunu düşüneceğiz Amenna..

Nette belki görmüşsünüzdür Ahmet Kaya benzeri bi abimiz var.. eger fizik olarak birisi oynayacaksa kesinlikle o abimiz oynamalıdır :)

Yeterki Böyle birşey yapmaya karar verilsin.Oyuncu çok..Mesela Gerekli makyaj desteği ve diğer gerekli malzemeler kullanılarak Oyuncu Uğur Yücel bu rolü oynayabilir çokta güzel olur bu benim fikrim….

Son Fikir;

Ahmet Abi için Yılmaz Odabaşı oynayabilir, olmazsa Yusuf Hayaloğlu düşünülebilir.

Yinede Karar Gülten Abla ve GAM’ındır..

Saygılar..

gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.. güzel umarım buna cesaret edecek yüreği güzel olan insanlar vardır oyuncu olarak savaş ay o kimki yılmaz odabaşı buna gönül verecek biri gerçekten .. yusuf hayaloğluda kalemiyle katılabilir yazan o olur yani.. gülten ablamızla beraber .. bu uzak bi hayal değil … saygılar

umarım o gün gelirde böyle bir projeye kucak açanlar olur aslında bu çokta zor olmamalı çünkü bundan iki yıl önce çemberimde gül oya adında bir dizi yayımdaydı ve o diziyi ilk izlediğimde çoook şaşırmıştım yürek isteyen bir davayı gerçekçiliğiyle yansıtıyorlardı ve onun rolüne kim yakışır yada kim onu daha iyi yansıtır diye düşündüğümde ise aklıma gelen ilk isim berhan şimşek oldu ama yılmaz erdoğanda olabilir bana göre

berhan şimşek HOŞÇA KAL YARIN da çok kötüydü yaa..

kimiz biz arkadasım kötü yorumuna ben katılamayacağım.. ilk kez de senden duydum açıkcası kötü diyen.

asiman_1, şu sıralar devam eden hatırla sevgili diziside aynı şekilde önemli bir davayı, en gerçekçi şekliyle sunmayı sürdürüyor.. Bende şu anki hükümet iktidardayken ve atv’yide satın almışlarken böyle bir diziyi bu saate kadar nasıl olurda kaldırmamalarına şaşıyorum… Bi burda şaşırttı beni zaten…

kankartal7 o dizi ilk çıktığında içeriği çok farklıydı ve tutmayınca çıkar amaçlı bu davaya çevrildi ve bende oyüzden çokta izlemem yanlış anlama lütfen gerçekten dava olduğu bir biçimde yansıtılıyor kesinlikle ama işin içinde samimiyetsizlik var demek istediğim ve hükümete gelince bana göre her konuda değil ama şu anda savunduğu birçok şeyde medyayla birlikte ne savundukları belli olmayan rotalarınıda şaşırmışlar ALLAH yardımcıları olsun ne diyelim kimiz_biz beğenmemene saygı dıyarım ama yinede bana göre baba oyunculardandır berhanşimşek ve bu oyuncular pek nadir görülür

Ya kesinlikle çok güzel bi fikir tebrik ediyorum seni bu düşüncenden dolayı…

gerçekten de çok güzel olur. bu rolü en iyi şekilde oynayacak kişi ben ce UĞUR YÜCEL’dir. Fizik olarak pek benzemeyebilir ama oyunculuk olarak türkiyedeki en iyi oyunculardan biri.

İnş. böle bişey olur yoldaşlar.Çünkü hala bir kesimi cahil kalmıs halkımız Ahmet Abimizi PKK Sempatizanı sanıyorlar.Hiç değilse böyle bir filmle biraz anlamış olurlardı.

Hoşçakalın Gözüm

olur ama ahmet abiyi oynacak nerde onun gibi babayiğit adam varmı be ahmet abim gibi bir tane daha…

acaba site admin’i ve Gülten Kaya bu konu hakkında ne düşünüyor? Umarım hepimiz bu güzel hediyeye kavuşuruz.

Bu çok güzel bir fikir elbette fakat bunun maddi manevi boyutuda var. Öyle kolay olsaydı elbette şimdiye kadar çoktan yaparlardı..

merhaba arkadaslar, AHMET KAYAnin hayati bir film olursa inaninki çok seviniriz. bence yusuf hayaloglu bu rolu yapabilir hem o AHMET KAYAyi iyi taniyor. birazda kendisini hafif kilolu gozteririz ve bence AHMET KAYAya benzeterebiliriz.

Arkadaşlar;

Gerçekleşmesini bizim de çok istediğimiz bu fikri konuşmanızı ve tartışmanızı izliyoruz tabii. Kankartal7 fikrimizi sormuş, ciddiyetle kotarılması şartıyla buna hangimizin itirazı olabilir ki? Keşke bu yapılabilse… Gülten Hanım ve GAM açısından bakıldığında şunu söyleyebilirim; Hepimiz, gereken herşeyi yaparız. Yeter ki sinema tadında ve değerinde bir iş yapılsın. Umarız bunu ciddiyetle ve içtenlikle ele alacak prodüktör-senarist ve yönetmenler olacaktır gelecekte…

Dostça

Eğer olursa bu iş için Sinan Çetin’in yönetmenliğini uygun görüyorum. Daha öncede Ahmet Ağabey’in birkaç klibini çekmişti kendisi..

asi uygun görüyosa tamamdır:) şaka bi yana umarım gerçekleşir bu istek.admin in dediği gibi yeterki sinema tadında ve değerinde iş yapılsın.. geleceğe umutla bakmak ta güzel..

açıklamanız için tesekkürler admin.

Emimin ki bu görevi kabul edecek senarist ve yönetmenler vardır… Ancak bizim onları bulup ulaşmamız sorun olarak görülebilir.

Sevgili arkadaşlar dün akşam kankartal7 dawn1903 ve ben bizde içtik bir güzel. Sonra dışarı çıktık polislerin 10 metre yanında ahmet kayanın o güzel şarkılarını dinleyerek devam ettik. Ben bu iki arkadaşımla da bu sitede tanıştım ve arkadaş oldum. Üçümüzü de ahmet kaya buluşturdu.

Bu geceye kısaca değindikten sonra asıl mevzuya döneyim.Ben akşam kankartal7’ a senaryosunu benim yazacağımı söyledim ama onu hala senarist arayışında olması beni bir hayli üzmektedir. Önümdeki sınavdan sonraki tatilde oturup yazarsam gönderirim GAM’a umarım değerlendirirler.

:):):) güzel gündü… konuya gelince ben daha tecrübeli birisi olsun diye arayış içerisine girdim parisim ya:) sen daha öncesinde kısa metrajlı senaryo yaz, bakalım bi, daha sonra değerlendirme yaparız tmm :)

Kabe yoluna düşen karıncayı bilir misin Kankartal7

hayır bilmiyorum paris…

Araştır öğren o zaman sonra düşün yazdıklarımı.

kücükken öğrendimiz hikaye olsa gerek… Yolundan şaşma paris.. başarılar (:

Aslında Çetin Oraner yerine oynayabilir, neden olmasın…

sLm arkadasLar bole bir proje olursa cok gusEL oLur…ama asinin solediğine bende katılıyorum cetin oraner olabilir sonucta ahmet abinin yetiştirdiği isim bence uygun oLurRR.tabi iyice dusunmek gerekiR

bunu yapacak cesaret kımde var acep dusundunuzmu_? bunu ancak gam yapar olursa super olur tabı.

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
3
4 saat önce
3
11 saat önce
4
1 gün önce