CD

Sitede 0 üye ve 26 misafir var.

Forum >

Ahmet Kaya Mp3leri...

Merhaba,

sitede eksik buldugum ahmet kaya’nin kasetteki sarkilarin sözleri olmasi ama
MP3leri olmamasi… Simdi diyeceksiniz,
olur mu kardesim, istiyorsan satin al, ya aliyorum zaten, sorun o degil,
her albumden en azindan BIR sarki dinleme sansi olsa ziyaretcilerin, bence super olur ki zaten cesitli MP3 sitelerinden bedava download edebiliyorsun, ve bende diyorum ki, oyle bir bolum acilsin, sadece sozler degil, muzikte olsun…
Boylece site daha guzel olur….

Sevgiler Saygilar

Yorumlar

Ben de boyle bir talepde bulunmayi dusunuyordum, ama yazmadim hic, nedense,,,
Ben Turkiyeden binlerce kilometre uzakta yasiyorum. Ahmet Kaya`nin kasetlerini istesem de alma olanagim yok.!!! Gam`a bir meil atmistim. Satinalmak istiyorum ne gerekiyorsa lutfen yazin diye. Ama cevap gelmedi???
Madem Ahmet Kaya Sitesi, bence hersey olmali. Dinlemek isteyen acsin dinlesin ne var bunda, bundan daha guzel bir sey mi olur?
............
Ilgililere duyrulur…

Sana birsey diyim kardes bu konu bu forma bin kere yazildi cizildi ama ciddiye alan neerde
Bende kac defa yazmistim Video bölümüne neden birsey eklemiyorsunuz Mp3 leri neden eklemiyorsunuz diye ama admin bey hic orali degil Yani ben yaza yaza biktim ayni konulari tekrardan fakat bu admin ayni tas ayni hamam
degisen birsey yok yani

http://www.muziktr.com/v2/album.asp?a_id=1

Benimle ayni dusunenlerin olmasi mutlu
etti, simdi Gam muzik, ahmet kayanin son kasetinde guzel seyler yazmis, guzel gondermeler yapmis, ama site olarakta biraz ziyaretcilerin sitemi var, tabiki bizlerden yardim gerekiyorsa onlari seve seve yapariz, ama
bir arkadasin dedigi gibi, ahmet kayanin sitesi
ise ve maddi birseyler dusunulmuyorsa
manevi acidan ahmet kayanin eski MP3lerinin
bulunmasi cok guzel olur, yeni kasetlerin degil,
onlari isteyen alir…

Ayrica yeni kasettende ufak bir tanitimda olabilirdi, ben kaseti aldim, ve begendim…

ama diyorum ki, Ahmet Kayadan her kim
cikar icin birseyler yapiyorsa yapmasin,
biz onu gonulden cikarsiz sevdik, halada
seviyoruz, o yuzden bu gelenegi
geri kalanlarda surdursun…Ricam bu…

Sevgiler Saygilar

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
3 gün önce
16