Selam yoldaslar,
cogunuzun(hepinizin) bildigi gibi Ihsan Cibelik, grup yorumdan abimiz, haksiz yere tutuklanmistir..
Ayrica Idil Kültür Merkezi ve Tavir Dergisi’nin sahibi Muharrem Cengiz, de tanikken mahkeme sonrasi polisler tarafindan gözaltina alindi, katilmayanlar bu kampanyaya www.grupyorum.net adresine girerek katilabilirler…F tipine HAYIR !!
Saygilar
Haberim yoktu. Uyarman iyi oldu. Eyvallah
GRUP YORUM hakkindaki gerçekleri
tam olarak bilmiyorum. Sonuçta Kibrista
duyulmus degil fazla ama eger Ahmet Kayaya
laf etmislerse gerçekten ozaman ugurlar olsun..
Her koyun kendi bacagindan asilir.
Ahmet Kaya ne linc edilirken ne surgun edilirken ne de vefat ettiginde kilini kipirtdatmayan, yazilarinda neredeyse Ahmet Kaya’yi yerden yere vuran egoist, bencil, kendini begenmis, muzik degerlerini yitirmis Grup Yorum umurumda degil.Cunku onlar hep canlari acidiklarinda cigirdilar bildiriler yayinladilar ama bugune kadar basta Ahmet Kaya olmak uzere hic bir sanatciya deger vermeyen muzik kabizi bu grup artik basinin caresine baksin cunku artik benim gibiler arkalarinda degiller.
Bir arkadas Grup Yorum’un Ahmet Kaya hakkindaki bir gorusunu burada cok kisa forum’da yayinlamisti.Daha sonra kendisinden ricam ettim bana Grup Yorum’un ona attigi maillerin hepsini yolladi.Grup Yorum’un Ahmet Kaya icin yazdiklarini duysaniz dudaginiz ucuklar benden solemesi !
SAYGILARIMLA
AYDIN
HOLLANDA
Sevgili arkadasim,
grup yorum da bizler gibi bu yola bas koymustur, haksizliga kim ugrarsa ona desteklerimi veririm, ahmet kaya hakkindaki dusuncelerine katilmiyorum ki grup yorum neden ahmet kayaya cephe alsin?? Ki eski grup yorumda olan ve su an orda bulunmayan bir arkadasim var, ve o da bizler gibi AHMET KAYA hayrani, oyle olsa neden grup yoruma katilsin??? Dediklerin bana biraz tuhaf geldi, gerekirse sorarim birinci agizlara, ama dediklerin bana inandirici degil…
Destek veren herkese tesekkur ederim…
Saygilar
Grup Yorum’un Ahmet Kaya hakkindaki bu sitedeki bir arkadasa yazdigi mailleri okusan boyle dusunmezdin.O arkadas mutavazi ve vakur davrandigi icin maillerini burada teshir etmek istemiyor cunku o mektuplar sahsa yazilmisti.Grup Yorum bircok kisinin gozunde bitmistir ve Grup Yorum toplumsal muhalefetin parcasi oldugunu dusunurken ve Ahmet Kayayi bireysel bulurken aslinda kaybeden kendileri oldu…
Saygilarimla
Aydin
Hollanda
malatyali gurbetçi malatyali çok arkadaslim var hepside dört dörtlük insan simdi malatyada misafirim geldi seninlende yoldaslarimlada tanismak ist
eyvallah yoldas, insallah birgun tanisiriz…Memnun olurum…
Ayrica grup yorumun ahmet kaya ile ilgili bir arkadasin dediklerine katilmiyorum, katilmamda…. Ben beni biliyorum ya o yeter..
Saygilar
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
3 gün önce |
||
16 |
4 gün önce |
||
6 |
4 gün önce |