CD

Sitede 0 üye ve 13 misafir var.

Forum >

Ahmet Deniz / 16.11.2008

Bende bir Ahmet Deniz’im… Sevgili Ahmet Abiyi yüreğimin olağanca büyüklüğü ve sevgisi ile anıyorum… 16 Kasım 2008 günü için söylenecek bir tek kelime yok. Seninleyiz Ahmet Abi bile demeniz yeterli yoldaslar… Onu seven güzel yüreklere teşekkürler… Seni seven tek bir kişi bile ölene kadar varız Ahmet Abi.. BU BÖYLE BİLİNE!!!

Yorumlar

Ana sayfadaki resim güzel gerçekten..

Elbette kalbimiz her daim Ahmet Ağabey ile çarpıyor. Hele hele şu günlerde daha bir başka çarpıyor kalbimiz.

UNUTMADIK / UNUTMAYACAĞIZ / UNUTTURMAYACAĞIZ…

Siteye girmek için açtığımda ana sayfada ki resim karşınsa gerçekten çok duygulandım ve iş yerimde olmama rağmen gözyaşlarımı tutamadım her 16 kasımda olduğu gibi..gerçi onu ekranlarda yada herhangi bir yerde sesini,müziğini duyduğum zamanlarda bile hep hüzünlenirim. bu şekilde bir gidişi hak etmedi.çok çok erken oldu ayrılığı.. ondan ve yeni güzel eserlerinden bunca zaman mahrum kaldığımız için çok kızıyorum buna sebep olanlara…

genede çok güzel ve duygusal bir resim olmuş küçük ahmet deniz ile daha da hüzünlü geldi bana..evet unutmadım,unutmadık ve unutmayacağız..

… Onu seven güzel yüreklere teşekkürler…

O sevilmeyi çoktan haketti. ama sevmeye -ne yazık ki- fırsatı olmadı. o fırsatı vermediler, verdirmediler… Mekanın Cennet Olsun, Ahmet Abi…

Sana olan sevgimizi ne tarif edebiliriz nede kimseye anlatabilriz.Seni yüregimizin en derinlerinden seviyoruz.Mekanın cennet olsun yıldızlar ülkesinin en güzel yıldızı…

16.11.2000 – 16.11.2008 yine bizimlesin.. Yine tüm yüreğimizle anıyoruz seni Ahmet Abi…

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
3
5 saat önce
3
11 saat önce
4
1 gün önce