CD

Sitede 0 üye ve 15 misafir var.

Forum >

MERHABA CANIM ABİM...

MERHABA CANIM ABİM. NASILSIN? İYİSİN İNŞALLAH..

SÖZE NERDEN BAŞLAYACAĞIMI BİLEMİYORUM. BİRDEN BİRE ORTADAN KAYBOLUŞUN AKLIMA GELDİKÇE İÇİM PARÇALANIYOR.. ALLAH HAKKINI KİMSENİN YANINA BIRAKMASIN İNŞALLAH.. HERŞEYE RAĞMEN SEN HER ZAMAN KALBİMİZDE YAŞAYACAKSIN.

BU SANA GÖNDERDİĞİM İLK MESAJIMDIR. DAHA ÖNCE GÖNDERME GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTUM AMA DUYGUSALLIĞA GİRİP NE YAZACAĞIMI BİLEMİYORDUM YAZAMIYORDUM. BU MESAJI YAZARKEN YİNE AYNI DURUMDAYDIM AMA YİNEDE ŞİMDİLİK BİR ŞEYLER YAZMAYA KARAR VERDİM.

ŞARKILARINI HERGÜN DİNLEMEKTEN ÇOK ZEVK ALIYORUM. İNAN SENİN KADAR HİÇBİR SANATÇI BENİ BU KADAR ETKİLEMEMİŞTİ VE ETKİLEYECEĞİNİDE HİÇ SANMIYORUM. SENİN YERİN ÇOK AYRI. GEREK KİŞİLİĞİN GEREKSEDE SANATIN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ÇOK ÖZEL BİR HALE GELDİ. ÇIKACAK OLAN HER YENİ ALBÜMÜNÜ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.

İNAN SADECE ALBÜMÜNÜ DEĞİL, SENİNDE BİRGÜN ÇIKIP GELECEĞİNE İNANIYOR VE BEKLİYORUM. “GELECEĞİM” ŞARKINI DİNLERKEN BUNA DAHA FAZLA İNANIYORUM.

NEYSE ŞİMDİLİK DİYECEKLERİM BU KADAR BABAM. KENDİNE ÇOK ÇOK İYİ BAK. SAYGI VE SEVGİLERİMLE…

Yorumlar

CANIM ABİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. ALLAHTAN RAHMET VE MEKANININ CENNET ETMESİNİ DİLİYORUM.. SEN HEP BİZİMLESİN VE HEP BİZİMLE YAŞACAYACKSIN.. SAYGI VE SEVGİLERİMLE..

ASİ_İSYANKAR BİZİMDE DUYGULARIMIZA TERCÜMANLIK YAPMISIN EVET BİRGÜN ÇIKIP GELMESİNİ BEKLİYORUZ BU KİMİLERİNE KOMİK OLABİLİR AMA BEN BİLİYORUMKİ O HER ZAMAN BİZİMLE ONU ÇOK SEVİYORUZ YA MİRİN YA AHMET KAYA…...........

CANIM ABİM.. yitirmemizin yıl dönümünde seni büyük bir saygıyla anıyorum.. her zaman kalbimizde olacaksın.. SAYGI VE SEVGİLERİMLE..

GEÇENLERDE ÖZEL BİR DEFTERİMDE BİR VASİYETTE BULUNDUM.. DEDİMKİ EĞER BEN BU DÜNYADAN GÖÇÜP GİDERSEM AHMET KAYA’NIN ŞARKILARIYLA ANILMAK İSTİYORUM… ÇÜNKÜ MÜZİKAL ANLAMDA EN ÇOK ONUN ŞARKILARINI KENDİME UYARLIYORUM.. VE TABİKİ KİŞİSEL ANLAMDA EN ÇOK ÖNEM VERDİĞİM ÖRNEK BİR İNSANSIN CANIM ABİM..

kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar ve ellerinden öperim canım ABİM… her zaman kalbimizdesin…

Bayram kartlarının tutsaklığından aşırıp bayramı Sedef kakmalı bir kutu içinde Vermek isterdin çocukların eline…

SAYGI VE SEVGİLERİMLE…

Asi Isyankar arkadasim, cok mutlu ettin beni, yani bukadar mi güzel anlatabilirsin senin Ahmet Kaya´ya ait olan o mükemmel duygularini!

Sanki ayni bakmisgibiydim ha!

Her gün Ahmet Heval yüregimizin icinde biliyorum..

Gecici bir ayriliktir her güzel insanin gidisi.. O ölmedi ölmeyecek!

Selam Asi Isyankar arkadsim ve Ahmet Heval!

teşekkür ederim DORTMUND kardeşim..

pek güzel bir şey yazmadığımı düşünüyorum yinede o anki yazabildiklerimi yazdim. inan varya bu alana girdiğimde duygusallığa kapılıyorum heyecan sarıyor beni! sanki gerçekten sevgili AHMET ABİM bu yazıları okuyormuş gibi geliyor bana! kim bilir belkide gerçekten okuyordur. ve tabiki bu inançtayım..

saygı ve sevgilerimle AHMET ABİ ve DORTMUND kardeşim…

yeni yılın kutlu olsun CANIM ABİM…

2007’de son albümünün çıkacağını bekliyordum dört gözle ama ne yapalım daha varmış demekki lakin tabiki o güzel yüreğin ve o güzel şarkıların için ömrümün sonuna kadar beklemeye razıyım..

merhaba BABAM, biraz dertleşmeye geldim…

öncelikle seni çok özlediğimi ve seni çok aradığımı için yanına geldiğimi belirtmek isterim…

ne olacak halimiz CANIM ABİM? hala üzerimize çullanmaya kalkışıyorlar! siteye yapılan saldırıya hem çok üzüldüğümü hemde çok sinirlendiğimi tekrar söylemek istiyorum! nasıl olurda onca senedir akıl tutmuyorlar. neden biraz olsun insanca düşünemiyorlar? bunlar şiddetten neden hala kar bekliyorlar!

ama inanıyorumki birgün onlarda hatalı olduklarının farkına varacaktırlar, tıpkı EMEKLİ GENERALLERİN itiraflarındaki gibi…

çok özlüyorum seni be BABAM! hep aklımdasın, birgün olsun seni düşünmeden seni dinlemeden asla edemiyorum. bana diyorlarki, sen onunla en sonunda aklını kaybedeceksin! hayır! O benim en büyük İDOLÜM’dür diyorum onlara…

sen olmasaydın ben yapapardım CANIM ABİM. ama keşke… onca felaket başına gelmeseydi! ne diyim, ALLAH hakkını kimsenin yanına bırakmasın (AMİN)...

yaw ABİ, sitede üye olan bir arkadaşı şikayet etmek istiyorum sana! diyorki ben AHMET ABİ için ölürüm ona kurban olurum ona aşığım, ama! geçenlerde onu test etmeye kalktım, seni gerçekten ne kadar seviyor diye? ona dedimki sana AHMET ABİ’nin birkaç şarkı sözünü yazacam, sende şarkının ismini ver, kabul ama zor olmasın dedi! bak hele, daha başlamadan KIRIK not aldı benden! herneyse ona sorup yazdım ABİ. soruyorum soruyorum ama bir türlü şarkının ismini doğru düzgün alamıyorum! bende ona dedimki AHMET ABİ’ye olan sevgin bu kadarmı! kaybettin, iyice öğrende gel dedim! biraz utandı ve tamam bundan sonra hepsini daha iyi dinleyip daha iyi ezberleyeceğim dedi! ona iyi yaptım dimi CANIM ABİM!

ama tabi sırf bu yüzden asla onu yargılayamazdım, bu doğal bir durumdur. seni dinlemeye pek vakit bulamayıpta sana deliler gibi aşık olan hayranlarında vardır muhakkak…

şimdilik yazacaklarım bu kadardır CANIM ABİM.. KENDİNE ÇOK İYİ BAK, ALLAH’A EMANET OL, en yakın zamanda tekrar görüşmek dileği ile, SAYGI VE SEVGİLERİMLE…

asi_isyankar sakın elime gecmeyesen…

Asi isyankar bu sana

Bir şeyi yapmanın şekli yani usulü amacının önüne geçmesin. Amaçtan çok usulü kutsanır olmasın. Sonra o şeyi sevmek yetmez olmasın. O sevginin herkes gibi gösterilmesi sevmekten daha önemli sayılmasın. Usul kavga sebebi yaratmasın. Yani birisi Ahmet kayayı seviyorum diyorsa bence seviyordur. Sevmese öyle bir şeyi söylemesinin ne gibi bir çıkarı var diye sorgulamak gerekir. Bahsettiğin arkadaşın ne gibi bir çıkar için öyle söylemiş olabilir ki. Belki şarkılarına senin ve benim ve birçok Ahmet kaya severininki kadar hakim değildir. Bu sevmediği anlamına mı gelir. Mesela Ferhat Tunç o da sevdiğini söyler ama bence kesinlikle malum çıkarlar için söyler. Sevseydi o görüntüleri medyaya vermezdi. Bu adamın çıkarı bizim ilgimiz o da bunu elde etmek için söyler fakat bir arkadaşın ne gibi bir çıkar için söyleyecek ki sevdiğini. Ben de sana bir anımı anlatayım. Ben mahallede hep yüksek sesle dinlerdim Ahmet kayayı bu çok hoşuma giderdi ve sokağımızdaki birçok insan da duyardı bu sesi. Bir gün mahallemize bir insan taşınmış benim haberim yok yeni taşınmış. Bizim sokaktan geçerken Ahmet kayayı duymuş. Bakkalla sormuş ‘’kim bu, Ahmet kayayı böyle bangır bangır dinleyen’’ diye. Sonra ben bakkala gittiğimde bakkal beni gösterdi o abiye, dedi ki ‘’ geçen sorduğun çocuk bu’’ o da bana büyük bir alaka gösterdi bakkaldan bir şeyler ısmarladı vs tanıştık sonra da çok iyi dost olduk. Fakat biliyor musun ona da sorsan Ahmet kayayla ilgili birçok şeyi bilmez ama Ahmet kaya hakkındaki bildikleri kadarıyla Ahmet kayayı sevmiş. Hem de yukarda anlattığım tanışmaya neden olacak kadar sevmiş. Şimdi Ahmet kaya hakkında bilgisi az diye bu adamın sevgisi yalan mı olur? Bence olmaz.

ayrıca tatlı bir rekabet olması amacıyla istersen gel benle yarış. kulvarımız ahmet kaya hakkında herşey olsun. bir sen sor bir ben sorayım bakalım kim daha başarılı olacak.ama asla bahsettiğim yarışmada başarılı olan daha çok seviyor olmayacak, çünkü sen benden daha çok seviyorsun ahmet kayayı. bundan eminim ve asla herhangi bir söz sanatı yok ifademde.

aslında sarkılarını çoğunu bilirim ama ben genelde sevdiğm sarkılara takılır onları dinlerim diğerlerine pek sevdiklerim kadar ilgi göstermem ha onalr dinlediklerim kadar güzel değilmi elbette her sarkısı mükemmeldir ama ben bazı sarkılarda kendimi çok buluyorum o yüzden devamlı aynı sarkılarını dinliyorum..muhakkak sizde de öyledir diğerlerinden ayrı tutugunuz sizin için ayrı bir yeri olan sarkıları vardır bendekide o ama tekrar söylüyorum ahmet kayayı canım kadar seviyorum onu hayatta hiçbirseye ama hiçbirseye değiştirmem yasamaya bile..

ahmet kaya yı sevmenin bir testi falanyok bence…ayrıca bu sevgiyi sadece şarkılarının sözünü bilmeye,hayat görüşünü bilmeye yada başka birşeye bağlamamak lazım.bazılarımız abinin bir çok albümünü dinlememiş yada diğer albümleri kadar iyi anlayamamış olabilir.ben mesela yaşım gereği bi çok albümü çok iyi bilmiyorum haa tabiki araştırıyorum dinliyorum bütün şarkıları ama yinede eksik kalanlar olabilir.. diyeceğim asi isyankar daha sevgi metre icat edilmedi..yada sevgiyi test yoluyla ölçemiyoruz…ölçsekde komik olur.aceba 4 yanlış bir doğruyu götürür mü yada 4 doğru yapana birde asi kardeş hediye eder mi?sınıfı geçermiyiz :)

aslında yanlıs algıladınız o sadece bir saka yani aramazıdaki bir saka elbette sevginin testi olmaz…asi isyankar ile aramızdaki bir sakadan ibaret sadece arkadaslar..

arkadaşlar, sizden şunu rica ediyorum;

lütfen bu sayfayıda tartışma alanına çevirmeyelim. ben AHMET ABİ ile biraz dertleşmeye biraz sohbet etmeye geldim, siz bunu farklı yorumlayıp tartışmaya yol açtınız! varsa benimle ilgili bir sorununuz ve tartışmanız bana özel mesaj çekin olurmu… ve sen kardeşim parisvehazan, inanıyorumki sende sevgili AHMET ABİ’yi en az benim kadar seviyorsundur. seninle tatlı bir yarışmaya en kısa zamanda hazır olurum şu anda işlerim biraz yoğun olduğu için fazla nete takılamıyorum. ve isteyen herkes ile tatlı bir yarışmaya hazır olurum. tabiki benimde bir sürü eksiğim vardır muhakkak. ben AHMET ABİ hakkındaki tüm bilgilere sahibim diye birşey yazmadım yazmamda.

ve bunu bir daha okumanızı istiyorum;

’’ama tabi sırf bu yüzden asla onu yargılayamazdım, bu doğal bir durumdur. seni dinlemeye pek vakit bulamayıpta sana deliler gibi aşık olan hayranlarında vardır muhakkak’‘

SAYGI VE SEVGİLERİMLE…

YAŞAMADIN SEN

Sensiz geçmiyor bu günler biliyor musun

Yüreğine beni, beni soruyor musun

Öyle yalnız, yalnız kaldım biliyor musun

Türküler söyledim sana duyuyor musun,

Yıllar oldu oralardan çıkamıyorsun Bağlanmış elin ayağın kaçamıyorsun.

Bir kuş oldun gökyüzünde,uçamadın sen

Nehir oldun ırmak oldun, taşamadın sen

Çocuk oldun sokaklarda, oynamadın sen

Doğdun da büyüdün ama yaşamadın sen(!)

Yıllar oldu oralardan çıkamıyorsun Bağlanmış elin ayağın kaçamıyorsun…

Çok Özlüyorum Seni Be Canım Abim!!!

yüreğine sağlık kekom

BABA;

Biliyorum çoktandır sana yazmıyorum, ama her zaman kalbimde olduğunu sende biliyorsun ve görüyorsun. Senin için pek birşey yapmadığımızın farkındayım, bu nedenle bize hakkını helal etmeni diliyorum ALLAH’tan.

Gülten Abla çağrımızı yanıtsız bırakmadığı için çok mutlu oldum. Bir bakımdan O yazdığında sanki sen yazmış gibi oldun bize.

Artık siteye fazla yazmayacağımı belirtmek istiyorum sana. Çünkü böyle olması daha doğru olur diye düşündüm. Tabiki yine siteye hergün uğrayacağımıda bilmeni isterim.

Kendine çok iyi bak, Tekrar Görüşmek Dileğiyle…

Yalnızım Yalnızlığım Beni Dinlemekte, Yalan da Olsa Ne Varki Senin Şarkılarını Dinlemekte, Yalan da Olsa İçimden Bir Bulut Akıp Gidiyor, Yalan da Olsa Mutluyum Ya Bu Bana Yetiyor…

SAYGILAR

Canım babam; öylesine kin doluyum ki canını acıtanlara, öyle bir ateş fışkırıyor ki göz bebeklerimden, öyle bir inliyorum ki yatağımda başucumda duran resmine bakarken, güzel uykudan uyanıp bulutlardan inesin gelir…

sevgiler…

Karanlık içinde karanlık, zaman içinde zamansızdın, Havaya savrulan kum taneleri gibi kayıp Karanlığa inat yanın ateş kadar yanlızdın, biçilmeye hazır buğday değildin sen, zaman denizinde meğer telaşla inip kalkan bir dalgaydın, Ne kadarda çırpınsan ne kadarda boğuşsan ömrün, ömrümüz, sahile varıncaya kadar,

Ustam, Abim, Sahilde yine arsız bir çocuk var durmadan durmadan dalgalara Taş atar Taş Atar!!!

SENİ SEVİYORUM…

Değerli Arkadaşlar;

Birçoğunuz Sevgili Ahmet Kaya’nın Kliplerini seyretmek için Youtube sitesine giriyorsunuzdur muhakkak. Ben bir Forum adresinde O’na dair bir Video – Klip bölümü açtım. Sizler zahmet edip Youtube’de Klip aramayın isterseniz, Hazırladığım sayfadan bakabilirsiniz. Özel bir şekilde hazırlıyorum ve zaman içerisinde dahada Özelleştireceğimide belirtmek isterim. İzinsiz olarak ParisVeHazan Kardeşimin “SİGARA MOLASI isimli güzel şiirinide aldım kusura bakmasın! Ama tabi O’nun isminide Şiirin altına yazdım. Kimsenin bu durumdan rahatsız olmayacağını düşünüyorum.

Adres Bu;

http://www.forum47.com/forum/ahmet-kaya-video-klipleri-t12123.html

İyi Seyirler…

bence bu videolar bu siteye eklenmeli zaten döküman açısından problemlerimiz var.hem bizim yaptığımız videolar hemde admin in yaptıkları paylaşılırsa çok iyi olur.

Kusur, ahmet kayaya borç bildiğim ve karizma dışında hiçbirşey gözetmeden yazdığım bu şiiri, kendi çıkarı için kullananlarındır. Bakacak bir kusur yok güzel kardeşim. Mutlu da ettin beni. Bir kez daha söylüyorum bu şiir ahmet kaya severlernindir bu yüzden onu gündemde tutmak vs amaçların hizmetindedir. Özel ricam şiirin altına parisvehazan değil erkintaş yazmanızdır.

Teşekkür ederim kardeşim. Ve ismini erkintaş olarak değiştirdim için rahat olsun. Özellikle Şiirin üstündeki klibi dinlerken, okumak acı oluyor. Bide Ahmet Abi o klipte sigara yakıyor!..

Kendine Çok İyi Bak, Dilerim Herşey Gönlünce Olur…

asi gerçekten güzel bi calışma yapmışsın tesekkürler… emegine saglık…

Teşekkür ederim Kankartal7 Kardeşim. İsterdimki birçok Forum sayfasında Sevgili Ahmet Kaya’yı daha çok yaşatayım ama biraz sabır gerekli hepimize. Bir bakımdan Youtube’deki Faşo Ağa’ların Küfür ve Hakaretlerini görmüyoruz ya oda güzel..

Sevgili Yılmaz ODABAŞI’nın evinde Ahmet Kaya Şarkı Sözleri, diye bir konu açmıştım. Bugün Yılmaz ağabey o konunun Altına şu yazıyı yazdı..

Beraber dolaştığımız günlerde ikimiz de sakallı, ikimiz de esmer, ikimiz de kara gözlü olduğumuz için bana hep,”onun kardeşi misin?”diye sorarlardı.Şimdi birlikte dolaşsak biraz daha dökülmüş saçlarım, daha çok ağarmış sakallarımla yine bu benzetmeyi yaparlar mıydı bilmiyorum.Fakat kim ne dersin, ben onun hala kardeşiyim.Erkintaş’ın daha önce yazdığı gibi, yaşasaydı biliyorum onunla güzel çalışmalar yapacaktık; bunun için de birbirimize söz vermiştik.Buna Gülten Kaya da şahitti.96’da bir kavgamızdan sonra evinde kadehini şerefime kaldırdığını söyleyip, “şairim,evime şeref verdin!”dediği Mart 1999’dan sonra onunla bir daha bozuşmadık.

Ona en çok sevdiğim şarkısını söylediğimde o da şaşırmıştı.O günler beş altı gün de stüdyoya -köpeği Pako ile- birlikte gitmiştik.”Şarkılarım Dağlara” adlı albümünü yapıyordu.Ben de stüdyoda ona takılıyordum.”Kum Gibi” adlı bestesini yaptığı günlerde ilk bana dinletmişti, fakat ben yine de ona, “Diyarbakır’da acılarımıza it gibi tutunup gezdiğim o faili belli günlerde çoğu zaman ağlayarak dinlediğim şarkısını her zaman ısrarla listemin başında tutacağımı”söylemiştim.O şarkı:

Gayrı gider oldum kardaşlar/ Ve de kız kardaşlar(...) diye başlayıp, “dövülmüşüm, kovulmuşum, sövülmüşüm ben/ Siktir çekilmişim yani/ Kendi öz yurdumdan çeker giderim”diye süren şarkısı benim için daha aynı sarsıntıyla dinlenmektedir.Halen kendi öz yurdumdan, başta Diyarbakır siktir çekilmişim yani.Bu yüzden cografyamın dolaşlarında Urfa’da, Siirt’te dolanır dururum. Diyarbakır’a yakın olabilmek için debelenir dururum on yıldır. .Her ne kadar bir zamanlar bana o şehirde “adı Bahtiyar şair”diyenler olmuşsa da, bu şarkı sanki benim için bestelenmiştir.

Ve diğerleri…İmza koyduğu iki yüz beste…”Elektroşok” adlı şarkısı haritç hepsi!Sezen Aksu dışında bu ülkede var mıydı böyle beste tarlası bir adam daha?Toprağından öpüyorum, onun gözlerinden şimdi buğulanan gözlerimle öpüyor, lanet olası birtakım adamların taş kafalı nefretlerine inat onu yaşatan, yaygınlaştıran kardeşlerime, bu sayfayı açanlara da çok teşekkür ediyorum.

” Yağmur yağsın isterdim bu sabah/ Merhaba soylu sevdam merhaba…”

Bu satırları sizlere Siirt’te bir internet cafe’den yazıyor, hepinize çok selam ediyorum. Merhaba Ahmet, merhaba arkadaşlar, merhaba!

Yılmaz ODABAŞI..

Yılmaz Ağabey’e Sevgili Ahmet Kaya’ı bize yaşattığı için ona buradanda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..

Acaba Gülten Abla Yılmaz Ağabey için ne yorum yapardı?..

Admin yerine:

Gülten Hanım Yılmaz Bey’le dost zaten. Çok sık olamasa da görüşüyorlar, haberleşiyorlar, Ahmet Ağabeyi yadediyorlar…

Dostça

Ahmet Abi gibi kocaman yüreğe sahip Yılmaz Odabaşı abimize çok çok tesekkür ediyorum böylesi içten ve anlamlı yazısı için… Tekrar tekrar okunabilecek bir yazı göndermiş siirtten… Sana da bir kez daha tesekkür Asi Ahmet Kaya’yı yaşatma duygundan dolayı… SAĞOL

Teşekkür ederim Kankartal kardeşim, Baba’yı çok seviyorum :)

Evet Gülten Abla Yılmaz Odabaşı ile görüşüyordur muhakkak ama demem oki bu yazı için ne yorum yapardı Gülten Abla? Herneyse Teşekkür ederim sevgili Admin..

Admin nasıl oldu? İyileştimi? Ve Gülten Abla’da biraz rahatsızdı O nasıl oldu, son durumu nedir (İnşallah Bir Sorunu Yoktur) öğrenebilirmiyiz sevgili Admin?..

“Gelirsen, ayın tam üstünde kederli bir bulut tutamaz gözyaşlarını, Harran papatyadan bir gelinlik giyer arsız, zamansız Gelirsen Dersim’e, Dersim’e kırlangıçlar geri döner, Munzur gülümser, Gelirsen kızıl bir gelincik olup açacak Ararat, Zap sana koşacak durmaksızın, Gelirsen Batman’da intihar son kurşununu kendine sıkacak, Ani kurtulacak susmaların dilinden, Ve Çorum ve Maraş ve Sivas yüzünü yıkayacak yağmurda, İçimdeki Kızıldeniz doydu kana, Kızılırmak’tan alayım selamını, Merhaba de, vurulmuş güvercinler aşkına merhaba”

Cevdet BAĞCA

Öyle bir gülümse ki

gülüşün tutuklansın

bakışın yasaklansın

dağlar; dağ olmaktan utansın

Gülersen

Mardin’de Deyrul Zeferan’da

Vaftiz olur bütün çocuklar

Fırat Dicle’sine kavuşur

Şattül Arap çöl olur

Gülersen

Ağrı’da İshak Paşa Sarayı’nın gölgesinde

Ahmede Xani mezarında gülümser

Gülersen Iğdır’da meçeli bir kayısı ağacı çiçek açar

Açar bahçesinde gülleri annemin

Gülersen Erzurum’a bahar gelir

Mardin kapı şen olur

Gülersen

Gece Siyabend’e kavuşur yıkılır Nemrut’lar

Gülersen

Annemin gözbebeklerinde ülkem de güler :)

Yüzlerce soğuk namlu üzerime çevrildi Yüzlerce demir tetik aynı anda gerildi Baba, beni söğüdün gölgesinde vurdular Öpmeye kıyamadığın oğlun yere serildi.

Üşüştü birer birer çakallar üzerime, Üşüştü her bir yandan göğsüme, ciğerime. Baba, beni leş gibi yiyip talan ettiler, Teşhis edilmek için savurdular önüne..

2 NİSAN..

Bir kuzenim askerden dağıtım iznine geldi..

Üst ranzada Ahmet Baba’nın şarkılarını söylüyordum. Alt ranzalarından birinde bu şarkıları söyleme diyip ona laf eden Afyonlu bir hıyarın sesini duydum. Aşağıya indim; birader kalkarmısın “ne oldu? “sen kime laf söyledin? Ahmet Kaya’ya! “S.A.K. diyip Burnuna bir kafa attım! hastanelik oldu. Benimde çarşı izinlerime kilit vuruldu ve bir hafta boyunca ot yolma cezası aldım. Böyle cezaya can kurban. Ahmet Baba’ya feda olsun..

Allahına Kurban Kuzen :-)

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
3
1 gün önce
1
1 gün önce
4
28 December 2008 19:38