CD

Sitede 1 üye ve 46 misafir var.

Forum >

F.B. - G.S. - B.J.K.

Değerli Futbolseverler;

Mademki burası “GENEL TARTIŞMA ALANI”dır o zaman Türban ve Politika stresini bir kenara bırakıp birazda Futboldan sözedelim. Bundan sonra Bu sayfada Futbol konuşulacak. Takımımızın Her önemli maçından sonra bu sayfada tartışabiliriz.

Bugün 4-5 Mart 2008: FENERBAHÇE Şampiyonlar Liginde İspanyol ekibi Güçlü Sevilla’yı Deplasmanda 120 dakikdan sonra Penaltılarla mağlup etmiş ve Çeyrek Finale Yükselmiştir! İnanın bir FENERBAHÇELİ olarak çok mutlu oldum! Tüm FENERBAHÇELİ Arkadaşlarımı Gönülden kutluyorum!

Şimdi Arkadaşlar ilk önce herkes Tuttuğu Takımı söylesin Lütfen..

DOSTÇA…

Yorumlar

kusura bakma ama bence çok gereksiz bir konu bu.herkes kendi takımını söyleyecek sonra sen iyyidin,sen kötüydün,biz sizi şöyle yenmiştik falan filan hiç gerek yok bunlara.

Futbol tartışılacak yer değil bence burası…

futbol konusmak için kendi takımının fan sitelerinde her önemli maçın sonucunu tartışabilirsin ama bence de burası yeri değil….

Gereksiz olsaydı Admin Konuyu Onaylamazdı heralde. Bu kadar abartmayın arkadaşlar. Ben Futbol Fanatiği falanda değilim. genelde Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Maçlarını seyrederim. Derbi maçlarına bile kolay kolay bakmam. Futbola karşı biraz ilgisi olanlar bu alana yazmak isterse yazarlar. Ve siyaseti Futbola karıştırmayalım Lütfen. Olay Bitmiştir..

Yanılmıyorsam Sevgili Ahmet Kaya ve Yusuf Hayaloğlu Fenerbahçeliydi?

bence gerekli hep siyaset tartısılmaz ki siyaset bitmez ara sıra böyle baslıklara ihtiyacımız var herseyi elinizin tersiyle itmeyin lütfen… takıma gelince elbette bjk baska takım tanımam..

Asi,ben konu gereksiz demiyecem cunku biliyorum bu ulkede buda gerekli,asılması gereken o kadar cok engeller varki…Belki, burada hayatımızda ki hakemlerin kimlerin olması gerektigine veya hangi kartların cebimizde olması gerektigine ve birde kimlere o kartları cıkarmamız gerektigine karar verebiliriz..

Bunun anlasılmasını saglayabilir belki!. Bana gelince ben tutmuyorum Hewal. Saglıcakla..

Way suskun_kardelen demek Beşiktaşlısın ha :) Şu anda lider durumdasınız tadını çıkarın, ilerde o koltuktan indirileceksiniz. Bu konuyu olumlu görmene sevindim..

Yaw sayın Admin siz hangi takımı tutuyorsunuz öğrenebilirmiyiz? Bide Ahmet Abi’nin tam olarak hangi takımı tuttuğunu bilemiyorum bir mahsuru yoksa onuda öğrenebilirmiyiz?

Teşekkür Ederim..

Admin yerine:

Merhaba;

Adminimiz birkaç gündür hasta ne yazık ki… Gam olarak onun boşluğunu doldurmaya çalışıyoruz. Burada spor konuşmanız da mümkün tabii ama önemli olan bunu lümpence bir aidiyet ve aktivasyon boşluğuyla yapmamaktır. Tüm sporlar satranç oyunu gibidir doğru algılandığında ve zeka işidir. Hep bir kaç hamle sonrasını öngörebilmek ve tüm alanı kontrol edebilmektir zeka gerektiren…Centilmen olabilmek, takım ruhu, gurup ruhu taşımak, sorumluluk alabilmek ve bunu paylaşabilmektir… Hayat gibidir yani. Ahmet Ağabey Fenerbahçeliydi ve bunu kamuoyu önünde de dillendirirdi ama iyi oynayanı da hep takdir ederdi. Bu arada sizlere küçük ve sevimli bir not: Play Statıon’da oyun oynamaya, Fifa futbol programlarına bayılırdı…

Dostça

Yedek Admin

Ne kadar adminimizle bazen tartısıp uzsekte onu,o bizim en degerli “yoneticimizdir”. Gecmis olsun dileklerimle birlikte, kucak dolusu selamlar bizlerden Sayın Adminimize. Acil şifalar dilerim..

Bir de, Yardımcı adminimiz ozetle ve en iyi sekilde ifade etmis spor kavramını, begendim acıkcası.. Son olarakta; kucuk ve son derece sevimli olan not icin tesekkurler. Ben pek beceremem ama Ahmet abimle karsılıklı oynamak isterdim..

Wey Wey! Adminimiz Hastamı düşmüş! Büyük Geçmiş olsun,dilerim bir an önce sağlığına kavuşur ve aramıza döner. Kusura bakmasın ama günahımı aldı diye xeste oldu! Şaka şaka :) Her ne kadar bize kızsada onu bizler çook seviyoruz bunu iyi bilsin.

Ahmet Abi ile ilgili tahminimde yanılmamışım ne güzel. O zaman birgün herkes Fenerbahçeli olacak sloganını Birgün tüm Ahmet Kaya’cılar Fenerbahçeli olacak diye çevirelim :)

Ve PlayStation oynamasını sevdiğine çok sevindim. Bende çok severim oynamasını. Keşke diyecem ama neyse içimde kalsın hüzünlenmek istemiyorum yine.

Cevabınız için çok Teşekkür ederiz Sevgili Yedek Adminimiz :) Asıl Adminimizin hangi takımı tuttuğunu öğrenemedik ama önemli değil O döndüğünde belki bize açıklar.

Saygılar..

inanamıyorum ya

Ahmet kaya bir fenerbahceli olabilir ama onu en cok seven taraftar kitleside besiktas carsi grubudur Hatta ahmet abinin bestelerinden tezahürat bile yapmislardir

Beşiktaş Çarşı Grubuna bir bakımdan bende sempatiyle bakıyorum, güzel şeyler yapıyorlar.

Kahvede Diyarbakırspor Beşiktaş karşılaşmasını izlemiştim bir ara, tribünlerde taraftarların büyük bir kısmı Diyarbakırspor’a “PKK dışarı” diye tempo tutarak tepki gösteriyorlardı! Sadece Beşiktaş taraftarları değil, birçok takımın taraftarı’da aynı şekilde “PKK dışarı” diye tempo tuttutklarını gördüm! Ne varki Asil basınımız bundan hiç söz etmedi..

çok komiksiniz çok… ahmet kaya sitesi burası vurun kafanızıda çalıştırın.. ülke sorunları bitti de kürt sorunu çözüldüde türban kapandıda askerler rahatla dıda futbol kaldı.. yazık.. gidin futbolla alakalı sitelere girin amacınızı aşmayın

Öncelikle hoşgeldin habibe hanım..

Kusura bakma ama Sen Anormalmisin :)

bu siteye neden girmiyorum biliyomusun asi_isyankar senin gibi hakaretten anlayanlar senin gibi destekle değil köstekle bi yerlere gelmeye çalışan ve seninn gibi belli sitelerde kafa patlatan insanlar olduğu için.. bu resmi site açıldığından bu yana üyeydim .. kirletiyorsunuz siteyi arkadaşım yaptığınız bu.sitres atıyosun sanırım siteden arkadaşlarla tartışarak .. tartışmalara yorum ekleyeceğine önüne gelene sallayanlardansın işe yaramayanlardan yani.. anormal değilim sorunun cevabıydı bu.. hadi çocuğum kafa değil kitap patlat sana tavsiyem

Yazık be, etmeyin, ne olur: Hem soylenen soze karsı cıkıyor ve seviyesizlikle sucluyorsun, ama karsılıgında da kendin o sekilde konusuyorsun habibe hewal, yapma ne olur..

oldu arkadaşım

Sakin ol yaw :)

Öyle pat diye aramıza dalıp yargılaman neyin nesidir anlayamadım, Bize akıl vermeyemi geldin? Ülke sorunlarıymış, türbanmış, kürt sorunuymuş, askerlerin rahatlığıymış! Çokmu umurunda bu sorunlar! Eğer Demokrat biri olsaydın ve eğer bunlar umurunda olsaydı, Asker rahatladı’da, kelimesinin yerine iç savaş bitti insanlarımız rahatladı’da, deseydin belki sana biraz daha inanabilirdik.

Bu resmi site açıldığından bu yana üyeyim demekle ne demek istiyorsun? Buraya ilk üye olan ve son üye olanın arasında bir fark yoktur ok.

Kafa değil Kitap patlat’mış :) Akıllı!

Bu konu ile ilgili bir sorunun varsa git derdini Admin’le paylaş, yada güzel bir şekilde eleştirini yap, yapki sana Anormal demeyelim olurmu.

Eyvallah..

merhaba arkadaşlar bence burada futbol konuşmak çok gereksiz sitenin amacı ahmet abinin dostlarını buluşturmak diye düşünüyorum herkese kucak dolusu selam

ne iş savaşı asi;) daha dur destur de bakalım daha neler olcak kimbilir.. pat diye gelip pat diye gidenlerdenim bende ne yapalım… bana bulaşma arkadaşım işine bak

iç değil iş savaşındayız,ekmek derdimiz için köpek gibi ders çalışıp ünüversitelerde adam gibi özgürce yaşama derdindeyiz.. ben sadece futbolla alakalı gereksiz dedim burası … ayıpki anormal diye hitap ediyosun.. çok ayıp

Habibe Hanım;

Beni daha doğru dürüst tanımadan yargılayıp hakaret etmeniz hiç hoş değildi.

Buna rağmen size hoşunuza gitmeyen bir şey yazdıysam kusura bakmayın.

DostçaKal..

kabul edildi…saygıyla kal.. aynı kusur düzeltme çabası benden size olsun..

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
3 gün önce
16
4 gün önce
6
4 gün önce