Neden böyle bir proje üzerinde durulmuyor.?Yok biz ugrasıyoruz ama bazı sorunlar peşimizi bırakmıyor mu, diyorsunuz.Neymiş bu sorunlar , ögrenmek isteriz(m).İmkansızı basarmak ne kadar imkansızdır, bilemiyorum.Ama can-ı gönülden istemek , inanmak , hedef koymak basarmanın yarısıdır.Bir de bu tasın altına elimizi koyabildigimiz vakit Ahmet Kaya Kültür ve Sanat Merkezi açılmıştır, bunu bilelim… Az gayret gösterip çaba sarfetmeliyiz.Gam müzik acaba hedefleri arasına böylesine güzelim bir projeyi eklemiş midir, acaba?Tüm Ahmet Kaya dostları dahil ben merak ediyoruz-edeceğiz-edecekler?
Biz bedenimizle değil, ruhumuzla insanız…
EyvALLAH
Açıkcası bende merak ediyorum anhmet_kaya… sagol konun için. Ahmet Kaya adına dernek,kültür evi yani sevenlerinin gidip oturup tanışacagı,tartışacağı bir yer aslında istediğim tam olarak. Ancak buna gidip destek veren kaç tane seveni olur orası da ayrı? Zor bir ülkede zor bir istek oldu bu sanırım anhmet_kaya?!
Galiba biraz öyle kardeşim.Ama inanmak da basarmanın yarısı olduguna göre ; sadece tek eksiğimiz kaldı sanıyorum.Tugla ve çimento…
EyvALLAH
bide destek verecek İnsan sanırım:)
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
3 gün önce |
||
16 |
4 gün önce |
||
6 |
4 gün önce |