CD

Sitede 0 üye ve 19 misafir var.

Forum >

Bence ilk bunu denemek gerekıyo yoldaşlar

merhabalar tum ahmet kaya seven yoldaşlarım sureklı ahmet kaya için bı yerlerde buuşalım felan denıyo sıtede ama şunuda duşunmek lazım hep lafta kalıyo bunlar benım sıze bı onerım var bakın her şehırden ahmet kaya sevenler ılk bı bırleşsın derım ben yanı ne bıleyım bır gun ayarlayalım herkez bulundugu şehırdekı ahmet kaya sevenlerle goruşsun derım ben bursa dayım ve tum bursada kı ahmet kaya sevenlerın bu konuya ılgısını beklıyorum zamanla bu aşamadan geçtıkten sonra elbet bı yerde toplanıp buluşabılırız ne dersınız

Yorumlar

Site çok aktif olmadığı için kolay olmayacak bir iştir bu sanırım. Sitenin aktif durumu için bir takım düzenlemelerin yapılmasını çok isterdim..

Teşekkürler Berfin

keşke amacımıza ulaşabılsek ama hep lafta kalıyo nerde bızım ahmet kaya sevgımız ya lütfen arkadaşlar daha duyarlı olalım bu konuda saygılarımla

Daha önce bazı arkadaşlarımız görüşmüştü. Ankara veya başka şehirlerde siteden tanışan arkadaşlar vardı, sanal da tanıştıklarını ve reel de görüştüklerini söylemişlerdi. İnşallah sitemiz daha aktif hale gelirde daha çok tanışmalar ve görüşmeler olur..

Ahmet Ağabey İçin…

Arkadaşlar güzel bir düşünce birlikte olmak toplanmak aynı fikirleri paylaştığın kişilerle birarada olmak..Ben bir çok Ahmet Kayacıyla gerek bu siteden olsun gerek fan sitelerinden olsun birçok insanla İzmir Bursa İstanbul Ankara Trabzon Van Diyarbakır birçok şehirde görüştüm..Bu kişileri tek bir şehirde toplamak gerçekten zor..

Daha önceden de birçok kez belirttiğim gibi bir derneğimiz olmalı.Bu dernek sayesinde daha fazla kişiyle görüşlerimizi paylaşabilir ortak paylaşımlarda bulunabilir yeni projelerde yer alabiliriz.Saygılarla

TEDİRGİN cihan@ahmetkayafan.com

kim ne derse dersin.Bu iş için, deRnEk şart… yoksa her 16 kasım’da buluşmayı sadece hayal etmiş oluruz… “ahmet kaya düşünce derneği” ...

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
3
1 gün önce
1
1 gün önce
4
28 December 2008 19:38