AHMET KAYA HAYRANLARININ KOLAYCA İSTEDİKLERİNİ BULABİLECEĞİ BİR SİTE DAHA NE OLSUN YA:)
allahtan belasını istiyor işte o site yetersiz diyenler(!)
güzel demişsin kardeş DAHA NE OLSUN
Anlayamadım yaw :-)
Kimiz_Biz sen heralde sitenin yetersizliğine tepkini bu sefer böyle vermek istedin! SİTE YETERSİZDİR DİYENLERİN ARASINDA SENDE VARSIN BİLİYORSUN..
Nasıl daha ne olsun yaw, olmaz ben bu sisteme hala karşıyım. Oysaki ayrı ayrı bölümler olsa çok güzel olurdu. Ben en başta Ahmet Kaya’nın bir sürü resmini görmek isterim(bende çok resim var zaten, paylaşırım).
Nazım Hikmet’in, Cıwan Haco’nun, Şıvan Perwer’in, Deniz Gezmiş’in, Che’nin, Şair – yazarların, sanatçıların resimlerini, şiirlerini, şarkılarını hikayelerini güzel bir şekilde görüp paylaşmak isterim.. Önceliği elbette hiç kuşkusuz hepimiz Ahmet Kaya’ya vereceğiz. Sadece yazı yazmakla iş bitmiyor. Daha Canlı bir ortam oluşturulmalı (Ahmet Ağabey İçin)...
Dostça
Şimdi beyler sizlerin -daha dogrusu hepimizin- suan ki durumu hayatta olmayan birinden konser istemeye benziyor.Hayatta olmayan bir sanatcının güncellenmesi olmaz, olamaz.O nedenle yeni şeyler, fazla seyler istemek biraz saçma olur.Fotografları koyun diyorsunuz ama onunda zamanı var.Admin bey gidip tüm fotografları bir anda sitede paylaşamaz ya.Biraz özlem, hasret olsun ondan sonra kendileri siteye eklerler.Yoksa yüz adette foto koysa admin bir müddet sonra yeni fotolar istersiniz.İnsanogluyuz işte…Hayatta olmayan bir sanatcıdan da sürekli fotograf isteyemezsiniz ya.Öyle değil mi?*Bende isterim hep yeni dökümanlar olsun sitede.Ama bu iş lafta kalır, icraat olmaz.Gerçekleşmesi imkansız.Sürekli sarkı, parca, video, resim v.s isteyemezsiniz dostlar, isteyemeyiz.-üzgünüm ama-Bu işin gerceği budur.İster admin’e sorun , ister gülten hanım’a…Kime isterseniz ona sorun.Sorun ; Hayatta olmayan birinden yeni şeyler nasıl alabiliriz deyin.Beyler, işte o zaman herkes size güler.Emin olun ki güler…
Biz bedenimizle değil, ruhumuzla insanız…
EyvALLAH
(!) den de anlaşılacağı gibi hala sitenin yetersiz olduğunu düşünüyorum.tepkimi bu sefer böyle dile getirdim asiciğim:)belki tezatlıktan güzellik doğar dedim.
biz iki üç günlük bir şarkıcının sitesini konuşmuyoruz,yıllarını sanatına adamış,düşünceleri,idealleri ve başkaldırışları olan büyük bir ozandan bahsediyoruz.dolayısıyla döküman yetersizliği bahane edilemez,bir yere kadar onuda anlarız ama bu kadar olmaz.yıllardır aynı yerde site bir adım ilerleme yok.bu hiç de normal bir durum değil.
kimsede bu durumu savunmasın.hayatta olmayan birinden konser istemekten çok daha iyisini yapıyoruz biz ondan kaset istiyoruz:)sevgili ahmet_kaya umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi.isteyince bir çok şey yapılabiliyor,istemek ve emek vermek önemli olan.
burası ahmet kaya’nın resmi sitesi, başkalarının resmimleri, şarkıları veya diğer işleri burada yayınlanamaz yoksa karman çorman olur site, ara sıra Nazım Hikmet’in bi şiirini yayınlayabilirsiniz veya bizden bi sanatçının şarkı sözlerini ama dediğim gibi ara sıra..
‘kimiz biz’ yoldasım mesele 1,2,3 günlük bir sanatçı olup olmaması değil.Veyahut 10,20,30 yıl…Mesele ; hayatta olmayan bir sanatcı, güncellenmesi olmayan bir sanatcı.Böyle bir sanatcıdan ne bekleyebilirsiniz.Anlamıs değilim.Ama gördüğüm kadarıyla çok şey istiyorsunuz.Albüm istiyorsunuz, ama unutmayın o da bir yere kadar…
tamam resimden videodan yada yazılardan umudu kestik de anasayfa bile aylarca aynı kalıyor.bundan bile rahatsız olmuyorsanız diyecek birşey yok.
biz istemeye devam ederiz kardeş.hiçbir zaman önüne verilenlerle yetinenlerden olmayız.
‘kimiz_biz’ sen,ben veya biz, şükretmesini bilmeliyiz…Hem de öyle hayatta olan biride değil ki, Ahmet Kaya.Öyle önüne verilenler ile yetinmeyip fazlasını isteyesin.Tamam isteyebilirsin, öyle bir hakkın vardır.Ama emin ol ki bunun fazlasını kimse ne senin önüne ne de bizim önümüze koymaz degil bak, k o y a m a z.Galiba sen yanlıs yere gelmişsin…Burası ahmetkaya.com ve Ahmet Kaya’nın sitesi ise bunlarla yetinmek mecburiyetindesin, mecburiyetindeyiz.Bu böyle gelmiş, böyle gidecek.Çoğu isteyen, azıyla yetinirmiş…
İstanbul koca bir şehir / Sen küçük bir çocuksun / Gitme kaybolursun…
EyvAllah
arkadaşlar torumlar gerçekten harrika bende mesela bu siteyi açtığım anda ahmet kaya şarkılarıyla karşılanıp ahmet kaya şarkılarıyla uğurlanmak isterim
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
2 |
17 saat önce |
||
2 |
31 Temmuz 2008 12:18 |
||
6 |
28 Temmuz 2008 13:45 |