CD

Sitede 0 üye ve 36 misafir var.

Forum >

Gam müzik'e ziyaret

Ark lar artık gam müziği ziyaret etmenin zamanı gelmiştir.bu seneki 16 kasımda gam müziği hasta yatağındaki gülten ablayı ziyaret etmemiz gerekir diye düşünüyorum.Hem Gam müzik çalışanlarını sevindirmiş, çıkacak olan albümü kutlamış olur ve gülten ablamıza gecmiş olsun dileklerimizi iletiriz… Ne dersiniz.Bari hiç olmazsa şu 16 kasımda bir ziyaret etmeliyiz.Bence bu gerekli.Gülten abla bizleri özlemiştir.Gidip görmemiz lazım, kendilerini…

Hep destek, Tam destek…

Paris koca bir şehir , Ahmet / Sen küçük bir çocuksun. / N’olur gitme, kaybolursun…

EyvALLAH

Yorumlar

Evet bu çok güzel bir çağrı. Ben de 16 Kasım’da sizlerle beraber orda olmak isterim.

Hatırlatma: Gülten Hanım, 8 yıldır (şartlar ne olursa olsun) her 16 Kasım’da Ahmet Abi’nin yanında oluyor, biliyorsunuz. Bizim kapımız (önceden haber vermek şartıyla) herkese, her zaman açıktır, bunu da biliyorsunuz. Hatırlatmak istedik sadece…

Ne zaman olursa bende ziyaret etmek isterim… Açıkcası, 16 Kasım’da Ahmet Abinin yanında olmayı daha çok isterim. Ve bigün gerçekleşecek bu hayalim(!)

Öncelikle G.KAYA’ya geçmiş olsun.16 kasım yani Ahmet abinin ölüm yıldönümü yaklaşıyor eğer bir etkinlik yapılacaksa şimdiden planlanmalı ve işe başlanmalı ki o gün geldiğinde bir aksilik olmasın.tvlerde ve radyolarda programlar yapılabilir.o yüzden şimdiden tv ve radyolarala irtibata geçilip o gün için program hazırlamaları için görüşülmeli.şimdiden belgeseller hazırlanmalı ki radyo veya tvler yayınlamak için bunları istediklerinde bunlar hazırda bulunmalı.tüm üyeler şimdiden izledikleri tvlerle ve dinledikleri radyolarla iletişime geçip o gün için özel bir anma programı isteginde bulınsunlar.internet üzerinden radyolara tvlere ulaşsınlar telefonlarını çaldırsınlar,faks yollasınlar,mailler yollsınlar.gerekirse yerlerine gitsinler ama bu konuda ısrar etsinler.16 kasıma kadar şimdiden herkese iyi çalışmalar…

sevgili admın uzuuuuuuuuuuuuuuuuuunn zzaman önce ben sizi gam müzik ailesini ziyaret etmek istediğimi gösteren anlatan duyuran bir mail atmıştım ve hala uzzuuuuuuuuuuun zamandır bir cevap alamadım istanbulda yaşadığımıda söylemiştim herhalde henüz müsait değilsiniz. müsait olduğunuz zaman mail atmanızı rica ediyorum teşekkürler inşallah yine uzuuuuuuuuuuun bir süre beklemem..

militan ruhlu

Admin notu:

Uzuun bir zaman değil, en kısa zamanda buyrun, bekleriz.

Dostça

Admin

Büyük anma hayallerine ben de dahilim arkadaşlar.Umarım en kısa zamanda buluşup, duygularımızı doruklara çıkaracağız…

Saygılarımla…

Evet, gitmelisin Sedat arkadaş!

Giderken peki hiç mi yüzün kızarmayacak, forumda başka başlık altında Ahmet Abi’ye yakıştırdığın ‘el öpme’ mevzusuyla ilgili yanıtsız bıraktığın sorulardan dolayı?

kardeşim o yazıyı bn mi yazdm sanki.bnm düşüncelerim mi sanki o yazılar.Gelip bana çatıyosunz.Bn sadece bu düşüncelerin size aktarılmasnda aracı oldum o kadar…sanki o düşünceler bana aittmiş gibi yapıosunuz ya .bitiriyosunuz bni…

peki sayın admin ne zaman müsait olursunuz belirli bir zaman varmı acaba … teşekkürler

Admin notu:
Önceden telefon etmek şartıyla, kapımız her zaman herkese açıktır…

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
3 gün önce
16
4 gün önce
6
4 gün önce