CD

Sitede 0 üye ve 35 misafir var.

Forum >

AHMET KAYA ile nasıl tanıştın...

öncelikle slmunaleyküm arkadaslar. AHMET KAYA ile nasıl tanıştıgınızı bu konu(m)da yazabilirsiniz.ben şahsen ferzende kaya ‘nın başım belada kitabı okurken geçen sene tanıştım.normalde kitap okumayı sevmem.fakat hiç tanımadıgım bu adamın hayatını anlatan ve ferzende kaya nın kaleme almış oldugu kitabı 2 günde bitirdim,kitap okumayı sevmediğim halde…başım belada kitabı birden bire beni ve hayatımı değiştirdi.işte AHMET KAYA hayranlıgı bende böyle başladı.peki ya sizde AHMET KAYA sevdası nasıl başladı.anhmet_kaya’dan slm lar…

Yorumlar

ben ahmet kayayı çok seviyordum ama şiirini yazamayan türküsünü söyleyemeyen halkı için kürtçe şarkı söylemek istiyoırum dedikten sonra bu sevgi kat ve kat arttı..halkı için yaşadı hep… vedalaşamadan aramızdan ayrıldı.. biz onu yaşatmaya devam edeceğiz her ne olursa olsun !!

merhaba ben ahmet kaya ile ağabeyim sayesinde tanışmıştım o zaman 13-14 yaşlarındaydım yanılmıyorsam o ana kadar sadece arabesk müzik dinlerdim.birgün abim bana bir kaset gösterdi başkaldırıyorum adlı bir kasetti.ahmet kaya kim dedim bak al bu kaseti dinle çok güzel şarkılar var içinde dedi .başkaldırıyorum kasetini dinlemeye başladım ilk başlarda bu kasetteki şarkılara anlam veremiyordum yani anlamıyordum ne demek istediğini.ama kısa bir süre sonra şarkılardan anlam çıkarmaya başladım yani şarkıları kafamı vererek dinlemeye başladım.ve ondan sonra ne anlatmak istediğini anladım.iyiki abim bana o kaseti göstermişti onun sayesinde bir çok konuda aydınlanmamı sağladı.şu an ahmet abinin bütün şarkılarını ezbere biliyorum .bu konuda çok mutluyum onu tanıdığım için gururluyum ölene kadar dinlemeye düşüncelerini paylaşmaya devam edeceğim.bunun yanında bir müzik grubu kurmuştum ve programlarda hep ahmet kaya şarkılarını söylüyordum ama bu müzik işi beklenmeyen sebeplerden dolayı yarım kaldı.keşke imkanım olsada ahmet abinin şarkılarını ölene kadar bağıra bağıra hiçbir beklenti olmadan söyleyebilsem.o her zaman yüreklerimizdeki feryatların sözcüsü oldu keşke şu an yaşamış olsaydı.işçinin emeklinin köylünün sözcüsü oldu ben bu ülkeye 23 yıl emek verip işçilik yaptım ama bir gün olsun bu ülkede işçiye geğer verilmeyi bırakın insan yerine bile konmadı bu hala böyle sürüp gidiyor .ulan bunu hatırladıkça isyan ediyorum bu ülkedeki düzeni protesto ediyor ve kınıyorum .ahmet abiye ödül gecesinde küfredenleri protesto ediyor ve kınıyorum…selam olsun rumuz:militan ruhlu bodyguardmusti@hotmail.com

abim birgün eve ahmet kayanın magazin gazetecileri derneği ödülleri gecesinde yaptığı konusmayı yazan bir gazete getirdi o günden sonra kisenin içimden atamayacaği bir ahmet abi sevgisi başladı herkese selam olsun

abim birgün eve ahmet kayanın magazin gazetecileri derneği ödülleri gecesinde yaptığı konusmayı yazan bir gazete getirdi o günden sonra kisenin içimden atamayacaği bir ahmet abi sevgisi başladı herkese selam olsun

ABLAM TANI ŞTIRDI

Slm Herkeze BEN YAKLA ŞIK BİR SENED İR AHMET KAYA D İNLİORUM AMA ÖYLE NORMAL B İR DİNLEME DEĞİL FANAT İK HAL İNDE OLDU …EWDE ARABADA TELEFONUMDA FALAN S ÜREKLİ AHMET KAYA D İNLİYORUM….....

beni babam,amcam ve annem taniştirdi arabada falan dinliyoduk oyle tanıstım

AHMET KAYADAN NEFRET EDERD İM ,FAKAT BİR AKRABAMIZIN D İNLEME TAVS İYESİ ÜZERİNE BİR DAHA BIRAKAMADIM . BAĞLAMA ÇALMAMIN SEBEB İ ODUR.

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
33
3 gün önce
0
5 gün önce
5
12 Kasım 2008 08:23