Tekrar yazdigim mesajim silinmis…Forum kurallarini okuyorum, sadece bu kural var yazilan yazilar hakkinda beni ve bizi daha cok ilgilendiren..
6.- Foruma yazilan yazilarin sorumlulugu o yaziyi yazana aittir. Site yönetimi uygunsuz buldugu mesaji mümkün oldugunca çabuk yayindan kaldirir..
Acaba site yonetimi(admin) kendi goruslerine gore mi mesajlari siliyor? Neye bakarak neyi ölcü alarak mesajlari siliyor, bunu ögrenmek isterim…
Burda bir yazi yaziyorum, siliniyor, yanlis yere mi yaziyorum yoksa?? Ben yanlis yerdemiyim, burasi neresi, biraz tuhafima gitti…
Umarim anliyanlar anlamistir, anlamamazliga gelmek isteyenlerde gelebilirler, saygimiz sonsuz, ama sabirlar tukenir bir gun….
Saygilarimla…
bir yazinin silinmesi gerekmisse silinmistir.
bu forum kurallarindan dolayi ya da adminin sana olan gicikligindan olabilir.
ama netice bellidir mesaj silinmistir.
Cevabin icin sagolda, gerektigi icin silinmistir demek biraz basit bir neden, kim diyor gerekiyor diye? Ben bunu ogrenmek istiyorum, bende ona gore MESAJ yazarim, yazdiklarim inadina siliniyorsa bunuda bilim, ona gore davranirim, yani amacim NEDENLERINI ogrenmek ve ona gorede mesaj yazmak…
Ayrica isin icine giciklik girecegini pek sanmiyorum..
Saygilarimla
SITENIN DIKTAT ÖRCE YÖNETILIDIGINDEN HEMFIKIRIZ HERHALDE .
tek kisilik yönetim demek diktatörlük demektir.
ya baskaldiracaksin yada katlanacaksin.
ben bas kaldirmayi seçtim.
gam müzik dolayisi ile admin kendini helistirmedikçe gam müzigi tanimamaya karar verdim.
amaçlari ahmet kayayi sahiplenmekse unuttuklari bisey var ’’ bunu admin söylemisti ( biz burda gam olarak bir kaç kisiyiz ama siz milyonlarca kisisiniz) ahmet kaya sahipsiz degildir.
milyonlarca kisiyi bir tarafa atmakla ahmet kaya sahiplenmez.
Ahmet Kaya demek biz demek Biz demek Ahmet Kaya demek Forum Demek Ahmet Kaya demek Ahmet Kayanin Yasamasi demek forum demek Forum demek Biz demek
anlamina geliyorsa ,
Bende katiliyorum . Admin biraz daha hatta
bayagi bir ilgi göstermeli ve forma MODERATOR ler eklemenin zamani bence geldi.
Arti mesaji silinen bir üyeye admin bunu bildirmeli yani kisacasi birde mesaj kutusu gerekli her kullanici adina. Bunu scriptin içine eklerse zaten herkese esitlenir.
Kisacasi form profesyönellesmeli diyorum ben .
1. Moderatörler Eklensi
2. Kullanicilarin mesajlari silinse bile açiklamasi yapilsin silen tarafindan
3. Her üye kullaniciya bir mesaj kutusu
Benim taleplerim bunlar. Masraf çikacaksa yukarda saydiklarimdan bende maddi katkida bulunmaya hazirim.
Sitenin yasayabilmesi için tüm bölümlerinin
mükemmel olmasada iyi bir sekilde islemesi
lazim.
Tipki bir organizma gibi.
Saygilar ,
Salahi Bozkurt -
Haklisiniz yoldaslar…
Ben bu goruslerimi iletmistim admine,
forumla ilgili, msraf cikacagindan degil,
ki forumlar bedavadir, her yerden indirebilirsin.
Ama sevgili admin bunlarla ugrasmak istemiyor
buda gorunuyor…
Yakinda kendim ahmet kaya sitesi
bile acmayi dusunuyorum, ahmet kaya
sahipsiz degildir…
saygilarimla..
Not: Biz hep ezildigimiz icin bas kaldirdik,
burdada eziliyorsak, bas kaldiririz…
Dostum Ahmet Kaya sitesi için host ve domain benden .
Baslayalimmi yapmaya ?
salahi@grupfeza.com
Bana mail at görüselim ve yapalim bir site varmisin ?
Hostun özellikleri sinirsizdir. Kafanda taslak varsa bana anlat. Bende zaten Web programlama ve grafik tasarimla ugrasiyorum.
Birlikte güzel seyler yapabiliriz. Saygilar , , ,
salahi@grupfeza.com
Sitede çalismak isteyen arkadaslar olursa buraya yazsinlar. Ben çok ciddiyim.
Oke dostum, yapariz tabiki, yardimci olamaya calisirim o zaman, ortak birseyler olsun daha iyi…Tasarim felan yok kafamda, fazla anlamam tasarimdan, htmlden anlarim, asp/php fazla anlamam, ama benim kafamda, PHP nuke bir site yapmak vardi…
Guzel bir portal…ama bu ara fazla vaktim yok, yinede birseyler yapariz, tabiki guzel site yapmakta baya zaman alir aslinda..
Sana mail yazarim daha, simidilik netten cikiyorum…gorusuruz sonra..
saygilarimla
’’Acaba site yonetimi(admin) kendi goruslerine gore mi mesajlari siliyor? Neye bakarak neyi ölcü alarak mesajlari siliyor, bunu ögrenmek isterim…’‘
demissin…
Neyi ölçü almasini isterdin. Ne yani mesajlari silmek için sitede oylamami yapilsin. Ne kadar meraklisiniz suçu baskalarina atmakta. Önce kendinizi sorgulayin. Ben çok uzun zamandir bu sitede yazi yaziyorum. Ve yazilarimin hiç biri silinmedi.
[b]Hatta Ahmet Kaya adina olumsuz bir görüsümü bildirmistim o bile silinmemisti fakat sonra kendim sildim[/b] . Bana söylesenize hangi yaziniz silindi. Içerigi neydi?
Bir de yeni site kurma olusumu var herhalde kafanizda. Kurarsaniz eyvallah deriz. Ama ben inanmiyorum begenmediginiz Admin kadar siteyi yönetebileceginizi.
Adamlar bizim için ve tabi ahmet kaya için sürekli yeni bir seyler üretiyorlar. Albümler, klipler, yakinda gelecegine inandigim VCD , anit mezar vs. bir çok yönde çalisma yapiyorlar. Simdi sormak istiyorum yazilarinizi sildi diye bunlari da mi es geçiyorsunuz. Öyle yaparsaniz yalnis yaparsiniz.
Ahura’da ’’sana gicikligi varsa siler’’ demis. Söyle bana hangimizin yazisini giciklin olsun diye sildi?
Birde ne diyor;
[b]SITENIN DIKTAT ÖRCE YÖNETILDIGI KONUSUNDA HEM FIKIRIZ HERHALDE [/b] diyor.
Admin
Bana yazdigi bir mailde siteye fazla karismamamin bir nedeni de; ’’artik kendi kendimizin yöneticisi olmayi bilmeliyiz. Illaki basimizda bekleyen bir çobana gerek yok’’. (Bana attigi mailin aynini geçirmedim anladigim kadarini geçirdim) demisti. Simdi söyle bana bunun neresi diktatörlük.
Nevroz Atesi arkadasimizin yazdiklarina aynen katiliyor yazisinin altina imzami atiyorum. Isine gelince burasi iyi-güzel, isine gelmeyince kötü. Ahura bugüne kadar Gam’i yerden yere vurdu, simdi de onlardan kendince baslattigi imza kampanyasi (!) için destek istiyor; “BU NE YAMAN ÇELISKI” derler adama.
Malatyali Gurbetçi’ nin neden böyle isyan yazilari yazdigini anlamiyorum. Onunda yazilarini okuyorum ve kendisini gerçekten bir Ahmet Kaya dostu olarak görüyordum. Yazilarin silinmesiyle ilgili Nevroz arkadasin yazdiklarina bende aynen katiliyorum. Benim de bugüne kadar hiçbir yazim silinmedi. Demek ki bir ‘neden’ var. Hatta birkaç gün evvel admin bi cevap vermisti hangi yazilar silindigine iliskin.
Bence sorun her seyi karsi taraftan bekledigimizden oluyor. Baksaniza forum sahasini bile nasil kullanilmasi gerektigini bile bilmiyoruz. Ayni konuyla ilgili cevaplara farkli basliklar açiyorlar. Ahmet Kaya’ya uygulanan ambargonun hesabini Gam’a soruyoruz, açip televizyon ve radyolari protesto edecegimize.
Yani demek istedigim, biraz özelestiri yapalim arkadaslar.
’’Admin
Bana yazdigi bir mailde siteye fazla karismamamin bir nedeni de; ’’artik kendi kendimizin yöneticisi olmayi bilmeliyiz. Illaki basimizda bekleyen bir çobana gerek yok’’. (Bana attigi mailin aynini geçirmedim anladigim kadarini geçirdim) demisti. Simdi söyle bana bunun neresi diktatörlük. ’’
çoban degil lider istiyoruz. örgütlü ahmetkaya.com istiyoruz.
lidersiz bir basari veya zaferden bahsedebilirmisin?
tek bir harfi için binlerce canin verildigi bir dile saygi suyulmasi gerekir herhalde.
eger bilerek yapiliyorsa bunu bir saygisizlik bilmeden yapiliyorsa cahillik diyorum.
Nevroz Atesi
NeWroz Atesi
Bizler KOYUNMUYUZ adminde COBAN oluyor, bu nasil yakistirma, kendi agzinla diyorsun birde, sen KOYUNMUS Un ? yada bizleri mi oyle goruyorsun?? Yada admin oyle goruyor sende katilyorsun bu gorusune demek??
Eger admin bunu bu anlamda dediyse, yanlis yapmis, simdi admin bana mail yazdi, onun yazdiklarini buraya yazmama gerek yok, birincisi MAI Lde yazilanlar mailde kalsin…Admin sana ozel yazmis aciga vurma..
Benim adminle sorunum varsa, zaten mailde soylerim, soyledimde, o da bana sagolsun cevap yazdi, kimseyle sorunum yok,
sadece admin kendi yapamiyorum diyorsa, moderator alsin, desin sizler foruma bakin, bakmayan serefsiz olsun, yada yardimci olmayan en adi insan olsun, admine bunu soyledim….
Site acmak kolaydir, gerisini getirmek zordur, benimde saglam sitem var(bir takimin en guclu grubunun sitesi) ve hem medyada yer aldim, hemde cok ziyaret edilen bir site haline geldi,
..Basladigimda kimse siteyi bilmiyordu, ama bu gunlere nasil geldim onu ben biliyorum…
Saygilarimla
Malatyali Gurbetçi ve Ahura;
Olmayan bir tanimlama üzerinde konusuyorsunuz…Ahura, bu seni kaçinci uyarmam? Sana ati olan o ‘çoban’ üslubunu (ki, degerli bir kir emekçisidir) nasil benim üslubumun içine yediriyorsun ve üzgünüm ama diger arkadaslar bunu nasil….......?Niteleme aynen sudur;
Demokrasi insanin kendi kendini yönetebilme sanatidir ve benim arkadaslardan beklentim de budur! Arkadaslar; Ben sizin, Ahmet Abinin, Gülten hanimin ve GAM ’in disinda, bu ise tayin edilmis ve maas alan bir memur degilim, anlamiyor musunuz? Sizlerden biriyim, sürecin içindeyim ve herkesin algisina göre davranma hassasiyeti içindeyim! Sizlerin de sitede görev almasi sorumlulugunuz geregidir, tipki benim gibi. Bunun için ‘Admin’ sifatinin ne önemi var? Birbiriniz üzerinde dogru ve saglikli yönlendirici fonksiyona sahip olabilirsiniz ve bunun adi yatay örgütlenmedir! Diktatör? Bu da ne demek? Yani, daha yalin bir dille; herbirimiz bir digeri üzerinde hosgörüye dayali bir denetim kurabilir, bir digerini dogru anlamda yönlendirebiliriz! Bunun için bir sifat gerekmez, çünkü hepimiz gönüllüyüz zaten!
Ahura;
Sakin bir kez daha kendi nitelemeni bana ait gibi algilatma hiç bir üyemize olur mu? Olur mu Ahura? Olur mu?
Haydi bakalim, dostlukla…
Bravo size bravo!!
Anlatmak istedigimi nasilda baska yönlere çekiyorsunuz. Size ne dedim adminin bana yazdigi maili aynen geçirmedim anladigim kadarini geçirdim. Ve siz ’’illaki basinizda çaban mi olmali’’ degiminide çok iyi anladiniz ama nasil da baska yönlere çekiyorsunuz. Helal olsun size. Yok neymis ’’admin çoban bizde koyunmusuz’’ hadi ya. Siz neden asil anlatilmak isteneni anlamiyorsunuz. Ya da anliyorsunuz ama anlamamazliktan geliyorsunuz. Ne denir ki size
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
3 gün önce |
||
16 |
4 gün önce |
||
6 |
4 gün önce |