CD

Sitede 0 üye ve 31 misafir var.

Forum >

Kurtlar Vadisi-dizi

Selamlar,

simdi ahmet kaya forumunda bu dizinin ne alakasi var diyeceksiniz..
Dizi yi arada bir seyrediyordum, baktim, dizide MILLIYETCILIK ön plana cikiyor…
Zaten adi ustunde KUR Tlar VADISI …
Ahmet Kayanin klipleri yayinlanmiyor, ambargo uygulaniyor, bu tur dizilere herkes göz yumuyor?

Memleket oyle memleket olmus ki, dizide mafya karakteri olan CAKIR öldü diye, gazeteye bas sagligi ilani verenler, MACLARDA saygi durusu yapanlar,veya CAKIRI öldüren HALIT lakapli kisiye sokakta SALDIRI yapanlar, hatta ve hatta GIRTLAK kesenler oldu, ayni dizideki gibi…
Toplumun yarasi herhalde…Ve cogu turk milletinin ne kadar CAHIL oldugunu gosteriyor bu olanlar…

Ve acikcasi bu DIZIYI protesto ediyorum!

Saygilarimla

Yorumlar

Çeliskilerle dolu bir yazi! Burayla ne alakasi var? Hem adindan anliyorsun ‘ne mal’ bir dizi oldugunu hemde izleme geregi duyuyorsun. Yetinmeyip ‘reklam’ olarak algilanabilecek bir sekilde internet site forumlarinda diziden bahsediyorsun.

Ahmet Kaya’ ya uygulanan ambargoyla bu dizi arasinda ki baglantiyi dogrusu çözemedim. Yazina tepkim diziyi savundugumdan degil, tek bir karesini dahi izlemis degilim dizinin. Kizginligim yazindaki “turk milletinin ne kadar CAHIL oldugunu gosteriyor bu olanlar…” cümlesinden kaynaklaniyor.

Bu topraklar üzerinde olan hersey “hepimizi” bagliyor. Yeri geldigi zaman Türk-Kürt ayirimi yapip sadece Türk milleti cahil diyeceksin, yeri geldigi zaman Türk-Kürt kardestir hepimiz bu topraklarda yasiyoruz diyeceksin. Sen nerden buluyorsun bir millete “cahil” deme hakkini?

Bak kardesim, ben Türkum, Kürt degilim,
bunu bilmeden konusma, ben ayrim yapmam bunuda bil!Türk-Kürt ayrimi yapanlari biliyoruz! Beni tanimadan yorum yapmana sasirdim, reklam yapmiyorum KINIYORUM diziyi!

Ayrica dedigim cumleyi saptirma , aynen sunu yazdim:

‘Ve cogu turk milletinin ne kadar CAHIL oldugunu gosteriyor bu olanlar’

umarim bunu okur sonra anlarsin, bizim yaramiz yok ki gocunalim…Kimin varsa soyler, biz burdayiz, sen herhalde baya alindin, kendini o COGU millet arasina koyuyorsan, eyvallah deriz… Ama gercekler herzaman acidir gözüm..

Saygilarimla

Iyi bir milliyetçi olarak söyleyebilirim ki Kurtlar Vadisi dizisi ile hiçbir alakamiz yok. Biz büyük ve güçlü bir TÜRKIYE için çalisiyoruz. Oradaki karakter(siz)ler gibi cebimizi illegal yollardan doldurmaya çalisip, uyusturucu pazarlamiyoruz,
su aci bir gerçektir ki özellikle son yillarda mafya tarzinda yada küçük çapli zibidi çeteleri adimizi kullanarak faaliyet göstermekte… Bizim gözüpekligimiz halkimiza karsi degil düsmanlarimiza karsidir. Aziz halkimizin yararina olmayan hiçbir mesele ile adimizin yanyana kullanilamayacagi süphe götürmez bir gerçektir. Kamuoyumuzun bilgilerine saygilarimizla sunariz…....

Turk – Kurd hikaye, bin yil sonra ki nesiller din ve milliyet savaslarinin kronolojisini gordugunde ve ne kadar cok cana kiyildigini tespit ettiginde yuzlerinde cok aci bir tebessum olusacak.Iste bu barisin ve kardesligin gulusudur birgun mutlaka yeniden kucaklasacak insanlar !

[b]ONCE INSAN OLMAYA GELDIM [/b]

SÖYLEDIKLERINE AYNEN KATILIYORUM INSANLAR KABADAYILIGI MAFYAYI KENDI KURALLARINI KOYMAYI BI HALT SANIYOR .MESAJINA CEVAP VEREN BI KA Ç KISIYE KATILMIYORUM ÜLKÜCÜLERINDE BU DIZIDEKILERDEN FARKI YOK ONLARDA AYNI KABADAYILIGI MILLIYET ÇILIK ARAKASINA SAKLANARAK YAPIYORLAR

Yoldas ben o diziyi hiç seyretmedim,bu tür dizilerin amaci halkin ve adaletin yanlisi gibi gözüküp popüler olmak,bence bilinçli bi insan bu gibi dizileri seyretmez,sana katiliyorum gözüm
saygi ve sevgilerimle…
DILANAR _

Haklisin arkadas.
Ülkü ve kurtlarin ulamasiyla dolu bir dizi.
ama ondan önce siddet ve kan dolu dizi oldugu için kiniyorum.
Sadece bu degil. demokratik olmak lazim.
Kanal 7 deki Azat filmide.

dogru sonuna kadar destekliyorum…...

yoldas,yazdiklarinin altina bir imzada ben atiyorum.HAKLISIN,HAKLIYIZ.

Kurtlar vadisi ilginç bir yapim , Dizinin gerçekçi yönleri var özellikle çogu zaman Kibristaki ortamlari çagristiriyor, ben diziyi izlemem ama bazen izleyen arkadaslarim olur onlarla izleyip tartisirim .. Ama hakketten bu ülkücü yanlar önplana çikiyor dizide… Bence RTÜK ‘ün bu diziyi yayinlamamasi lazim , diziyi izleyerek yetisen gençlere kötü örnek teskil eder birde irkçi bir yaklasim var dizide buda toplumlarin çatismasini temsil ediyor gibime geliyor. Bence kaldirilmali sadece bu dizi degil , bütün diziler kalkmali ve onlarin yerine egitici içerikteki programlar konulmali.

Saygilar ,

Kurtlar Vadisi ha;güzel bir konu basligi.En azindan Ahmet Kaya öldü mü-ölmedi mi tartismalarindan farkli.Ama üzgünüm ki,bu forumla uzaktan yakindan ilgisi yok.Ben sahsim adina severek takip ettigim ve geçen her kelimede Türk-Kürt,ülkücü-sosyalist,sag-sol…v.s bunlardan hangisine ne niyetle yazilmis acaba diyerek izledigim halde bahsettiginiz gibi bir baglanti göremedim.Osman Sinav (görüsü her ne olursa olsun) kaleme aldigi diziyi belli bir misyona adayacak kadar dar bir yazar degildir.Kaldi ki sag tabana dair somut örnek olacak tek bir kahraman bile yok.Ne Kürde ne Türke ithaf edilen tek sahne yok.Yapmayin ne olur.Iki tane az gelismis beyin sahibi barda girtlak kesti diye bunun faturasini diziye,üstelik kaliteli bir diziye kesemeyiz.O dizide haksizligin her türlüsüne verilen,hakli savaslar isleniyor.Asil korkunç olan bunlarin degil,BBG’lerin,Biz Evleniyoruz’larin izleniyor olmasi.Halkimi içten kemiren asil kurtlar bunlardir,sesimiz çikacaksa bunlara çiksin.NE HAKSIZLIGIN NE ADALETIN ,NE DE G ÖZYASININ RENGI ,IRKI,SAG’I-SOL’U OLMAZ .Bu dizi de sadece ülkemin yasanmakta olan gerçeklerini isliyor ve bence çokta iyi ediyor.

Kurtlar Vadisi çok gerçekçi bir yapim. Okonuda hem fikirim , güzel bir oyuncu kadrosu ve uzmanca bir yönetimi var ve emek veriliyor her karesine oda belli ama, çok kanli bir dizi yaa, bazi kötü yanlari ise her nekadar göze çarpmasada dikkatle izlenip tartisildiginda milliyetçi yanlari hayli var yok degil ama çok dikkatli izlenmesi ve elenmesi lazim. Benim arkadaslar izleyip tartisirlar hep , banada denk gelir bazen beraber izleriz , onlar VCD sinide almislar dizinin onlarida izliyorum bu aralar vakit oldukça. Filmin bir sahnesi hosuma gidiyor en baslarinda filimin adama ölmüs süsü veriyorlar sonra cenazesine katiliyor ve orda bir laf geçiyor, her insana kendi cenazesini kaldirmak nasip olmaz diye : ) hehehe çok ilginç arti çatismalar ve çetelesmeler gerçektende Kibristaki ortami anlatiyor sanki.. Hersey ayni diyebilirim. Sanki burda yasayip önceden , sonrada yasananlari yaziyorlar..

Ama bunlar kaldirilmali çünkü milletimizim bunlara ihtiyaci yok , hiç bir medya saklabanligina ihtiyaci yok. Önce egitime önem verilmeli okul ve egitimin ulasamadigi yerlere bir ihtimal televizyon ulasiyordur elbet. Millete televole empoze edilecegine , kültür ve bilgi empoze edilmeli.

Saygilar

bence son derece dogru seyler yazöissin helal olsun !!

benim cevabim o ülkücümüdür nedir?kizilyildiza.ulan hepiniz aynisiniz ne milliyeti,ne vatani.elinizde olsa vatanin,milliyetin ….............yani kimseyi kandirmana gerek yok.bu sitede ülkücüleri savunacaksan kendi adima güle güle.YETER ULAN EZILDIGIMIZ .HOSÇAKALIN YOLDASLAR .HEWALE.

Çok gerçekçi ve Türkiye gerçeklerini anlatan bir yapim.

Ülkücülükle ne alakasi var? Onlar ülkücüyse bizde türkücüyüz.

:) Bosverin bunlari keyfinize bakin. Adamcagizlar gece gündüz çalisiyorlar. Hem ülkücü olsalar ne yazar? Bu düsmanlik niye? Bu siteye ülkücüde girer türkücüde türkçüde kürtçüde.

Ohh iyi reklam yaptiniz diziye
bundan sonra reytinge dahada artar bu dizinin

bunu Berkercana söylüyorum ülkücü türkücü GIRMESIN KARDESIM SITEMIZE BARI BURDA ONLARSIZ OLALIM

Selamlar,
herkesin cevabi icin tesekkur ediyorum..
Forumda her konu acilabilir diye biliyorum,
ki konu sinirlamasi yok, ve birazda GUNDEM konusalim dedim…
Vede iyi yapmisim…

ülkücüler oyle pis islerle ugrasmiyor vs vs diye biri demis; SEDAT PEKER , HALUK KIRCI bunlar ulkucu mafya babalari, ve aynen dizideki gibi UCUZ kabadayilik yaparak, kacakcilik yaparak kendilerine GELIR sagliyorlar..
Gerektigi zaman amcama bile posta koydular, yok sen HARAC vermiyorsun diye!!! Vermeyiz arkadas, kimse kim!iki eline silah alinca mi adam oluyorlar, ondan bundan harac alarak mi GUCLU oluyorlar…Simdi ülkücüler(milliyetciler) bu sekil degil deme bana, sadece gulerim…
Altini cizerim, HER MILLIYETCI oyle degil, ön yargi olmasin…

Ahmet Kayanin kliplerine AMBARGO uygulayan bu kanallar, bu tur dizileri rahatlikla yayinliyorlar, bu dizide AHMET KAYA adi gecseydi bu diziyede ambargo koyarlardi!

- Zaten cogu arkadaslar guzel aciklamis olaylari, ekliyecek fazla bir sozum yok..

Saygilarimla

Yoldas artik mesajini silsen diyorum reklamini yaptik adamlarin yeter bu kadar durdugu bence AMA yinede sen bilirsin

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
3 gün önce
16
4 gün önce
6
4 gün önce