CD

Sitede 0 üye ve 51 misafir var.

Forum >

Merhaba GAM

Sevgili GAM muzik ekibi vede siteye emek veren yöneticiler,

yillar önce üyeleri daha cok dikkate alirdiniz, forum sitesine SIKLIKLA ugrardiniz, gerektiginde ve yerinde cevaplar yazardiniz..BIZIMLE oldugunuzu gösterirdiniz… Uzun zamandan sonra son haftalarda yine aktifim, fakat bu sefer GAM ve ailesi aktif degil sitede…

Sizlerinde sitede varligini görmek vede okumak isterim.. Herhalde bir cok kisi ister..

Basina demec vermek icin zamani olan sevgili Gülten ablamiz herhalde ayda 10 dakika forum’a zaman ayirip, IKI KELAM edebilir ? Her ne olursa olsun bunun bu kadar zor olacagini sanmiyorum, yeterki insan istesin, yapamayacagi sey nadirdir..

Kisaca, sitede GAM ailesini vede calisanlarini, gerektigi yerde gerektigi zaman varligini hissettirmesini rica ediyorum.. Lutfen artik, zaman yok, calismalar var demeyiniz, AYDA 10 dakika CAY ICERKEN bir SITEYE BAKINIZ IKI KELAM SELAM EDINIZ, ve GECINIZ.. Biz size minnettar olacagiz..

Saygi ve sevgilerimle

Yorumlar

Sevgili İhsan, Seni yeniden aramızda görmek ne güzel, hoş geldin…

Senin de fark ettiğin gibi, yokluğunda, sitemiz bir hayli değişti, kullanıcıları da. Yeni sistemde forum sahasına eskisi kadar müdahale etmemeye, mümkün olduğunca düşüncelerinizi öğrenmeye çalışıyoruz. Ve istiyoruz ki sizler aranızda konuşun, tanışın, fikir alışverişinde bulunun hatta tartışın.

Bizler, gerektiğinde ‘admin notu’yla müdahale ediyoruz. Gelen maillere mutlaka cevap veriyoruz. Bunu en iyi sizler biliyorsunuz.

Bizler, bahsettiğin gibi ayda on dakika değil, günün çeşitli zamanlarında yaklaşık 15 saate yakın takip ediyoruz siteyi. Evet, zamanımız gerçekten yok çünkü küçücük (ama idealist) bir ekiple (tüm sorumluluğuyla) koskoca bir Ahmet Kaya sürecini yürütmeye çalışıyoruz. Bu süreç sadece ürün çıkarmayı kapsamıyor. Diğer yapımcı firmaların kötü kullanımlarıyla ilgili açtığımız davalar (tam 7 yıldır devam ediyor), meslek örgütleriyle olan ilişkilerimiz, Ahmet Kaya’nın basın ve medyadaki takibi, eser kullanım izinleri, gündelik gidişat vb. bir sürü yan/ayrıntı işler de oluşturuyor bu süreci. Ve tüm bu işler tek bir merkezde, GAM’dan, demin bahsettiğimiz o küçücük ekiple yürütülüyor.

Ve Gülten Kaya demişsin… Çok fazla dillendirmek istemiyoruz fakat madem sordun onu da söyleyelim. Gülten Hanım’ın ciddi sağlık sorunları maalesef ki devam etmekte ve neredeyse her tetkikte daha başka rahatsızlıklar ortaya çıkmakta. Kelam diye yazmak kolay da, kelam etmek zordur sevgili İhsan, bilirsin…

Öncelikle ‘kelam’la kastettiğin nedir? Gülten Hanım’ın vermiş olduğu röportajların hepsini sitede yayınlıyoruz. Biz, örneğin bir röportaj yapsak farklı cevaplar mı verecek Gülten Hanım? ‘Kelam’la kastettiğin güncel makaleler ise forum’un “Duyuru” bölümünde “Genel Açıklamalar” başlığı altında neden bunu (çok istemesine rağmen) yapamadığını yazmıştık (farklı bir başlık altında, forum sayfasıyla ilgili yaptığın teknik eleştirinle ilgili cevabı da “Genel Açıklamalar” başlığı altında okuyabilirsin)

İyi niyetini ve Ahmet Kaya konusundaki hassasiyetini görüyor ve inan ki herkesin bu heyecanını paylaşıyoruz. Bu tür yapıcı eleştirileri de önemsediğimizi bil. Ama eleştirirken de biraz olsun kendinizi bizim yerimize de koyun. Dışarıdan göründüğü kadar kolay işlemiyor hiçbir durum sevgili İhsan…

Dostlukla…

admin

Gerek Admin gerekse Malatyalı_Gurbetçi arkadaştan güzel yazılar okuduk. Her iki tarafında haklı nedenleri var. Zira Gülten Abla rahatsızsa kimseye yüklenmemiz doğru olmaz. Her şeyin rayına oturmasını beklemek en iyisi..

Gülten Abla’ya çağrıda bulunmuştuk bir kaç ay önce, sağolsun oda bizi kırmayıp cevap yazmıştı. Bu cevabından sonra bizlerde kendisini daha fazla rahatsız etmek istemedik..

Gülten Abla’nın bize cevabı;

Sevgili Parisvehazan, Recep 3, Kankartal7, Asi_isyankar ve diğer Arkadaşlar, hepinize içtenlikle Merhaba;

Yüzlerinizi, gülüşlerinizi bilmesem de, aklınızı, kalplerinizi biliyor olmam herbirinizi bana çok yakın kılıyor.

‘Geçmiş olsun’ dilekleriniz benim çok değerli, herbirinize, hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum.

Hayatın bana sunduğu o en büyük fırtınaya dayanınca, sonrasına da dayanabileceğimi düşünüyorum artık ama (Ahmet Ağabeyiniz duymasın), sanırım artık yaşlanıyorum da…

Sağlığımla ilgili birkaç (ne yazık ki kalıcı) sorunla aynı anda uğraşsam da her daim buralardayım, sizinleyim, hayatın içindeyim ve kanatlarım hep ortak sevgimizin üzerinde. Yazdıklarınızı okuyorum, Adminimizi zaman zaman algılayamayışınıza, onu hırpalayışınıza üzülüyorum, fikir üretmenize, aileyi genişletme çabanıza seviniyorum. Tartışma üslubu ve adabı öğrendikçe ve algınızı ve sağduyunuzu geliştirdikçe yazdıklarınızı başkalarına da refere ediyor ve okumalarını sağlıyorum, sevinç ve hatta mahçup bir gurur duyuyorum kardeşlerimin-çocuklarımın büyüyen güzelliğinden… Heyecanla izliyorum bu ‘büyüme’ sürecini…

Sizler de biliyorsunuz ki burada kurduğunuz her bir cümle geleceğe, insanlık arşivine kalıyor ve dünyanın birçok yerinde hayata sizler-bizler gibi bakanlar tarafından izleniyor. Bu da, bizim ortak platformumuzda, aklınızla kurduğunuz her cümlenin, klavyenizden çıkan her kelimenin önemini artırıyor. Zira bu sitenin içerik oluşturucuları sizlersiniz.

Sevgili Adminimiz sıklıkla söylüyor ama ben de bir kez daha vurgu yapayım; Tüm ruhu, üretimi ve öğrettikleriyle, Ahmet Kaya, sadece şarkılardan ya da resimlerden ibaret biri değil artık. Bir varoluş biçimi, bir muhalif duruş, sanat ve hayat arasındaki dengeyi ve sorumluluğu iyi bilen ve ağır ödeyen birisi olarak ondan bize kalan herşey hepimizin artık. Bize düşen, (insanlığın geleceğini ve o geleceğe yapmamız gereken katkıları da düşünerek), bize kalan bu büyük sorumluluğu incelikle kurgulayarak hayata geçirmek ve geleceğe teslim etmek. Bu sürece koyacağımız her bir tuğlanın 50 yıl sonra da mercek altına alınacağını düşündüğümüz de bunun gereklerini ve sorumluluğunu algılamak ta kolaylaşacaktır.

Ahmet Ağabeyinize olan özleminiz benimkiyle örtüşüp gözümü yaşartıyor… O’nu, ondan kalanları her birinizle özel olarak paylaşmayı, herbirinize, onun hayatın içinde nasıl güzel bir insan olduğunu sabırla anlatmayı elbette çok istiyorum ama burası değil bunu paylaşacağımız mecra.

Burada (dünyanın gözü önünde) paylaştıklarımızın ve paylaşacaklarımızın sınırlarını doğru tayin etme sorumluluğumuzu anladığınızı biliyorum. Ve bunu bilmenin rahatlığı ile, herbirinizi Ahmet Ağabeyinizin deyimiyle “kirpiklerinizin ucundan öpüyorum”…

Sevgiyle…

Gülten Kaya

Gülten Abla;

Yine gördümki hala rahatsızsınız, ve hastalığınız daha kötü yönde ilerlemekte. Ne olursunuz kendinize çok iyi bakın, inanın rahatsız olmanız bizi gerçekten derin üzüntüye koyar. Siz bize Ahmet Ağabey’in emanetisin. Size iyi bakmalıyız, fakat yanınızda değiliz, yinede kalbimiz hep yanınızdadır bunu biliyorsunuzdur. Bizim mutlu olmamızı istiyorsanız her zaman ayakta durmanızı dileriz. Ve tabiki her zaman ayakta durduğunuzdan kuşkumuz yoktur..

Saygı Ve Sevgilerimle…

Gülten Abla size büyük geçmişler olsun.İnşallah hastalığınız iyileşir ve tekrar ekibe katılırsınız.Bizlerde bundan fevkalade memnun oluruz.En kısa zamanda iyileşmeniz temennisiyle.Ahmet Kaya’yı severken sizi unutmaya basladık.Ama unutmayın ki ikinizi de seviyoruz.Sevmek, sevilmek güzel şeyler…

İstanbul koca bir şehir / Sen küçük bir çocuksun / Gitme kaybolursun…

EyvALLAH

Merhaba GAM , Gam diyorum cunki tek kisiye bu mesajimi yazmiyorum, tum aileye yaziyorum, gam ailesine.. ncelikle sevgili adminimizin cevabina cok tesekkur ederim, hangi sartlarda ne zorluklarla ve ne tur ekiple bunlari yuruttugunuzu biliyorum, sizlerin bana ve bizlere anlatimina bakarak… Tahmin etmekte zor olmaz zaten, ama herkes ben veya bizler gibi dusunemez, o varligi gormek ister, ki forumdaki yazilara bakip, bu basligi actim… Baktim ki uyelerin bazilari, ya bizden baska yazan yok, gam nerde, admin nerde, ve herzaman ki gibi gülten ablamiz nerde diye yazilari bir cok kez okuyunca kendi adimada bunu yazma gereksinimi duydum..Elestirmek degil, fakat arada birde olsa dedigim o KELAM bile burdaki bir cok arkadasimiza yetmekte vede ona gore daha kaliteli yorumlar vede uyeler getirecegini tahmin ediyorum.. Gulten ablamizin sadece kendi kösesi olsa, foruma yazmasada, ayda yilda o kösesinden kendine dair gam’a dair, vede bizlere dair, diyecekleri varsa, genel olarak paylasabilir, bu sekilde 1 tasla 2 kus vurmus oluyor..Biz memnun, site daha aktif, insanlar acaba gulten abla ne yazacak diye bekler,daha guzel seyler katmak ister.. vs vs.. Bir oneridir… Bizler (ben) tabiki sitedeki röportaj olsun vb. seyleri takip etmekteyiz. Ama buda bir öneridir..olursa guzel olur, olmazsada canimiz sagolsun ..

Gülten ablanin rahatsizligini gecen bir yorumda okumustum vede devam etmesi beni cidden üzdü. Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur, dualarimiz onunla..

Gülten ablaya tekrar tesekkür ediyorum, onca is ve saglik problemlerinin arasinda buraya yazmasi, bizlere ne kadar önem verdigini göstermektedir..Ki kendiside bizlerin ona ayni degeri ve daha fazlasini verdigimizi unutmasin.. Herzaman sizlerleyiz, uzakta veya yakinda, onemli olan yüreklerin ,gönüllerin bir olmasidir..

Not: Sevgili ömer abiye burdan duyurulur, abi e-mailimi okumadin mi?cevap alamadimda :) Calismalarinizda basarilar..

yani Gulten ablanin o zamanlar bu msji yazdigini bilmiyordum,yukardaki yazimda tsk ettim ,vede kusura bakmasin kimse, takip edemedigimden dolayi okuyamadim..Gulten abla en kisa zamanda eski sagligina donersin insallah..

saygilar

Sevgili İhsan
Ömer Bey, atmış olduğun maili yanıtlamamız için (o sırada şehir dışında olduğundan) bize ulaştırmıştı.

Fakat yukarıdaki yazın ile mailinde sormuş olduğun soru ve bizlere getirmiş olduğun eleştiriler aynı olunca, sana ayrıca mail atmaktansa, buradan, herkesin huzurunda sana yanıt vermekle yetindik.

Bilgine…

admin

Yanıt yazmak için login olun.

Son mesajlar

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
2
17 saat önce
2
31 Temmuz 2008 12:18
6
28 Temmuz 2008 13:45